"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

senaryo oldugunu düşündüm acıkçası ama az önce dişçime gittim ve dişçim onun en yakın arkadaşıdır yıllardı ortaolkuldan beri yani

onla konuştuk da dişçime yani onun en samimi arkadaşına da demiş başkasından hoşlanıyorum diye

Son düzenleyen: Moderatör:
dışarı çıkarken güzelce giyindim makyaj falan karşılaşma ihtimalim olabilir diye ama oldu sevgiliyken bile yolda karşılaşmamıştık

karşılaşsak da şuna nası kendini takmadığımı göstereyim dedim
tam ümidim kesilmişken bibaktım birberberin önünde oturmuş
sıra bekliyor gözgöze geldik.tel ile konuşuyordu.o da bakmaz ben de kafamı çevirip gecerim diye düşünürken
telefondakine sonra görüşürüz ararım deyip kapattı ve önüme dikildi
pişkince sanki hiç bişey yokmuş 2 gün önce bana başkasını seviyorum dememiş gibi
"napıyosun nası gidiyo nerden geliyorsun" dedi
zor da olsa suratıma bi tebessüm yapıştırıp hatta vidalayıp " a nbr iyiyim sağol senden nbr" dedim
iyiyim sağol dedi bana. mutlu görünüyosun dedim
o kadar da mutlu değilim dedi.görüşürüz hoşçakal deyip ayrıldım yanio kadar dayanabildim gönül bi yumruk at suratına dedi

KIZLAR BUNUN ANLAMI NE? ARKADAS KALDIK MUHABBETİNE Mİ GİRMEYE ÇALIŞIYO
VİCDAN YAPIP BARİ HAL HATIR MI SORAYIM DEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU HAREKETİİN ANLAMI NE YA ÇILDIRCAM. kafanı eğ görmemezlikten gel de ben de basıp gideyimişte :((

erkek bi arkadaşım "yürü işine git deyip azarlasaydın " dedi
ama ben tam tersinin daha onu yaralayacağınıdüşünüyorum sizce de öyle değil mi. azarlasa mıydım ne konuşuyosun benle işine git mi deseydim

kafasını eğip gitmesi gereken yokmuş gibi davranması gereken sendin adam değil.
Niye kasıyorsun ki sen artık iyiyim falan demeye.
yüzüne bile bakmayacaksın artık bu kadar net.

azarlama yokmuş gibi davran
çok samimide olma selam ver geç senden nereye gittiğini filan öğrenemesin geçiştir
yürü git dersen canı o kadar yanmaz bence havalanır o üzüldüğünü anlar

ayrıca ortak arkadaşınız var mı diye somuştum naptığını filan öğrenebilir misin acaba

tatlım öğrenebilirim her şekilde bu arada dişçiden geliyorum şimdi o işte 16 yıllık arkadaşı olandan
işim vardı gittim yoksa konuyu konuşmaya değil canım. ona demiş ki "ben kızı düşünüp onla birlikte olurum deyip bitirmedim ilişkimi
ben sevgilime bunu nasıl yaparım şimdi yaptıysam ilerde de yapabilirim demekki nası karakterim varmış benim demekki sevgilimebunu yaptıysam ben tam bu ilişkiye kendimi verememişim
onu daha fazla uzmemek için vaktini almamak için ayrıldım demiş

Bence sukredin ki sadece 5 aydir berabermissiniz. Daha fazla baglanmadan boyle bir olay olmus. Ben 2 senelik sevgilimden ayrildim 1 hafta once ve yasadiginiz uzuntuyu anlayabiliyorum. Hayirlisi olmus gercekten de. Biliyorum insanin siniri bozuluyor, kendini yetersiz bile hissedebiliyor bazen, ama eminim ki sizden baskasini gozu gormeyecek insanlar cikar karsiniza,o zaman dersiniz ki iyi ki tez zamanda olmus bitmis.

tatlım öğrenebilirim her şekilde bu arada dişçiden geliyorum şimdi o işte 16 yıllık arkadaşı olandan
işim vardı gittim yoksa konuyu konuşmaya değil canım. ona demiş ki "ben kızı düşünüp onla birlikte olurum deyip bitirmedim ilişkimi
ben sevgilime bunu nasıl yaparım şimdi yaptıysam ilerde de yapabilirim demekki nası karakterim varmış benim demekki sevgilimebunu yaptıysam ben tam bu ilişkiye kendimi verememişim
onu daha fazla uzmemek için vaktini almamak için ayrıldım demiş

canım çocuğun davranışı bi açıdan güzel seni oyalamamış düşünceli en azından
ama dediğimiz gibi davranmaya devam et bakalım geri gelecek mi çok merak ediyorum
o kızı da baya merak ettim çalıştığı yeri biliyo musun gidip baksan nası biri diye

Erkek arkadaşın cidden çok dürüstmüş.
Yani böyle bir durumu anlatacak çok az erkek var etrafta ve cidden seni kandırmak istememiş.
Gelip anlatmış.
Sen de en doğru tepkiyi vermişsin.
Ayrılığın böylesine dürüstçe ve doğru yapılanını daha önce hiç görmemiştim.

ama dediğimiz gibi davranmaya devam et bakalım geri gelecek mi çok merak ediyorum
o kızı da baya merak ettim çalıştığı yeri biliyo musun gidip baksan nası biri diye

BEN DE KIZI ÇOKMERAKEDİYORUM AÇIKÇASI çalıştıgı okulu söylemedi maalesef

bence de kızsaydın yaa. zaten bugüne kadar yeterince sakin davrandın. her şeyi içine atma. içindeki her şeyi söyle bi daha da çıkmasın karşına. yoksa boş yere üzersin kendini.

tavrını sevdim bir daha görüşme canım, bıde kalkmıs baskasından hoşlanıyorum dıyor yaaa madem bunu soyluyorsun ozaman ayrılmayı da bıleceksın Allah bılır yarın öbür gün ben sana şaka yaptım da der bu yuzsuz,demek kı sevmıyormus canım sevseydı baskasını gözü görmezdi

Bence sukredin ki sadece 5 aydir berabermissiniz. Daha fazla baglanmadan boyle bir olay olmus. Ben 2 senelik sevgilimden ayrildim 1 hafta once ve yasadiginiz uzuntuyu anlayabiliyorum. Hayirlisi olmus gercekten de. Biliyorum insanin siniri bozuluyor, kendini yetersiz bile hissedebiliyor bazen, ama eminim ki sizden baskasini gozu gormeyecek insanlar cikar karsiniza,o zaman dersiniz ki iyi ki tez zamanda olmus bitmis.[/QUO

acayip hazımsızlık var kendimi eksik hissediyorum ve ben bu eksikliği hiç hissetmedim

tavrını sevdim bir daha görüşme canım, bıde kalkmıs baskasından hoşlanıyorum dıyor yaaa madem bunu soyluyorsun ozaman ayrılmayı da bıleceksın Allah bılır yarın öbür gün ben sana şaka yaptım da der bu yuzsuz,demek kı sevmıyormus canım sevseydı baskasını gözü görmezdi

peki neden bana seni seviyorum diyor ben onu nlamadım.ayrılmadan sadece 1 gün önce gelecek eylülde yapacağımız bir şeyden bahsetti 1 gün önceyigeçtim gece yatarken arayıp hayatım özledim seni bi sabah görüşelim o kırmızı yanaklarını bi ısırayım dedi sabah kalktı gunaydın bebeg diye msj attı yazlıga gitmeyi kararlaştırdı 1 saat sonra aradı buluştuk boyle dedi
bu ne demek yaa

keşke ama bana başkasından hoşlandığını söylemeseydi gun boyu aklımdan cıkmıyo sesi kulaklarımda uyku diye bişey yok aniden yataktan fırlıyorum.
kendine okadar güvenen bi bayanım ki her açıdan hem fiziki hem ahlaki ama kendime olan güvenimi sarstı
O YANIMDAYKEN ONA DOKUNABİLME ŞANSIM BENİM VARKEN O KIZ GELİP 2 MERHABAYLA TAV ETTİ ADAMI
KIZ BU KADAR MI GÜZELDİ ANLAMADIMKİ KIZIÖYLE MERAK EDİYORUM Kİ AMA NERDE ÇALIŞIYO bilmiyorum
öğretmenmiş sadece bunu söyledi offf offf
salak şey hayatıma girene kadar herşey güzeldi deyip kendimi avutuyorum

peki neden bana seni seviyorum diyor ben onu nlamadım.ayrılmadan sadece 1 gün önce gelecek eylülde yapacağımız bir şeyden bahsetti 1 gün önceyigeçtim gece yatarken arayıp hayatım özledim seni bi sabah görüşelim o kırmızı yanaklarını bi ısırayım dedi sabah kalktı gunaydın bebeg diye msj attı yazlıga gitmeyi kararlaştırdı 1 saat sonra aradı buluştuk boyle dedi
bu ne demek yaa

canım konunu dünden beri takip ediyorum
senin bu yaşadığını ben seneler önce yaşadım , elele gözgözeyken ertesi gün adam 180 derece değişmişti , 1 hafta 2 kerede telde görüşmüştük sonra banada başka kız değil ama seninki gibi kendince dürüst açıklamalarla bulundu bana istersen devam edelim demişti bende senin gibi asil davrandım hayır dedim bitirdim
keşke orada hemen bitirmeseymişim , keşke bağırıp çağırsaymışım , ona hesap sorsaymışım
yaşamayan anlamaz , tamam arkadaşlar haklı harika gururlu bir duruş sergilemişsin ama hesap sormazsan içindekilerini onun yüzüne kusmazsan ömrün boyunca hep aklında acabalar kalıcak
bence onu ara son kez konuşalım barışmalayacağım sadece sorularıma cevap arıyorum de ,rahatça ona hesap sorabileceğin bir yer olsun , birden bire bu kadar neden değişmesinin sebebini sor , beni sevemdinmi de, aklındaki tüm soruları yok et ondan sonra ondan tamamen ayrılmış olacaksın
bu şekilde davranmak belki bazı arkadşalara yanlış gelir ama biz kadınız ince düşünüyoruz , sen bu şekilde daha iyi hissedeceksen ağla ona bağıar kız ama kendi bilinçaltını rahatlat

bence de kızsaydın yaa. zaten bugüne kadar yeterince sakin davrandın. her şeyi içine atma. içindeki her şeyi söyle bi daha da çıkmasın karşına. yoksa boş yere üzersin kendini.

kesinlikle katılıyorum

Bence sukredin ki sadece 5 aydir berabermissiniz. Daha fazla baglanmadan boyle bir olay olmus. Ben 2 senelik sevgilimden ayrildim 1 hafta once ve yasadiginiz uzuntuyu anlayabiliyorum. Hayirlisi olmus gercekten de. Biliyorum insanin siniri bozuluyor, kendini yetersiz bile hissedebiliyor bazen, ama eminim ki sizden baskasini gozu gormeyecek insanlar cikar karsiniza,o zaman dersiniz ki iyi ki tez zamanda olmus bitmis.[/QUO

acayip hazımsızlık var kendimi eksik hissediyorum ve ben bu eksikliği hiç hissetmedim

Ah ah bunun ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Etrafindaki onca kisi seni begenir, bir kisi boyle bi abukluk yapinca kendini eksik hissedersin. Bence eksiklik sende degil sevgilinin duygularindaymis, sakin kendinde kusur arama sakin. Bundan sonra da nedeni nasili dusunmemeye calis,onune bak. Donerse yine aynisini yapmayacagi ne malum, kabul etme. Zaten bir kere boyle bir sey oldu mu o iliskiden hayir gelmeyecegini dusunuyorum.

canım konunu dünden beri takip ediyorum
senin bu yaşadığını ben seneler önce yaşadım , elele gözgözeyken ertesi gün adam 180 derece değişmişti , 1 hafta 2 kerede telde görüşmüştük sonra banada başka kız değil ama seninki gibi kendince dürüst açıklamalarla bulundu bana istersen devam edelim demişti bende senin gibi asil davrandım hayır dedim bitirdim
keşke orada hemen bitirmeseymişim , keşke bağırıp çağırsaymışım , ona hesap sorsaymışım
yaşamayan anlamaz , tamam arkadaşlar haklı harika gururlu bir duruş sergilemişsin ama hesap sormazsan içindekilerini onun yüzüne kusmazsan ömrün boyunca hep aklında acabalar kalıcak
bence onu ara son kez konuşalım barışmalayacağım sadece sorularıma cevap arıyorum de ,rahatça ona hesap sorabileceğin bir yer olsun , birden bire bu kadar neden değişmesinin sebebini sor , beni sevemdinmi de, aklındaki tüm soruları yok et ondan sonra ondan tamamen ayrılmış olacaksın
bu şekilde davranmak belki bazı arkadşalara yanlış gelir ama biz kadınız ince düşünüyoruz , sen bu şekilde daha iyi hissedeceksen ağla ona bağıar kız ama kendi bilinçaltını rahatlat

kesinlikle katılıyorum

kendimce küçük sorularımoldu tabi öyle herşeyi de içime atmadım sadece cok sakin davrandım.aynı politika yapar gibi bagırarak söylediğim seyleri dır dır olarak anlayacak ve başkasına gönlünün kaymasını haklı bulacaktı.bunu ona yaşatmak istemedim.
öyle bağırıp çağırmak istedimki anlatamam hatta bir ara suratına okkalı bi tokat geçireyim dedim içimde kalan çok sey oldu haklısın içime attım ben zarar gördüm
atmasaydım o zarar görecekti evet ama aylar sonra aklına gelmeyecektim. ama bu davranışımla beyninden vurulmuşa döndü ve yarın bi gün vay be ne kızdı dedirteceğim ismimi anacak kimsenin benim gibi olmadığını görecek. zaten masadan kalkarken senin gibi bir kızla karşılaşmadım tebrik ederim tavrın beni daha da pişman etti mahvetti dedi.

Ah ah bunun ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Etrafindaki onca kisi seni begenir, bir kisi boyle bi abukluk yapinca kendini eksik hissedersin. Bence eksiklik sende degil sevgilinin duygularindaymis, sakin kendinde kusur arama sakin. Bundan sonra da nedeni nasili dusunmemeye calis,onune bak. Donerse yine aynisini yapmayacagi ne malum, kabul etme. Zaten bir kere boyle bir sey oldu mu o iliskiden hayir gelmeyecegini dusunuyorum.

aynen canım. millet bana bayılır etrafımdaki tüm erkekler kuzenlerim arkadaşlarımı kastediyorum bir toplumda bakınca diğer bayanlar arasından hemen farkedildiğimi söylerler
keşke böyle bi sevgilimiz olsa derler.adamın yaptığına bak.aynı şeyleri kendide söylemesine rağmen. en acısıda her gece yatmadan önce konusup yattığım adam bebegim sevgilim benim diyen adamın yastığa başını koyduğunda beni düşündüğünü sanmam oldu ama başkasını düşünüp uyuyordu :(:25:

kendimce küçük sorularımoldu tabi öyle herşeyi de içime atmadım sadece cok sakin davrandım.aynı politika yapar gibi bagırarak söylediğim seyleri dır dır olarak anlayacak ve başkasına gönlünün kaymasını haklı bulacaktı.bunu ona yaşatmak istemedim.
öyle bağırıp çağırmak istedimki anlatamam hatta bir ara suratına okkalı bi tokat geçireyim dedim içimde kalan çok sey oldu haklısın içime attım ben zarar gördüm
atmasaydım o zarar görecekti evet ama aylar sonra aklına gelmeyecektim. ama bu davranışımla beyninden vurulmuşa döndü ve yarın bi gün vay be ne kızdı dedirteceğim ismimi anacak kimsenin benim gibi olmadığını görecek. zaten masadan kalkarken senin gibi bir kızla karşılaşmadım tebrik ederim tavrın beni daha da pişman etti mahvetti dedi.

seven insan unutulmak istemiyor bazen bende diyorum acaba beni unutmuşmudur diye ama düşününce bunun bir önemi yok , önemli olan senin onu unutman canım eğer içindekileri kusmazsan unutmayacaksın , peki onun seni unutmaması için sen onu unutmamaya katlanabilecekmisin düşün

sakince söylenen sözler güzel fakat ben de içinizdekileri ona -onun eksiliğiyle yaşayamam tarzında değil tabiiki- söylemenizi tercih ederim ki içinizde hiç bir şey olmasaydı buraya konu açıp sorgulama yapmazdınız...

Back
X