- Konu Sahibi Oglak kizi
ne yapçaksın bu durumda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tokat yemenizin sebebi başkası değil de, birbirinize(yani ona) bağırmanızla alakalı bence. haklıyken kendinizi (onun gözünde) haksız duruma getirmişsiniz sizde ona bağırarak.
amacım kesinlikle kocanızın yaptığını savunmak değil. ama onunda eline (kendince) büyük bir koz vermiş oldunuz bağırarak. belkide hakaret ederek...
sorsak şöyle der: e O da bana bağırıp hakaret etti. onun gücü diliyle bana yetiyorsa, benimde gücüm elimle ona yetiyor filan..
neyse geçmiş olsun yinede... inşallah tatlıya bağlanır.
bu başlıktan tamamen bağımsız olarak soruyorum;Ne için olursa olsun karısına vurana biz 'Adam' demiyoruz ama siz bilirsiniz tabii
Kirmiziyla işaretlediginiz yerde "kocama hakaret ettim, bagirdim" yazmiyor yalniz. Birbirimize bagirdik, tokat atti yaziyor. Kaldi ki bagirsa bile eline koz moz vermiyor tokat için iyi aliştiniz sizde hakaret etti dövdüm, hakaret etti öldürdüm diyenler boyle boyle cikiyor zaten.
Disarda biri size sesini yukseltince hemen tokadi yapistirabiliyor musunuz? Ya da "erkek" sesini yukseltince vuruyor musunuz??? Magara doneminde mi yasiyoruz yahu, kendini ifade etmeyi beceremeyen dayak mi atmali? Bu ne saçma şey.
O cok hakli buldugun adam kadinin bilgisayarinda baska erkekle ilgili birsey bulsa hiç bagirmazdi degil mi???? Bu kadinin yerinde adam olsaydi ne yapsa hakki derdiniz.
Şimdi kalkip hakli bulmuyorum ama bilmem ne demeyin hic..
Devamli boyle abuk yorumlariniz var sizin.
ayrıca 'yanlış etki yanlış tepki doğurur' demek; tepkiyi savunmak demek değildir. sadece bir tespittir.Kirmiziyla işaretlediginiz yerde "kocama hakaret ettim, bagirdim" yazmiyor yalniz. Birbirimize bagirdik, tokat atti yaziyor. Kaldi ki bagirsa bile eline koz moz vermiyor tokat için iyi aliştiniz sizde hakaret etti dövdüm, hakaret etti öldürdüm diyenler boyle boyle cikiyor zaten.
Disarda biri size sesini yukseltince hemen tokadi yapistirabiliyor musunuz? Ya da "erkek" sesini yukseltince vuruyor musunuz??? Magara doneminde mi yasiyoruz yahu, kendini ifade etmeyi beceremeyen dayak mi atmali? Bu ne saçma şey.
O cok hakli buldugun adam kadinin bilgisayarinda baska erkekle ilgili birsey bulsa hiç bagirmazdi degil mi???? Kadinin yerinde adam olsaydi, ne yapsa hakki derdiniz.
Şimdi kalkip hakli bulmuyorum ama bilmem ne demeyin hic..
Devamli boyle abuk yorumlariniz var sizin.
bekara avrat boşamak kolay demişler...Keşke klasörü görünce hemen söylemeseydiniz de önce takipte kalsaydınız.
Diğer konuda bu hemen ayrıl diyenlere. Kardeşlerim kolaymı hemen başını alıp gitmek. Ekmeğini yemeğini kim verecek, nerede barınacak. Hayat dışarıda kolaymı soruyorum. Git ama nereye kimin yanına neyle hangi parayla düşünmeden herkes hemen git yazıyor ya, kendileri hemen gidermi acaba. Kolaymı.
Keşke, o kadar safım ki, o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki, aklıma gelmedi salak gibi aaa askım bu ne dedim, klasöre girdim kadın ismi düşün o zaman dank etti bana, oda zaten kızardı saçmalaya elimden almaya başladı şarjı yok diye, sonra körüklendi olay evi dağıttım neler yaptım kırdırdı bana laptopu, şimdi ağlıyor ben sana nasıl vurdum diye, babası annesini dövermiş o yüzden hassasken babama benzedim diye benim için değil gene kendisi için ağlıyorKeşke klasörü görünce hemen söylemeseydiniz de önce takipte kalsaydınız.
Diğer konuda bu hemen ayrıl diyenlere. Kardeşlerim kolaymı hemen başını alıp gitmek. Ekmeğini yemeğini kim verecek, nerede barınacak. Hayat dışarıda kolaymı soruyorum. Git ama nereye kimin yanına neyle hangi parayla düşünmeden herkes hemen git yazıyor ya, kendileri hemen gidermi acaba. Kolaymı.
"Karısına vuran adam" dan önce gelen başkası için ibaresi gereksiz. Sebep ne olursa olsun vuramaz.Başlık bu, eş denen kişiyle dün gece oturuyorduk laptobunda gezeyim dedim, oda zaten yanımda gayet rahat, herhalde brşey yok sanıyordu, sonra son girilen yerlerde klasör buldum kadın ismi yazan girdim boş, eşim görünce birden kızardı bozardı almaya kalktı bende ısrar ettim ne bu neden alıyorsun gibi iyice kızdım laptopa vurdum laptop kapandı gitti, birbirimize bağardık derken bana tokat attı, sabaha kadar ağladım başkası yüzünden boş klasör yüzünden karısına vuran adam, eski sevgilim de ne olacak, sen ilk aşık oldugumsun kimseyle çıkmadım yalanı ortaya çıkmasın diye bana vurdu, laptopu açmaya çalışıyorum geceden beri açık “Disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir” diyor nasıl açacağım?
Zaman cnm zaman. Çözülür hepsi geçer.Keşke, o kadar safım ki, o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki, aklıma gelmedi salak gibi aaa askım bu ne dedim, klasöre girdim kadın ismi düşün o zaman dank etti bana, oda zaten kızardı saçmalaya elimden almaya başladı şarjı yok diye, sonra körüklendi olay evi dağıttım neler yaptım kırdırdı bana laptopu, şimdi ağlıyor ben sana nasıl vurdum diye, babası annesini dövermiş o yüzden hassasken babama benzedim diye benim için değil gene kendisi için ağlıyor
Laptopu verdim tamirciye adama dedim kaç para istiyorsan veririm benim için çok önemli içindekileri görmem lazım alıp bakacağım yapılıyor ona göre yol çizcem tarihe bakıcam hangi tarihlerde o resimler konmuşne yapçaksın bu durumda ?
cevabımı aynen kopyala yapıştır yapıyorum. lütfen bu sefer gözünüzle okuyun.
tokat yemenizin sebebi başkası değil de, birbirinize(yani ona) bağırmanızla alakalı bence. haklıyken kendinizi (onun gözünde) haksız duruma getirmişsiniz sizde ona bağırarak.
amacım kesinlikle kocanızın yaptığını savunmak değil. ama onunda eline (kendince) büyük bir koz vermiş oldunuz bağırarak. belkide hakaret ederek...
sorsak şöyle der: e O da bana bağırıp hakaret etti. onun gücü diliyle bana yetiyorsa, benimde gücüm elimle ona yetiyor filan..
neyse geçmiş olsun yinede... inşallah tatlıya bağlanır.
Gizleyemedi herşey 10 dkda oldu ben sinirden laptopu kırdım, yani laptopu alıp dosyalarla oynayamadı izin vermedimInsallah acilir o laptop.içindekiler sağ sağlim açılırsa büyük ihtimal gizlemiştir resimleri.bence sizde ona bir tane vurandaydınız iyi olurdu.
Evden kovdum eşyalarıyla attım ama gitmiyor daha ne yapayım tabiki üzüldümTokata degil de bahaneye uzulmeniz cok entersan gercekten.
peki dayak var ? resimi geç daha ortada bişi yokken tokat atmış, eğer foto yoksa affedecek misin?Laptopu verdim tamirciye adama dedim kaç para istiyorsan veririm benim için çok önemli içindekileri görmem lazım alıp bakacağım yapılıyor ona göre yol çizcem tarihe bakıcam hangi tarihlerde o resimler konmuş
Dayak değil kendimi dövdürecek biride değilim evden kovdum eşyalarıyla attım ama gitmiyor, ağlıyor yalvarıyorpeki dayak var ? resimi geç daha ortada bişi yokken tokat atmış, eğer foto yoksa affedecek misin?
Önceden gizli dosya yapmıştır demek istedim ç.sadece isim vardı resim yoktu dediniz ya orada resim vardır ama görünmez yapmıştır.Gizleyemedi herşey 10 dkda oldu ben sinirden laptopu kırdım, yani laptopu alıp dosyalarla oynayamadı izin vermedim