- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 29
- Konu Sahibi maviumuttur-
Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı 
Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
O
lsun valla
Kız: yaaa
O:neyse
Kız :
Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis
Çıkıyolar mi sizce ?
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi
Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi

Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
O

Kız: yaaa
O:neyse

Kız :

Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis
Çıkıyolar mi sizce ?

Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi

Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi