Başkasına aşık olmuş

Adamın gözü ablanda değil memur olup onun yanına gidip her koşulda ona itaat edecek bir köle arıyor kendisine. Kurtulduğu için dua etsin. Evlendikten sonra da ben başkasına aşık oldum diye ortaya çıkabilirdi bu adam.

Adamın gözü ablanda değil memur olup onun yanına gidip her koşulda ona itaat edecek bir köle arıyor kendisine. Kurtulduğu için dua etsin. Evlendikten sonra da ben başkasına aşık oldum diye ortaya çıkabilirdi bu adam.

Değil mi ben de söyledim ağlama dedim 3 yıl deyip durma dedim adam bulana kadarmış dedim... Çok haklısınız

Değil mi ben de söyledim ağlama dedim 3 yıl deyip durma dedim adam bulana kadarmış dedim... Çok haklısınız
Aynen öyle. Daha evlenmeden yok kapan yok bilmem ne , en sevmediğim konular. Kocam bile bana diyemez kaldı ki dese de yapmam. Kimse kimsenin dini nasıl yaşadığına karışamaz.

Aynen öyle. Daha evlenmeden yok kapan yok bilmem ne , en sevmediğim konular. Kocam bile bana diyemez kaldı ki dese de yapmam. Kimse kimsenin dini nasıl yaşadığına karışamaz.

Kesinlikle sen tut o halde sevgili ol sonra kapanmasını iste ha zaten yeni sevgilisi istediği tarzda görür görmez aşık olmus tayini belli olduktan sonra ablamın... Ki madem 2 aydır aşıksın başkasına nasıl ablamla konusuyırsun nasıl bu insanlar ya

Hayırlısı olsun. 1 hafta ağlayın üzülün sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Kimse degmiyor hic birseye malesef. Bu çağ gerçekten ne kötü ya kimseye güvenememek..

Aşık olmak bu kadar kolay mı ya? Ben tuhafım herhalde, hem de sevgilin olacak boşver gitsin ablanıza selam ciğeri para etmeyen adamlar için yıpratmaya değmez atanmış etmişsiniz neler çıkar karşınıza

Ee bu adam ya evlenince ablaniza yapsaydi bunu. Aldatsaydı, yarı yolda biraksaydi.

Demek ki dogru bir insan degilmis ablaniz icin. Ihanet etmis resmen, tamam şuan canı yanar anlayabiliyorum ama, ileride cok sukur verilmiş sadakam warmiş diyecek.

Kafasini dagitmaya baksin, arkadaşlari warsa yakinlarinda onlarla zaman gecirsin.
Atlatir umarim yakin zamanda.

(ablam adına yazıyorum) 3 yıllık ilişkimiz vardı mesafe vardı ama görüşürdük geldikçe. benim atamam oldu (kardeşimle aynı anda atanınca o doğu yazındca ben doğu yazamadım maddi durum vs) onun şehrine değil de daha uzaga atandım. önce bunu taktı gelmedin buraya atamadın nasıl evlenicez diye.. Kültür farkı da vardı ailesine ilk söylediğinde istemedi sonra kapandı konu hatta bazen saçımı kapatmamı vs istedi bende zamanla olur dedim ... Neyse hep evlilik açıyordum kaçıyordu işte daha zaman var tayin vs diye, dün artık ayrılalım dedi, nedeni önce yine bu yer tayin meselesi getirdi. bu sabah öğrendim ki 2 ay önce başkasına aşık olmus bir anda görüp ama bana bu iki ay içinde seni seviyorum diyebildi çaktırmsdı hiç demek ki artık kızla sevgili oldu ki bunu rahstca dedi ... Canım o kadar yanıyor ki ne yapıcam 3 yıl dile kolay nasıl bir anda silip atıp baskasını gönlünü kaptırdı bilmiyorum bu kadar basit mi bu kadar kolay mı? Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Belki siz varken o kız da vardı. O yüzden hemen bulmamış da olabilir. Üzülmeyin. Böylesi daha hayırlı. Hem de şiniz gücünüz var. Allah daha iyi insanlarla karşılaştırsın

senden bu şekilde ayrılması çok kötü bir durum ama zamanla geçecektir arada mesafe olduğu için beyimiz aklı fıkri şaşmış iyi olmuş sen oralara gitseydin daha kötü olacaktı şimdi kendi hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin çünkü istediğin şehre sevdiğin mesleği yapmaya gidiyorsun

güncelleme : ablam onsuz olamayıp sormus gerçek miydi dediğin yani başkasına aşık olman sevgilisi de hayır demiş neyse bunlar bir süre daha devam etti ilgi vs tamamen yok olduğunu görünce ablam kendisi tamamen bitrdi yani tabiki yalan değildi iki kişiyi aynı anda tuttu.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

(ablam adına yazıyorum) 3 yıllık ilişkimiz vardı mesafe vardı ama görüşürdük geldikçe. benim atamam oldu (kardeşimle aynı anda atanınca o doğu yazındca ben doğu yazamadım maddi durum vs) onun şehrine değil de daha uzaga atandım. önce bunu taktı gelmedin buraya atamadın nasıl evlenicez diye.. Kültür farkı da vardı ailesine ilk söylediğinde istemedi sonra kapandı konu hatta bazen saçımı kapatmamı vs istedi bende zamanla olur dedim ... Neyse hep evlilik açıyordum kaçıyordu işte daha zaman var tayin vs diye, dün artık ayrılalım dedi, nedeni önce yine bu yer tayin meselesi getirdi. bu sabah öğrendim ki 2 ay önce başkasına aşık olmus bir anda görüp ama bana bu iki ay içinde seni seviyorum diyebildi çaktırmsdı hiç demek ki artık kızla sevgili oldu ki bunu rahstca dedi ... Canım o kadar yanıyor ki ne yapıcam 3 yıl dile kolay nasıl bir anda silip atıp baskasını gönlünü kaptırdı bilmiyorum bu kadar basit mi bu kadar kolay mı? Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Olur bacımmmm bal gibii olurrr serefsizlik paraylamı ?

Asik olmus hic mi asik olmadiniz anlamiyorum ki baskasina asikken seninle olsa daha mi iyi?ask laf dinlemiyor malesef.mutluluklar dilesin ablaniz ve yoluna baksin.ah edecek biaiy goremedim

Asik olmus hic mi asik olmadiniz anlamiyorum ki baskasina asikken seninle olsa daha mi iyi?ask laf dinlemiyor malesef.mutluluklar dilesin ablaniz ve yoluna baksin.ah edecek biaiy goremedim

3 sene evleneceği deyip duygularıyla oynadı sonra aşık oldum dedi... Ah etti bende olsam ederdim o zaman 3 sene bir insanı kandırmayacaktı

Evlenincede aşık oldum diyebilirdi ne yapalım ablanızı gerçekten seven biri çıksın inşallah karşısına o kimseye aşık olmaz. Seven adam başkasına bakmaz

Back
X