• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskasina yapilan iltifat

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
İyi akşamlar kızlar canım sıkkın ,fena halde sinirliyim hadi o geçer de aslında ben fena halde kirginim.saçma ve cocukca bulabilirsiniz .ne var bunda diyebilirsiniz.ama kırıldım işte üzüldüm .az önce gördüm fazla face kullanmam ben öylesine girip çıkarım.öylesine girip tam çıkarken eşimin birine yorum yaptığını gördüm.bi akrabası genç bir kiz adriana lima da kimmiş yazmış.mesele kıskanmak değil akrabası kıskanacak değilim .lakin uzun zamanandir bana tek güzel kelime söylemeyen adamın baskasina söylemesine kil oldum .demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.kırıldım.Çok kırıldım.birden 180 derece döndüm konuşmak gelmiyor içimden.yahu bu adamlar gözlerinin önündeki solan çiçekleri neden fark etmezler ? Lütfen akrabası ne var gibi yorumlar yapmayin.gerçekten mesele sadece bu degil

Valla ben de çok takılırdım kıskanırdım da.. akrabası da olsa sonuçta herkes görüyor o yorumları, hoşuma gitmezdi. Bi de "çok güzel çıkmışsın" vs dese sıkıntı etmezdim ama Adrian lima işin içine girince bi şimşekler çakardı bende de. O kadar seksi ve güzel bi kadınla kıyaslamış bi de öyle iltifat etmiş diye kıskanırdım. Ama bunun tartışmasını yapıp kendinizi üzmeyin. erkekler bazen bizim gibi ince düşünmeden boş boş yorum yapabiliyorlar. Düzgünce kırıldığını söylerseniz gönlünüzü alır diye düşünüyorum

Kişiliğinizi alındığınızı asla dile getirmeyin
Üstüne gidin yokmu sizde bir brad pitt falan
Bunun üzerinde durun
Kendini bir nimetten saymasın
yani bu konuyu açmayı düşünmüyorum zaten.bunu taktiğimi dahi düşünmemiştir.geçen gün bir bayan in yorumu hoşuma gitmişti .erkekler tek hücreli düşünemezler diye.ayben öyle .lakin iltifat becerisini iyi gelistirmis

Demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.

Cok güzelsin, saçlarin güzel olmuş, gülüşün ne güzel...
gibi şeyler diyebilmek ögrenilecek veya beceri gerektiren şeyler degildir. Bir erkek iltifat etmiyorsa, bir kucuk hediye alip gelemiyorsa tamamen yapmak istemedigi ve gerek gormedigi icindir. Yoksa emin olun hepsi iltifati da hediyeyi de biliyor.

O "romantiklikten anlamiyor" denilen adamlar işlerine gelince başkalarina şiirler bile yazabiliyorlar şaşarsin. :)))

Valla ben de çok takılırdım kıskanırdım da.. akrabası da olsa sonuçta herkes görüyor o yorumları, hoşuma gitmezdi. Bi de "çok güzel çıkmışsın" vs dese sıkıntı etmezdim ama Adrian lima işin içine girince bi şimşekler çakardı bende de. O kadar seksi ve güzel bi kadınla kıyaslamış bi de öyle iltifat etmiş diye kıskanırdım. Ama bunun tartışmasını yapıp kendinizi üzmeyin. erkekler bazen bizim gibi ince düşünmeden boş boş yorum yapabiliyorlar. Düzgünce kırıldığını söylerseniz gönlünüzü alır diye düşünüyorum
konuyu açmayı düşünmüyorum ama kırılınca tavırlarını esirgemeyen biriyim anlar ne olduğunu sorar.bu kız 17 yaşında felan sanirsam

Demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.

Cok güzelsin, saçlarin güzel olmuş, gülüşün ne güzel...
gibi şeyler diyebilmek ögrenilecek veya beceri gerektiren şeyler degildir. Bir erkek iltifat etmiyorsa, bir kucuk hediye alip gelemiyorsa tamamen yapmak istemedigi ve gerek gormedigi icindir. Yoksa emin olun hepsi iltifati da hediyeyi de biliyor.

O "romantiklikten anlamiyor" denilen adamlar işlerine gelince başkalarina şiirler bile yazabiliyorlar şaşarsin. :)))
kırıldıgim nokta gerçekten bu.ama gel gör konuyu ac kıskança çıkar adim

konuyu açmayı düşünmüyorum ama kırılınca tavırlarını esirgemeyen biriyim anlar ne olduğunu sorar.bu kız 17 yaşında felan sanirsam
Anlayınca da "Amaan küçücük kızı mı kıskandın sen de" diyecek. Bence iltifat etmesi sorun değil iltifatı ediş şekli sorun. Ama siz galiba başkasına etmesine değil de size etmemesine kırılıyorsunuz

Anlayınca da "Amaan küçücük kızı mı kıskandın sen de" diyecek. Bence iltifat etmesi sorun değil iltifatı ediş şekli sorun. Ama siz galiba başkasına etmesine değil de size etmemesine kırılıyorsunuz
Evet canım ,bende foto paylaşıyorum benim fotolarin altına yorum yapmaz.madem yapmıyorsun kimseye yapmayacaksın.hakli değil miyim ?

bence eşiniz biraz tehlikeli biri. neden yanıbaşında soluyorsunuz mesela sizi baskılıyor mu özgüveninizi mi düşürüyor?

ben öyle algıladım sanki sizi küçültüyormuş gibi. en tehlikeli tür dibindekini yere batırırken elleri yükselten tür.
sadece ilgi göstermesini bekliyorum bana değil başkasına yaptığını görünce sinir oldum.ozguvenim yüksek .onu düşüremez
Ama adi koca ya işte baskasina iltifat değil bana etmesini bekliyorum

Adriana Lima kimmiş diyen adam iltifat etmeyi bilmiyordur emin olun 😀😀klasik çoğu erkeğin kullandığı ve genelde fos bir tabirdir.Laf ola beri gele. Kırılmanızı anlıyorum ama orda haklısınız. İnsan eşinin gönlünü hoş etmeyi bilmeli

Valla ben çok takılırdım bu olaya.
Kadınlar "o benim akrabam, asla o gözle bakmam" diye düşünür.
Ama malesef erkekler için aynı şeyi söyleyemem. Bu cümleyi yazan bir erkek ona bakıp masturbasyon bile yapmıştır.
açık bi resim değildi normal sadece güzel olduğunu kastetmiştir .

Back
X