"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

Ben böyle erkek(!) müsveddelerini toplayıp kemiklerini kırmak istiyorum . . .
Ama belli ki sert kayaya çarpmış canım . Haddim olmayarak kocaman bir '' Aferin '' demek istiyorum sana . Bravo valla . Ne güzel cevap vermişsin oturmuş aşağı .

2-3 ayı bulmaz gelir . Gelmezse benim de adım güneş değil .

Böyle gururlu hemcinslerimi seviyorum :)
Susmak en güzel cevaptır işte.
Sana geri döneceği gün gibi ortada..
Geri dönse de kabul etme boşver :34:

Helalllll olsun arkadaşım, çok doğru bir karar vermissin. Zor bir süreçten geçiyorsun, mutsuz ve üzgün olman gayet normal, unutma hiçbir acı sonsuza kadar sürmez geçecek.... Bir yıl sonra kendinle gurur duyacaksın, çok doğru hareket etmişşin. Karakterine ve sağlamlığına hayran kaldım.

Hiç üzülme kaybeden o olmuş. Bir heves uğruna yaptığı aptallık. Verdiğin tepki çok güzel sakın karşısında üzüldüğünü belli etme zaman herşeyin ilacı.

Yanlış anlaşılmasın, ama;

Sevgilinin dürüstlüğünü tebrik ederim.
Doğruyu söylemiş.
Hislerini açmış.

Kesinlikle karsımda ki kişi bana gelip baskasından hoslandıgını acık yüreklilikle ifade ederse hakkında kötü düşünmeyi bırak dürüstlüğünü takdir ederim.

Gönül bu gider.
Akıl bu kayar..

İkiniz açısından hakkınızda hayırlı olmasını dilerim..

Üniversite bitmek üzereyken herşey yolunda mükemmel bir ilişkim var evlenme teklifi beklerken ortada bir sebep yok ayrılalım yapamıyacağım dedi, anlam veremedim. Bir gün bile elimi tutup sarılmaktan öteye gitmeyen adam bir anda beni yüz üstü bıraktı. Verdiğim tepkiler seninkine benzerdi çektiğim acıların tarifi yoktu hayattan kopmuştum. Tayinim çıktı çok kötü bir yere koşa koşa gittim ondan uzaklaşmak için etrafımda ki çoğu kişi bu kız hasta demişlerdi. Zamanla acısı geçti unutmaya başlamışken karşıma çıktı unutamıyorum evlenelim dedi. Bir yıl sonra tekrar aynı şeyleri yaşadım ama içim kan ağlayarak kabul etmedim sonra gitti bir ay sonra başkasıyla evlendi yaşadığım resmen bir kabustu. Bu benim yaşadığım bir tecrübeydi iyiki de kabul etmemişim ne istediğini bilmeyen bir adammış

Son düzenleme:
seni takdir ettim,düştüğü durum karşısında,duvar gibi güçlü asil ve zarefeti elden bırakmayan güçlü,boyun eğmeyen gerçek bir kadın gibi davranabildiğin için.. Onu ayrı takdir ettim,o da bulunduğu durum itibariyle,açık yüreklilikle karşına çıkıp hislerinin kurbanı olabildiğini dürüstlülükle anlatıp ,seni daha fazla sen bilmeden bile olsa rencide etmediği için..

her şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey

çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..

cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk

pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ

yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım

neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır)

ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.

Gerçekten tebrik ederim sizi,bundan sonra da bu şekilde dik durun.

çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..

cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk

pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ

yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım

neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır)

ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.

verdiğiniz tepki için tebrik ederim sizi herkeaz böyle yapabilse keşke.... bundan sonra da bu şekilde devam edin o insanla görüşmeyi bile düşünmeyn

coook guzek tepki vermissiniz arkadasim tebrik ediyorum sizi.ben sizin kadar sakin olabilirmiydim bilmiyorum.
Yakinda geri doner sakln kabul etmeyin.kendinizi uzmeyin daha iyilerine layiksiniz.tavir ve davranislarinizdan belli.

benm de başıma gelmişti bu durum . ama ben başkasından hoşlandım. birbirimize uzaktaydık ona bağlıyorum bunu

senin tepkin çok iyi olmuş,bravo.bence yakında pişman olur ama senin tepkin o zaman ne olur bilemem

konudaki tüm yorumları okudum... verdiğiniz cevaplar harika. bu kadar kararlı, mantıklı ve de yerinde cevaplar verdiğiniz için tebrik ediyorum :42::42: umarım bu tutumunuzu devam ettirirsiniz... herşey gönlünüzce olur insallah :nazar:

şaka yapıyo gibi geldi bana. onu gerçekten sevip sevmediğini anlamak istemiştir. 2-3 gün sonra açıklar gerçeği.
ama şakaysa bile çok çocukça ben olsam soğurdum o kişiden.

bu arada sizin yaşınız kaç merak ettim çok olgun davranmışsınız.

Masallah sana. Ayakta alkisliyorum. Anlindan öpüyorum. Allah sana layik ve seni senden cok seven bir adamla karsilastirsin insallah, mutlu mesut olursun ve bu adamin yaptiklari sadece kötü bir an olarak gecmiste kalir. Onuda Allaha haval ediyorum, insallah aynisi kendi basinada gelir.

Tavrın için tebrik ederim canım bravo..yalnız ben bişi merak ettim,sen bu adama karşı ne hissediyordun,seviyor muydun ?

şaka yapıyo gibi geldi bana. onu gerçekten sevip sevmediğini anlamak istemiştir. 2-3 gün sonra açıklar gerçeği.
ama şakaysa bile çok çocukça ben olsam soğurdum o kişiden.

bu arada sizin yaşınız kaç merak ettim çok olgun davranmışsınız.

saka olmasını ilk basta çok istedim amaboyle seyin şakası olmaz deyıp kestisözümü
ben 27 yasımdayım canım

Tavrın için tebrik ederim canım bravo..yalnız ben bişi merak ettim,sen bu adama karşı ne hissediyordun,seviyor muydun ?

evet tabiki seviyordum.ama kaptırmadım kendimi hic bizaman yanı mesafe hep koydum salmadım kendimi.erkekler boyle kızları sevmiyolar. gerci ben öyle oldum da noldu.ama kaliteni koruyacaksın.içimin nasıl yandıgını bılemezsin

Back
X