• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskasina yapilan iltifat

Adriana Lima kimmiş diyen adam iltifat etmeyi bilmiyordur emin olun 😀😀klasik çoğu erkeğin kullandığı ve genelde fos bir tabirdir.Laf ola beri gele. Kırılmanızı anlıyorum ama orda haklısınız. İnsan eşinin gönlünü hoş etmeyi bilmeli
evet adriana lima ve brad pitten başka güzel kavramı olmayan insanlar işte çok basit ama kirici lakin ben onu nasıl kizdirmaliyim.ne yapmalıyım.burnumdan soluyorum şuan

İyi akşamlar kızlar canım sıkkın ,fena halde sinirliyim hadi o geçer de aslında ben fena halde kirginim.saçma ve cocukca bulabilirsiniz .ne var bunda diyebilirsiniz.ama kırıldım işte üzüldüm .az önce gördüm fazla face kullanmam ben öylesine girip çıkarım.öylesine girip tam çıkarken eşimin birine yorum yaptığını gördüm.bi akrabası genç bir kiz adriana lima da kimmiş yazmış.mesele kıskanmak değil akrabası kıskanacak değilim .lakin uzun zamanandir bana tek güzel kelime söylemeyen adamın baskasina söylemesine kil oldum .demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.kırıldım.Çok kırıldım.birden 180 derece döndüm konuşmak gelmiyor içimden.yahu bu adamlar gözlerinin önündeki solan çiçekleri neden fark etmezler ? Lütfen akrabası ne var gibi yorumlar yapmayin.gerçekten mesele sadece bu degil
haklısın valla:skandal:

evet adriana lima ve brad pitten başka güzel kavramı olmayan insanlar işte çok basit ama kirici lakin ben onu nasıl kizdirmaliyim.ne yapmalıyım.burnumdan soluyorum şuan
Sakın kavga etmeyin kendini bişey sanmasın. Alaya alın hatta ben olsam öyle yapardım

konuyu açmayı düşünmüyorum ama kırılınca tavırlarını esirgemeyen biriyim anlar ne olduğunu sorar.bu kız 17 yaşında felan sanirsam
Kızda çok küçükmüş. Ne alaka yani Adriana Lima. Başka bir iltifat etmiş olsa neyse derdim ama seviyesiz bir iltifat etmiş bence.

OL
Bu konuda kavga ederseniz, bunu kıskandığınıza yoracak. Sizi anlamayacak muhtemelen. Bence baya dalganızı geçin.
zaten fena halde kiskanc oldugumu biliyor.cocuklar olana kadat burnundan getirmistim bayagi bezdirdim.suan bu konuyu acarsam beni anlamak yerine kiskancsin der.asla kirildim diye dusunmez

En nefret ettiğim tip.. madem laf yapmayı biliyor o kırdığımın ağzı, eşine yapsın o zaman.. O da laf yapıyor sayılmaz gerçi, sokak başlarında durup kızlara laf atan serseriler gibi...
dimi ne kadar tiksinc bir soz en cokta ondan igrendim

Profil fotosunu kaldirdim tek fotomu koydum birde kurginlikla ilgili bi soz paylastim.ama bunu anlayacak kapasite oldugunu kesinlikle dusunmuyirum.kendimce icimi sogutmaya calisiyorum

Sık sık görüşülen samimi bi akraba mı bu ?
Mesela yanındayken de böyle takılır mı ?
Kız için de nahoş bi durum bence. Bi de düşünüyorum şimdi ben birine böyle bi iltifat edecek olsam güzellikten ziyade seksi olduğunu düşünüyorumdur. Kadının imajı bu çünkü.

Sık sık görüşülen samimi bi akraba mı bu ?
Mesela yanındayken de böyle takılır mı ?
Kız için de nahoş bi durum bence. Bi de düşünüyorum şimdi ben birine böyle bi iltifat edecek olsam güzellikten ziyade seksi olduğunu düşünüyorumdur. Kadının imajı bu çünkü.
yok yurt disibda bi akrabasi 17 yasinda felan bir kiz oyle seksi felan degil ama guzel

Back
X