Arkadaşlarr başka bi konumda bahsetmiştim, sokağımızda satılık bir eve bakmıştık, kızları biraz ters birisiydi. Biz evi gezerken huysuzluk etmişti. Dün o kızla biraz konuşma şansım oldu. Çardakta ağlıyordu, yanına gittim.. Ev alıp gidecekler sanıyordum ama ev kredisi çıkmamış, kiraya çıkacaklar.. Babasının borçları üzerine ev değiştirme derdi olunca da üniversite hayal olmuş. Babası emekli olacak diye bekliyorlarmış ama 2 yıl sonra emekli olacağını öğrenmişler. Her şey üst üste gelmiş anlayacağınız. Bi de annesine kanser teşhisi konmuş. Daha başlangıç evresindeymiş annesinin hastalığı, erken teşhis ve tedavilerde de başarılılarmış ama kız berbat halde..
Çok küçükken taşınmışlar bu eve, hiç beklemedikleri bir anda camlarına satılık yazısını astırmış ev sahipleri. Başka yerden ev tutmuşlar, yakında taşınıyorlar. Ben 2 gündür kendime gelemiyorum.. Film izlesem yok, arkadaşlarla otursam yok.. İçim yanıyor ona. Sabah da kabusla uyandım, evimiz satılıyormuş.. O kıza ne olacak şimdi? Bu tarz olaylar yaşayanınız var mı? Alışır mı gittiği yere. Çok üzülüyorum.
Çok küçükken taşınmışlar bu eve, hiç beklemedikleri bir anda camlarına satılık yazısını astırmış ev sahipleri. Başka yerden ev tutmuşlar, yakında taşınıyorlar. Ben 2 gündür kendime gelemiyorum.. Film izlesem yok, arkadaşlarla otursam yok.. İçim yanıyor ona. Sabah da kabusla uyandım, evimiz satılıyormuş.. O kıza ne olacak şimdi? Bu tarz olaylar yaşayanınız var mı? Alışır mı gittiği yere. Çok üzülüyorum.