"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

ben açık yüreklilikle söyleyim. başkasına aşık olsam ilişkimi bitirsem herşeyi göze alarak ortada hiçbişey koymam
ama ilişkimi tamamen bitirdiğim kişiyi tamamen kaybetmek istemiyosam resimlerini de saklarım arada nasılsın da derim ama resimleri anladım da
yolda karşılaşınca nasıl diyemem görmezlikten gelirim utanırım yüzüne bakamam bi de bana sakince bu kadar ağır sözler söylemisse
YANLIŞ MI ?

doğru canım başkasına aşıksa ilişkisi varsa senin resimlerini silerdi

İlk baştaki tutumun için helal olsun demiştim.
Her benim diyen yapamazdı çünkü ama bence şuanda mesajlaşmanız, işte "tüm ezberlerimi bozdun" gibi cümleler biraz , ilk baştaki tutumunu yok etmeye başlamış bence.
Yani o ilk baştaki kadından eser yok.
Bir iki tane fotoğraf, atmayı versin . Yenisini çekilirsiniz. Ya da istersiniz ama konuşmayı bu kadar uzatmazsınız.
Azarlayacağınıza sitem ediyorsunuz.
Yani bu sitemler, sevgisinden emin olduğunuz bi adama yapılmalı.
Tutumunuz değişmeye başlamış, umarım en baştaki tutumunuza geri dönersiniz...

Son düzenleme:
bekle bekle merak etsin iyice
eğer çok fazla ısrar ederse iyi bi mesaj hazırla böyle canını yakacak türden onu gönder
zaten mutlaka sana sorucak meraktan çatlar yokssa :37:

işte böyle bi çocuk saf
ve ben ona böyle tek kelimelik "ezberimi bozdun":30:gibi görünürde hakaret içermeyen ama aslında açınca altından bir sürü hakaret çıkan kelimeler söyledim o gün de ama çocuk hiç anlamadı herhalde hala yüzüme bakabiliyo aptall yaa

ben diyorum bu erkekleri anlamak zor diye , hem ayrılıyor hem seni merak ediyor , hem resimlerini silmiyor kafan karıştı
bir erkek sevmediği kızın resimlerini niye saklarki bu sorunun cevabını bilen varsa cevaplasın

Ben cevaplamak istiyorum.
Erkekler kadınlar gibi ince düşünmüyor. Belki de konusahibinden başka kadınların fotoğrafı da vardır eskiye dair.
Erkekler çok eskilerdeki kadınların bile fotoğraflarını saklarlar.
Onlar için önemli olan aşık olup olmamaktır. Yani orda fotoğraf var diye bir his besliyor sayılmaz.

işte böyle bi çocuk saf
ve ben ona böyle tek kelimelik "ezberimi bozdun":30:gibi görünürde hakaret içermeyen ama aslında açınca altından bir sürü hakaret çıkan kelimeler söyledim o gün de ama çocuk hiç anlamadı herhalde hala yüzüme bakabiliyo aptall yaa

saf heralde biraz kapasite yetmiyodur anlamaya :27:
merak etsin dursun ya boşver
bi süre ezilsin böyle yaptıklarının altında sen çok muhatap olma ama gereksiz yere
bi de fotoları silsin bence öyle söyle sen

İlk baştaki tutumun için helal olsun demiştim.
Her benim diyen yapamazdı çünkü ama bence şuanda mesajlaşmanız, işte "tüm ezberlerimi bozdun" gibi cümleler biraz , ilk baştaki tutumunu yok etmeye başlamış bence.
Yani o ilk baştaki kadından eser yok.
Bir iki tane fotoğraf, atmayı versin . Yenisini çekilirsiniz. Ya da istersiniz ama konuşmayı bu kadar uzatmazsınız.
Azarlayacağınıza sitem ediyorsunuz.
Yani bu sitemler, sevgisinden emin olduğunuz bi adama yapılmalı.
Tutumunuz değişmeye başlamış, umarım en baştaki tutumunuza geri dönersiniz...

haklısınız aslında ben de kendimde bunu gördüm kendime kızdım ama biz kadınız zaman zaman bu tarz boşluklarda bulabiliyoruz kendimizi. eksik hissettiğimiz zamanlarda karşı ataklar yapmaya laf sokmaya başlıyoruz. ama ona o günkü tavrım yeter de artar bile.bundan sonra çizgimi bozmamalıyım. tşk ederim

Sen gayet olgun davranmıssın canım seni takdir ettim..Bırak kimden hoslanıyorsa ona gitsin,o kaybetti seni boşver

haklısınız aslında ben de kendimde bunu gördüm kendime kızdım ama biz kadınız zaman zaman bu tarz boşluklarda bulabiliyoruz kendimizi. eksik hissettiğimiz zamanlarda karşı ataklar yapmaya laf sokmaya başlıyoruz. ama ona o günkü tavrım yeter de artar bile.bundan sonra çizgimi bozmamalıyım. tşk ederim

Bence boşver ya ... Sen de o güç var. Sen devam ettir o otoriteni . Ben teşekkür ediyorum.

saf heralde biraz kapasite yetmiyodur anlamaya :27:
merak etsin dursun ya boşver
bi süre ezilsin böyle yaptıklarının altında sen çok muhatap olma ama gereksiz yere
bi de fotoları silsin bence öyle söyle sen

cvpyazmıyorum merak etsin o zaman evet buna karar verdik iyiki varsınız.yüzünüzü görmedim ama ilk günden beri benim yanımdasınız.özellikle incimnazın beddualarına tşk ederim:1::9:
simon beni hiç yalnız bırakmadınız :54:

canım ama sevgilisinin o resimleri görme tehlikesine karşı silmesi lazım değilmi

ama bi ilişkisi olduğu kesin değil ki
hatta yok şu anda ilerde ayarlayacak ailesinin yardımıyla ya da kendi çabalarıyla
şu anda tehlike yok yani
ayrıca erkekler sevgilisi olsa da silmezler inan bana
ancak yakalanacaklar da öyle silecekler tecrübeliyim bu konuda
tabi sürekli telefon karıştıran bi sevgiliye sahip değillerse geçerli bu

cvpyazmıyorum merak etsin o zaman evet buna karar verdik iyiki varsınız.yüzünüzü görmedim ama ilk günden beri benim yanımdasınız.özellikle incimnazın beddualarına tşk ederim:1::9:

tabikide yanında olucaz :40:

canım ben dualarıma devam ederim :1:
bencede şuan için doğru fikir verdin merak etsin dursun kapat msnini kalsın öyle

ama bi ilişkisi olduğu kesin değil ki
hatta yok şu anda ilerde ayarlayacak ailesinin yardımıyla ya da kendi çabalarıyla
şu anda tehlike yok yani
ayrıca erkekler sevgilisi olsa da silmezler inan bana
ancak yakalanacaklar da öyle silecekler tecrübeliyim bu konuda
tabi sürekli telefon karıştıran bi sevgiliye sahip değillerse geçerli bu

hani simOn belki de ilerde ayarlayacak yada ayarlatacak ailesine diyosun ya okurken yüreğimm cızzz ettiii HAzır değilim buna inşallahhh birlikte olamazlar lütfen dua edin LÜTFENNN:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
hani simOn belki de ilerde ayarlayacak yada ayarlatacak ailesine diyosun ya okurken yüreğimm cızzz ettiii HAzır değilim buna inşallahhh birlikte olamazlar lütfen dua edin LÜTFENNN:43:

inş sen başkasına deli gibi aşık olrsun bu süreçte :1:

İSTEYEN HER BAYAN BAŞARIR CANIM ben önceden böylemiydim sanıyorsun
daha öncekilerde karşısında ağlamalar bağırmalar neden demeler
ama bunda kendime söz verdim ben ve yaptım

Aglamak falan degil de.. oyle bi durumda o kadar olgun davranarak rahatlayamazdim ben =)) icim icimi yerdi. Yani mesela hayatim boyunca o adamla bir daha hic gorusmeyecek bile olsam, onun icine oturan laflar soylemek yerine, gozunu morartan bi yumrukla ordan ayrilsam daha cok rahatlardim sanirim =D Olgunca davranmak yapilabilecek en iyi sey ama, ben o kadariyla rahat edemezdim. Yasim 21 belki o yuzden ((= Biraz daha pismem lazim =D

inş sen başkasına deli gibi aşık olrsun bu süreçte :1:

İNŞALLAAHHHH . AMAbenim yaşadığımçok küçük bi şehir ve inanın etrafımda boyle aşık olabileceğim kşmse yok
herkes esnaf ve emekli
sosyalhayatım da sıfırrr kimseyi görmüyorum anladığınız:ssz:

neyse bi arkadaşınız olursa önerin hahaha:40: :34: :1: boşanmış olsun kafam rahat olsun :D
ya da ileri görüşlü olsunnn

Back
X