• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarının giyimini eleştirmek?

Geçen gün dershanede mini etek giyen bir kıza olan sınıftaki kızların konuşmaları duydum neden kızlar bu kadar iğrenç bir şekilde eleştirir ki etegini ? Ben kimsenin giyinişine kuşamına karışmam kendimede karışılmasını istemem. Kızın hareketlerinede eleştiri yaptılar ki o konuda haklı buldum normalde sürekli oturan bı kız bağırmalarından sonra rahatsız oldum ve dikkatimi çektigi için kıza baktim . Şimarikca buldum . Sürekli erkeklerin arasındaydi ve egilip ,bükülüyordu.Oturmaktan çok ayakta durdu sınıftan çıktı merdivenlerden inip çıktı sürekli eteğini gösterme çabasına girdiğini farkettim ve ilgi için anlamsızca sesini yükseltiyordu...kıza ozaman bende sinir oldum bı arkadaşıma davranışları yüzünden sinir olduğumu anlatirken hem kendine karışılmasını istemiyorsun giyim kusamda hemde başkalarını eleştiriyorsun dedi oysa etek giymesini değil simarikca hareketlerini elestirmistim normal bı şekilde soylemistim ağır bı kötüleme yoktu sizce böyle elestirmemde yanlış birşey var mıydı ?
Sizde arkadaslarınızla aynı SEYI yapmıs siniz. İster erkeklerin arasında oturur ister mini giyer ister sımarık konusur bırakın su kızları ya kendi hayatınızla ilgilenin. Valla 2 yasında kızım var sımdıden yavruma uzuluyorum. Kadınların her hareketinin goze battıgı bir toplumda buyucek of

Sizde arkadaslarınızla aynı SEYI yapmıs siniz. İster erkeklerin arasında oturur ister mini giyer ister sımarık konusur bırakın su kızları ya kendi hayatınızla ilgilenin. Valla 2 yasında kızım var sımdıden yavruma uzuluyorum. Kadınların her hareketinin goze battıgı bir toplumda buyucek of
Haklısınız hatalı olduğumu kabul ettim yani bende insanım bazen birçok konuda yanlış düşünüp eleştiri yapabiliyorum bu konuda dikkat edeceğim sağolun yorumlarınız için :)

Onlar eteği eleştirmiş, siz etek yüzünden yaptığını düşündüğünüz şeyleri...
Onların dert ettiği tek şey eteğin boyu, modeli falan değil zaten, sizin saydığınız şeyler. Onların üstü kapalı söylediği şeyi siz açık açık söylemişsiniz, bir de onları eleştirmişsiniz. Birbirinizden bir farkınız yok.
Haklısınız hatalı olduğumu yanlış düşündüğümü farkettim onlardan bi farkım kalmamış malesef ama hatalı olduğumun farkına vardım ve anladım düzeltmeye çalışacağım teşekkürler yorumunuz için :)

Kızın hareketleri size antipatik gelmiş olabilir. Hoşlanmayabilirsiniz. Sizi de diğerleri gibi dedikodu yaptınız mı? yaptınız. Çok da önemli mi? Gıybet ve iftira atmadıysanız çok da önemli değil bence.
Eski bir arkadaşıma söyledim kızı tanıdığı ettiği yok bizim sınıftan kimseyle dedikodu yapmam eski arkadaşım bizim dershaneden değil bu yüzden anlatmak istedim ama yinede yanlış birşey malesef bi farkım kalmadı onlardan ha bir kişi ha birkaç kişi ne farkeder değil mi eleştiri yapmamalıyım davranı konusunda olsa bile hakkım yok :)

Eski bir arkadaşıma söyledim kızı tanıdığı ettiği yok bizim sınıftan kimseyle dedikodu yapmam eski arkadaşım bizim dershaneden değil bu yüzden anlatmak istedim ama yinede yanlış birşey malesef bi farkım kalmadı onlardan ha bir kişi ha birkaç kişi ne farkeder değil mi eleştiri yapmamalıyım davranı konusunda olsa bile hakkım yok :)
Söyledikleriniz doğru ama o eleştiri ve dedikodu yapan diğer insanlar sizin kadar ince düşünüyorlar mı acaba? Onlar kendilerini haklı görüyorlardır üstelik. Sizin onlardan farkınız bu farkındalığınız ve iyi kalpliliğiniz.

Söyledikleriniz doğru ama o eleştiri ve dedikodu yapan diğer insanlar sizin kadar ince düşünüyorlar mı acaba? Onlar kendilerini haklı görüyorlardır üstelik. Sizin onlardan farkınız bu farkındalığınız ve iyi kalpliliğiniz.
sağolun yorumlarınız için bazen etrafımı çok takıyorum ve eleştirdiğimi farkettim bu yanlış bu hatamı farketmem iyi oldu düzeltebilirim sevmeyebilirim ama saygılı olmalıyım yoksa onlardan farkım kalmaz bir kişiye anlatırım sadece bunları ama oda yanlış sonuçta :)

Milletin mimi eteğini eleştirmek kimsenin haddi değil. Ben olsam bir güzel bozardım o ahlak abidelerini.
Giyim hakkında bende yorum yaparım, dedikleri gibi kimsenin benim göz zevkimi bozmaya hakkı yok. 😂 Tabi bu mini etek ya da elbise için değil. Bence seninde dikkatini eteği değil kızın itici tavırları çekmiş.

Milletin mimi eteğini eleştirmek kimsenin haddi değil. Ben olsam bir güzel bozardım o ahlak abidelerini.
Giyim hakkında bende yorum yaparım, dedikleri gibi kimsenin benim göz zevkimi bozmaya hakkı yok. 😂 Tabi bu mini etek ya da elbise için değil. Bence seninde dikkatini eteği değil kızın itici tavırları çekmiş.
Yani etekten değil tavırlarından dolayı yorum yapmıştım ama öyle dershanede bulunan biriyle dedikodu yapmam asla sadece eski bi arkadaşıma anlatayım demiştim oda beni böyle uyardı kısaca :) yani hatamın farkına vardım kimse mükemmel değil mükemmel olan hatalarını farkedenlerdir :) bu konuya özen gösterip yorum yapmayacağım böyle düşünmek iğrenç çünkü sağolun yorumlarınız için :) bayağıdır yorum yapmıyordunuz :)

Yani etekten değil tavırlarından dolayı yorum yapmıştım ama öyle dershanede bulunan biriyle dedikodu yapmam asla sadece eski bi arkadaşıma anlatayım demiştim oda beni böyle uyardı kısaca :) yani hatamın farkına vardım kimse mükemmel değil mükemmel olan hatalarını farkedenlerdir :) bu konuya özen gösterip yorum yapmayacağım böyle düşünmek iğrenç çünkü sağolun yorumlarınız için :) bayağıdır yorum yapmıyordunuz :)
Aslında hata değil eleştiri değil de rahatsızlığını dile getirmişsin, bende getiriyorum ha haddim mi değil ama bu gibi durumlarda ağzımı tutamam ben 😂 banlıydım :)

Aslında hata değil eleştiri değil de rahatsızlığını dile getirmişsin, bende getiriyorum ha haddim mi değil ama bu gibi durumlarda ağzımı tutamam ben 😂 banlıydım :)
Ya iyi dönmüşsünüz :) sağolun anlayışınız için sizin önerdiğiniz gibi dershanedeki arkadaşlarımla ilişkiyi kestiğimden beri son derece pozitif ve ılımlı oldum özgüvenliyim sizin sayenizde önerilerinize kulak vermeye karar verdim :) tekrar teşekkürler yorumunuz için :)hoşgeldiniz tekrardan

Ya iyi dönmüşsünüz :) sağolun anlayışınız için sizin önerdiğiniz gibi dershanedeki arkadaşlarımla ilişkiyi kestiğimden beri son derece pozitif ve ılımlı oldum özgüvenliyim sizin sayenizde önerilerinize kulak vermeye karar verdim :) tekrar teşekkürler yorumunuz için :)hoşgeldiniz tekrardan
Hoşbulduk kuzucuğum ❤️ o gereksiz insanlarla ilişkini kesmene sevindim. Kötü ve negatif insanlar çevresindeki insanlara da o huylarını bulaştırır. Kurtulman iyi olmuş :)

Hoşbulduk kuzucuğum ❤ o gereksiz insanlarla ilişkini kesmene sevindim. Kötü ve negatif insanlar çevresindeki insanlara da o huylarını bulaştırır. Kurtulman iyi olmuş :)
Tabiki mesafe koyduktan sonra bana karşı saygılı olmaya başladılar değiştiler mesafe gerçekten gerekiyor ruhum emilmiyor artık :) sağolun:)

Giyim tarz meselesi ama davranış kişilik meselesi yani ben sizi etek boyunu eleştiren arkadaşlarınızla bir tutmuyorum. Kısa etek giyiyor diye bir insanı yargılamak yanlış ama davranışlarındaki bozukluk nedeniyle arkadaş olmaktan kaçınırsanız bu çok normal.

Giyim tarz meselesi ama davranış kişilik meselesi yani ben sizi etek boyunu eleştiren arkadaşlarımızla bir tutmuyorum. Kısa etek giyiyor diye bir insanı yargılamak yanlış ama davranışlarındaki bozukluk nedeniyle arkadaş olmaktan kaçınırsanız bu çok normal.
Teşekkürler yorumunuz için :)

Geçen gün dershanede mini etek giyen bir kıza olan sınıftaki kızların konuşmaları duydum neden kızlar bu kadar iğrenç bir şekilde eleştirir ki etegini ? Ben kimsenin giyinişine kuşamına karışmam kendimede karışılmasını istemem. Kızın hareketlerinede eleştiri yaptılar ki o konuda haklı buldum normalde sürekli oturan bı kız bağırmalarından sonra rahatsız oldum ve dikkatimi çektigi için kıza baktim . Şimarikca buldum . Sürekli erkeklerin arasındaydi ve egilip ,bükülüyordu.Oturmaktan çok ayakta durdu sınıftan çıktı merdivenlerden inip çıktı sürekli eteğini gösterme çabasına girdiğini farkettim ve ilgi için anlamsızca sesini yükseltiyordu...kıza ozaman bende sinir oldum bı arkadaşıma davranışları yüzünden sinir olduğumu anlatirken hem kendine karışılmasını istemiyorsun giyim kusamda hemde başkalarını eleştiriyorsun dedi oysa etek giymesini değil simarikca hareketlerini elestirmistim normal bı şekilde soylemistim ağır bı kötüleme yoktu sizce böyle elestirmemde yanlış birşey var mıydı ?
Hehe arkadaşın iyi demiş sana.. hareketleri öyleyse nolmjs yani..begenilmeyi istemek güzel birşey ne var bunda.. ici fesatlık dedikodudur güzel olmayan

😂😂 Bizim üniversitede de var böyle bir kız, kız resmen düğüne gider gibi geliyor hele bir keresinde abiyeyle geldi okula. Benzetme falan yapmıyorum yani. Abiye. Bildiğimiz abiye. Gördüğümüzde gülmemek için kendimizi zor tutmuştuk çok komikti cidden ama bize ne yani kendi kendini rezil ediyor sonuçta.
hahaha bizim ünide de sabah 8 dersine kızın biri ip askılı mini abiyeyle gelmişti yüksek topuklu ayakkabılar , saçlar vs yapılı , full makyaj . Ocak ayı falandı o soğukta üstünde ceket bile yoktu. Kız sınıfa girince 300 tane göz kıza çevrildi aynı anda :) prof bile kıza baktı şaşırdı. Kız 1 saat durdu dayanamadı gitti :)

Herkes ergenliği farklı yaşar,bu arkadaşın dikkat çekmek istemiş sebebi de sizin sandığınız gibi olabilir de olmayabilir de.İc yüzünü bilmediğimiz şeyler için fazla yorum yapmamaliyiz,kendinize odaklanıp derslere çalışın bence

Back
X