Başkalarının giyimini eleştirmek?

Yani ne desem bilemedim :) sizin tepkinizde aynı şekilde mi oldu ?

Yani ne desem bilemedim :) sizin tepkinizde aynı şekilde mi oldu ?
kızın kafası da bayağı güzeldi , onunki ilgi çekmek için değilde gece kulübünde sabahlamış büyük ihtimal sonra derse gelmiş. O an gülüp geçmiştik , sonra bunun bayağı goygoyunu falan çevirmişlerdi itiraf sayfalarında.

O durumda gitmeyi nasıl düşünebildi okula şaşırdım :) İtiraf sayfasında goygoyunun yapılması kötü olmuş ne diyelim zaman bu unutulup gidilir bu olayda :)

O durumda gitmeyi nasıl düşünebildi okula şaşırdım :) İtiraf sayfasında goygoyunun yapılması kötü olmuş ne diyelim zaman bu unutulup gidilir bu olayda :)
Valla bizde bilmiyoruz , nedenini nicinini kizi tanımıyorduk üst sinifti bir kaç ortak dersimiz vardı sadece. Olayın üstünden 3-4 yil gecti coktan unutulmustur:)

Ben kendimden sorumluyum. Asla ve asla giyim kuşam kimseye eleştirmem herkes kendinden sorumlu.Herkesin kendi zevki o kendine onu layık görüyorsa beni ilğilendirmez. Ama arkadaşınızın dediği doğru sizde farkında olmadan eleştirmişsiniz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir davranış şeklini başkasına yapmayın. İnsanlarla iletişim şekli, ilği çekme yöntemi kendisini ilğilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…