Başkasına aşık olmuş

Karşı taraf bu kadar kolay silebildiğine göre siz de pekala yapabilirsiniz bunu.Kendinize haksızlık etmeyin size değer vermeyen birisi için

3 sene evleneceği deyip duygularıyla oynadı sonra aşık oldum dedi... Ah etti bende olsam ederdim o zaman 3 sene bir insanı kandırmayacaktı
Kandirmamis asik olmus baskasina ve asik oldum deyip gitmis.gayet durust bence.omur boyu bir insana asik kalacahimizin garantisi yok.ben beyefendiyi karakterli buldum.soylemeyip devam etseydi o.zaman art niyet arardim.ama acikca soylemis.

Kandirmamis asik olmus baskasina ve asik oldum deyip gitmis.gayet durust bence.omur boyu bir insana asik kalacahimizin garantisi yok.ben beyefendiyi karakterli buldum.soylemeyip devam etseydi o.zaman art niyet arardim.ama acikca soylemis.
Söylemeyip 5 ay devam etmiş zaten sonrasında da devam etmiş ondan öncede instgramda aldatma hikayesi var bu çok karakterli bulduğunuz beyefendinin :) neyse ne güzel size göre normal olması

Söylemeyip 5 ay devam etmiş zaten sonrasında da devam etmiş ondan öncede instgramda aldatma hikayesi var bu çok karakterli bulduğunuz beyefendinin :) neyse ne güzel size göre normal olması
Okumadim onu ben asik oldu ayrildi gibi okudum.elbette zor lakinben buyuk de konusuyorum birlikte oldugum adam beni kandirmadan ben asik oldum gidiyorum dese ben yolun acik olsun derim.kandiriyorsa durum farkli.haklisiniz.

Sorunlu biriymiş zaten,aile istememiş kapan vs derken baştan olmayacağı belliymiş...
Daha fazka zaman kaybetmemiş ,hayırlısı olsun

İyi tarafından bakın ya yanını tercih etseydiniz ve bu olay başınıza gelseydi ya da evlendikten sonra bu bahaneyle çekip gitseydi. Siz burada kaybettiğiniz üç yılın değil kazandığınız bir ömürün hesabını yapın ve gereksiz bir insandan kurtulduğunuza şükredin ve önünüze bakın. Hayatta herşey tecrübe öyle düşünün. Ama size tavsiyem kimsenin dini inancınıza karışmasına müsade etmeyin bu Allah ile sizin aranızda. Günahıda sevabıda size ait.

Back
X