• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkası var sanırım..

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
123
29
Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı :(
Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
O:olsun valla
Kız: yaaa
O:neyse ;)
Kız : :P

Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis

Çıkıyolar mi sizce ?:(
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi :(

Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi :(

Eski sevgilin kızı elde etme çabasında kız da tav olacak gibi. 1 haftada bu işlere koyulan adamdan bir cacık olmaz. Görebileceğin her yerden sil bence. Canın acımasın boşuna. Ve sakın barışmaya kalkma. Bu adamdan kimseye hayır gelmez.

Bence böyle birinden kurtulduğıns sevinip derslerine sarıl onu takip edeceğine. En güzel bölümü en güzel üniversiteyi kazan onun kulağına gider zaten. Şimdi bişey desen anlamaz gözünde küçülürsün. Üzgünüm ama eski erkek arkadaşın üni. Gidince buldumcuk olmuş yeni heyecanlar peşinde ne yapsan boş. Belki hep böyleydi srn görmedin

Belli ki adam aradigini bulmus.. Sürekli takip edip takinti haline getirme.. o yoluna bakmis sende artik önüne bak :)

Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı :KK43:
Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O:eek:lsun valla
O:neyse :KK66:
Kız : :p

Çıkıyolar mi sizce ?:KK43:
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi :KK43:

Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi :KK43:

Çıkma öncesi cilveleşmesi gibi duruyor.

Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı :KK43:
O:eek:lsun valla
O:neyse :KK66:
Kız : :p

Çıkıyolar mi sizce ?:KK43:
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi :KK43:

Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi :KK43:

Yasi kac bu cocugun?

Herkese çok teşekkür ederim insan böyle bi durumda napacagini bilemiyor ve dediğinize göre de konusuyorlar :(

Yasimiz 19 zipzip :(

Ben youma bakmak istiyorum ama bakamiyorum ki önceden kapalıydi tweetleri bakamiyodum kızla konustugu gibi açmış kilidi ben göreyim diye.
Ne bileyim üzülms beni özlemiş gibi şeyler de yazıyor mesela " keske sussaydim , pişmanım , ben ardimda ağlayan bi es bıraktım , aklım sonradan başıma gelir vs :(

Napmaya çalışıyor anlamıyorum hayır o kızdan hoslaniyosa bana bişeyler yazmasin benmi üstüme alınıyorum yada :(

Off hic böyle bi adam değildi bütün cevrem şok oldu hareketlerine başı önde vur alnina ekmeğini al tiplerden di
:(

Bide simdi baktım kızın buna yazdığı askolsun tweetini rtlemis ya :(

boş ver canım. şu saatten sonra dönse bile hayır olmaz ondan. üzülme.

ve her yazdığını da üstüne alınma. belki seni yedekte tutmak için o yazılarla yer yapmaya çalışıyor... kanma.

Tatlim, seninki daha ergenlikten cikamamis, her hareketini mantik cercevesinde tartmaya calisma bile.
O sana da yazar, baska kiza da yazar. Salla gitsin, daha akli basinda biri cikar zaten karsina.

boş ver canım. şu saatten sonra dönse bile hayır olmaz ondan. üzülme.

ve her yazdığını da üstüne alınma. belki seni yedekte tutmak için o yazılarla yer yapmaya çalışıyor... kanma.

Zaten dönse de ben istemem artık sadece pişman olsun o kadar pişman olsun ki benim cektigimin bin katını çeksin istiyorum :KK43:
Ve kızda çok çirkin yani bence tatlı ama objektif bakamiyorum şu an hos geldi kız bilmiyorum :KK43:

Tatlim, seninki daha ergenlikten cikamamis, her hareketini mantik cercevesinde tartmaya calisma bile.
O sana da yazar, baska kiza da yazar. Salla gitsin, daha akli basinda biri cikar zaten karsina.

Aynen dengesiz herif yemin ederim hayatımı zehir etti stresim sinirim direk mideme vuruyor benim 1 haftada 6 kilo verdim :(

19 :(

Back
X