- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
Konu çok kelle götürmüş yine :)
banabenigeriver
haklısın, artık konu senin olunca geyik ağırlıklı oluyor ister istemez.
Çünkü anlamamak konusunda ısrarcısın. Sana hemen herkes yardımcı olmaya çalıştı ama o kadar burnunun dikine gidiyorsun ki, herkes vazgeçti artık...
Senin hatan beklentilerin.
Bekleme artık kimseden bir şey.
Ve bu kadar her lafın altında bir şey arayıp kendine çevirme.
Komşu kurban eti getirmiş, hooop konu yalıtıma geliyor.
Kayınvalide eşinize yeğeni ile ilgili bir şey demiş, hoooop konunun merkezinde sen varsın.
Evlendin bitti, hala çeyrekte altındı, beşik aldı yemek vermedi, dugunde surat yaptı gülmedi hesaplarındasın. Bitir artık.
Söyleyince kızıyorsun ama boşluktan bunlar...tamam çalışma ama kendin için bir şey yap. Vaktini doldur.
Kendine bir meşgale bul. Bu örme bebek falan yapıyorlar onlardan öğren, yap.
Bırak artık şu insanları. Günde 10-15 günde bir kaç saat, hal hatır sor kalk dön evine. Kapat kapını ve alma artık içeri problemleri.
Gerçekten sağlığın bozulacak. Ben artık senin için endişe etmeye başladım...
Çünkü anlamamak konusunda ısrarcısın. Sana hemen herkes yardımcı olmaya çalıştı ama o kadar burnunun dikine gidiyorsun ki, herkes vazgeçti artık...
Senin hatan beklentilerin.
Bekleme artık kimseden bir şey.
Ve bu kadar her lafın altında bir şey arayıp kendine çevirme.
Komşu kurban eti getirmiş, hooop konu yalıtıma geliyor.
Kayınvalide eşinize yeğeni ile ilgili bir şey demiş, hoooop konunun merkezinde sen varsın.
Evlendin bitti, hala çeyrekte altındı, beşik aldı yemek vermedi, dugunde surat yaptı gülmedi hesaplarındasın. Bitir artık.
Söyleyince kızıyorsun ama boşluktan bunlar...tamam çalışma ama kendin için bir şey yap. Vaktini doldur.
Kendine bir meşgale bul. Bu örme bebek falan yapıyorlar onlardan öğren, yap.
Bırak artık şu insanları. Günde 10-15 günde bir kaç saat, hal hatır sor kalk dön evine. Kapat kapını ve alma artık içeri problemleri.
Gerçekten sağlığın bozulacak. Ben artık senin için endişe etmeye başladım...
belki görümce en kötü kaynım