başkası yüzünden terkedilmek...

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
slm kk bayanları,
hiç böyle birşey başınıza geldimi..erkek arkadaşınız sizi bir başkası için terketti ve daha sonra size geri dönmek istedimi?? ve bunun akabinde sizden yüz bulamayınca size kötü davranıp tekrar o kişiye geri döndümü??çok merak ediyorum aynı kaderi paylaştığım bayanlar varmı benim bir ay önce başıma geldi ve sinirlerim altüst ne yapmalıyım bilmiyorum mafoldumben

canım çk üzüldüm senin adına
ama çk şükür ben öle bişey yaşamadım
yaşamakda istemem çok zor bişey
alah yardımcın olsun ama herşeyi silip unutmak başka çaren yok düşşünmemek en iyisi

evt sanırım en iyisi bu ama kolay olmıcak malesef..ilk ilişkimdi ve ilk defa böyle bişey başıma geldi sanırım uzun süre birdaha hayatıma kimse girmicek kimseye güvenemicem gibi geliyo(yani bide anlamadığım gidiyosun niye geri geliyosun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum insan yinede sorunu kendisinde arıyo hani bendeki eksik neydi gibilerinden(mafoldumben

erkeklerin yüzsüzlüğü canım
yok canım .çk uzun süre olmaz belki ewet güvenemeyebilrsin ama karşına çıkıcak insana balı olcak güvenme duygusu

benım basıma gelmıstır cok erkekle cıktım hatta bırınde böle olduydu sanırım sımdı hatırlıyorum
sonra gerı gelmedı ama gıttı yıne o kıza gıder, yani o daha cekıcı sonucta senle olmazhıc o bosver ne yapcan düşümne bıle kaybetmıssın ama o senı kaybettıgıne yansın

aynı şey banada oldu önce karşıma kendisi çıktı sonra borçlarım çok evlilik düşünemem dedi aynı anda başkasıylada görüşüyormuştu bana söylediği laftan 1ay sonra nişanlandılar.beni böyle herkese rezil etti umarım kendiside beni düşürdüğü hale düşersenağlama

Cnm aynı seyi yaşadım bi zamanlar..üstelik bana tercih ettiği kişiyide tanıyordum bu daha kötü..=/ ben sinirimden napcağımı bilemedim buna bi msj attm dktüm icimi aklıma ne geliyosa saydırdım… klava: daha snra ayrılms bunlar o kız gldi bnden özür diledi değmezmiş çok pişmanım dedi snra bu bana affet msjları flan gnderiyo..kim takar artk 2. hayatı asla yapmam dedm söz werdm kndime insan hla sewse bile gurur öne geçiyor bi yerde halada peşimden koşuyor ama akıllandm ben bu hataya asla düsme sende :jeyyar:

Başıma böyle bir şey gelmedi ama , zaten saçma sapan birşey yapmış. ıyi ki kabul etmemişsin. Şükret kurtulduğuna. Bir dahada kafanı karıştırmasına izin verme. Hayatındaki boşluğu kimle doldurmak istiyorsa onla doldursun.

cnm senin durumun daha kötüymüş bide tercih ettiği tanıdığın biri bu daha üzücüdür tabiki
( ama bende çok merak ediyorum bana tercih ettiği kişi kim daha mı güzel dahamı özel(
hep bu soru kafamı kurcalıyoçok üzgünüm:

cnm onu hic kafana takma sana geri döndüyse pişman olduğu icindir..yani o kızın senden güzel olup olmaması hic önemli deil eminimki sen daha güzelsindir bu olaydan çıkartılcak sonuç ikisininde karaktersiz olduğudur..umursamamak en güzeli kaçan kovalanır..=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…