Başkalarının giyimini eleştirmek?

Yani ne desem bilemedim :) sizin tepkinizde aynı şekilde mi oldu ?

Yani ne desem bilemedim :) sizin tepkinizde aynı şekilde mi oldu ?
kızın kafası da bayağı güzeldi , onunki ilgi çekmek için değilde gece kulübünde sabahlamış büyük ihtimal sonra derse gelmiş. O an gülüp geçmiştik , sonra bunun bayağı goygoyunu falan çevirmişlerdi itiraf sayfalarında.

O durumda gitmeyi nasıl düşünebildi okula şaşırdım :) İtiraf sayfasında goygoyunun yapılması kötü olmuş ne diyelim zaman bu unutulup gidilir bu olayda :)

O durumda gitmeyi nasıl düşünebildi okula şaşırdım :) İtiraf sayfasında goygoyunun yapılması kötü olmuş ne diyelim zaman bu unutulup gidilir bu olayda :)
Valla bizde bilmiyoruz , nedenini nicinini kizi tanımıyorduk üst sinifti bir kaç ortak dersimiz vardı sadece. Olayın üstünden 3-4 yil gecti coktan unutulmustur:)

Ben kendimden sorumluyum. Asla ve asla giyim kuşam kimseye eleştirmem herkes kendinden sorumlu.Herkesin kendi zevki o kendine onu layık görüyorsa beni ilğilendirmez. Ama arkadaşınızın dediği doğru sizde farkında olmadan eleştirmişsiniz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir davranış şeklini başkasına yapmayın. İnsanlarla iletişim şekli, ilği çekme yöntemi kendisini ilğilendirir.

`