• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkası için acı çekiyor

Nyunyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
38
ex ile ayrılalı baya oldu. Uzak mesafe ilişkisine döneceği için ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra bi kaç defa iş için yaşadığım şehre geldi. O zamanlarda da görüştük. En son bu yaz bana istek atmıştı muhtemelen görüşelim diyecekti ama geri dönüş yapmadım. Olmayacağımızı çok iyi anlamıştım çünkü. Bazen stalk yapar bakarım profillerine yine baktım ve onu çok iyi tanıyorum başka birisi için acı çekiyor ama bu benim de canımı biraz actıttı. Neden umursuyorum hala neden nedennnn

ex ile ayrılalı baya oldu. Uzak mesafe ilişkisine döneceği için ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra bi kaç defa iş için yaşadığım şehre geldi. O zamanlarda da görüştük. En son bu yaz bana istek atmıştı muhtemelen görüşelim diyecekti ama geri dönüş yapmadım. Olmayacağımızı çok iyi anlamıştım çünkü. Bazen stalk yapar bakarım profillerine yine baktım ve onu çok iyi tanıyorum başka birisi için acı çekiyor ama bu benim de canımı biraz actıttı. Neden umursuyorum hala neden nedennnn
Hâlâ unutamamışsınız demekki. Ayrılalı kaç sene oldu? Arkadaşlarınızla takılıp hayatınıza yeni birini alsanız zamanla unutulur gider. İnsan her şeye alışıyor.

Hâlâ unutamamışsınız demekki. Ayrılalı kaç sene oldu? Arkadaşlarınızla takılıp hayatınıza yeni birini alsanız zamanla unutulur gider. İnsan her şeye alışıyor.
Başkalarından da hoşlanıyorum hatta şans veriyorum ama bir şekilde olmuyor ilişkiye dönmeden bitiyor. Öyle zamanlarda da keşke bu eski sevgilimle olsaydı da hiç başkasıyla uğraşmasaydım diyorum istemsizce

Ayrilmissiniz zaten bu durumda başka biri olması gayet normal. Hayatınızda biri olmadığı için belki umursuyor olabilirsiniz. Çok fazla anlam yüklemeyin.

Ona karşı hala bir şeyler hissediyorsunuz. “Olamayacağımızı çok iyi anladım” yazmışsınız demek ki içinizde acaba bizden tekrar olur mu düşüncesi yok. Sizin yerinizde olsam onu sosyal medyadan stalklamayı bırakırdım. Baktıkça daha çok üzülürsünüz ve onu unutmayı ertlersiniz. Madem bizden olmaz diyorsunuz o zaman sayfasına bakmamaya çalışın. Görmedikçe onun hakkında bilgi almadıkça onu zaten unutmaya başlarsınız.

Başkalarından da hoşlanıyorum hatta şans veriyorum ama bir şekilde olmuyor ilişkiye dönmeden bitiyor. Öyle zamanlarda da keşke bu eski sevgilimle olsaydı da hiç başkasıyla uğraşmasaydım diyorum istemsizce
Tek ayrılma sebebiniz uzak mesafe ilişkisine dönmesi miydi? Her durumda vardır bir hayır diye düşünüyorum. Onunla ilişkiye devam etseniz ve evlenseniz daha mutsuz olacaktınız belki de

Tek ayrılma sebebiniz uzak mesafe ilişkisine dönmesi miydi? Her durumda vardır bir hayır diye düşünüyorum. Onunla ilişkiye devam etseniz ve evlenseniz daha mutsuz olacaktınız belki de
Yani heralde beni de çok sevmiyordu. Ben de öyle düşünüyorum evlensek belki 2 yıl sonra bitecekti diyorum. Ama sürekli başkalarını denemekten de çok usandım. Hatta bazen deneyeyim dediğim biri bile olmuyor. Böyle zamanlarda acaba o birini mi buldu mu diyorum

Hayatınızda birisi olmadığı için böyle hissediyorsunuz. Onun olamayacağıni tam olarak kabul edip net bir şekilde önünüze bakar ve başkalarına şans verirseniz gayette unutursunuz.

ne desem bilemedim
umarım geçer tez zamanda

Back
X