"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

canım en iyisi sen boşver uğraşmayı haber beklemeyi
kendi dersine hayatına bak
bundan sonra o gelse de olmaz zaten bi birliktelik boşuna vakit kaybetme
fotoları mesajları da sil
iletişim sıfır olsun bence
o saftirik anlamıyo nasılsa hiç bişeyden sen kendi kendine uğraşıyosun boşver ya
AMAN CANIM onun için kursa gitmediğimi söylese nolur söylemese nolur.zaten adam düşünmemiş ki ö...zlük etmiş kendi geleceğimiz için kursu iptal ettiğim günün akşamına
kıza aşık olmuş.
yuva üstüne yuva olmaz derler. bizim bir yuvamız yoktu ama sonuçta ahımı aldı kalmaz değil mi bu ?
sadece şu an acı çekmesini ahhh ahhh deyip adımı anıp kafasına vurmasını istiyorum
benden ayrılan adamlar nedense sonradan hep kapımı bişekilde çaldılar

asıl önemli yeri söylememiş desene
keşke senin kurs olayını da anlatsaymış en çok ona üzülmüş deseymiş

seninki de harbi salak çıktı yani ama seni biraz küçük düşürmüş sanki arkadaşın

bu adam araba alacaktı hatta bu olayları yaşadığımız gün araba almaya adanaya gidecekti ama gidemediler bi problem oldu.sonra benle yazlık planı yaptı işte
amaarkadaşlaralacağı araba için oyle sancılı dönemler geçirttiki bana. o kadar kararsız ki. amahep aynı sabırla dinledim. bana soruyor araaba modelleriniinternetten baktırdı günlerce biraraya geldiğimizde arabadan konuştuk..falan filan. en sonayrılmadan önceki gece dedim yani sen istediğini al bana neden soruyosun
bana dedi ki" arabayı alınca seninerelere götürcem bak.adana iskenderun mersin gezecez her yeri. o yüzden senin fikrin de öenmli benim için " dedi
işte şok olmalarımda haklıyım yani
kusura bakmayın nerdeyse1 hafta oldu ama şokumu atlatamadığım için yazıyorum aklıma geldikçe kusura bakmayın gerçekten
ŞİMDİBENİM BEĞENDİĞİM üzerinde haftalarca kafa yorduğum fedakarlık yaptığım arabayı alıp o hatunu gezdircek adana iskenderun
bizim hayallerimizi o hatunla yapacak.:43::43::43::43::43:

AMAN CANIM onun için kursa gitmediğimi söylese nolur söylemese nolur.zaten adam düşünmemiş ki ö...zlük etmiş kendi geleceğimiz için kursu iptal ettiğim günün akşamına
kıza aşık olmuş.
yuva üstüne yuva olmaz derler. bizim bir yuvamız yoktu ama sonuçta ahımı aldı kalmaz değil mi bu ?
sadece şu an acı çekmesini ahhh ahhh deyip adımı anıp kafasına vurmasını istiyorum
benden ayrılan adamlar nedense sonradan hep kapımı bişekilde çaldılar

inşALLAH canım ALLAH a havale et elber bulur ceazısını
seni çok iyi anlıyorum bu tarz biriyle bende belirsizlikler yaşamıştım seni kendi yerime koyuyorum canım arkadaşlarında dediği gibi bu öküz anlamıyor sende daha fazla zamanını harcama derslerine çalış
bende öğretmenim ama kadroya giremedim ya sınavdan gerekli puanı alamadım ya puan aldım ama atamadım sende şansını kaçırma
bence bu aşktan daha önemli
gir kadroya git başka şehire sana eşmi yok

inşallah canım allah a havale et elber bulur ceazısını
seni çok iyi anlıyorum bu tarz biriyle bende belirsizlikler yaşamıştım seni kendi yerime koyuyorum canım arkadaşlarında dediği gibi bu öküz anlamıyor sende daha fazla zamanını harcama derslerine çalış
bende öğretmenim ama kadroya giremedim ya sınavdan gerekli puanı alamadım ya puan aldım ama atamadım sende şansını kaçırma
bence bu aşktan daha önemli
gir kadroya git başka şehire sana eşmi yok

çok haklısın ..:25:

bu adam araba alacaktı hatta bu olayları yaşadığımız gün araba almaya adanaya gidecekti ama gidemediler bi problem oldu.sonra benle yazlık planı yaptı işte
amaarkadaşlaralacağı araba için oyle sancılı dönemler geçirttiki bana. o kadar kararsız ki. amahep aynı sabırla dinledim. bana soruyor araaba modelleriniinternetten baktırdı günlerce biraraya geldiğimizde arabadan konuştuk..falan filan. en sonayrılmadan önceki gece dedim yani sen istediğini al bana neden soruyosun
bana dedi ki" arabayı alınca seninerelere götürcem bak.adana iskenderun mersin gezecez her yeri. o yüzden senin fikrin de öenmli benim için " dedi
kusura bakmayın nerdeyse1 hafta oldu ama şokumu atlatamadığım için yazıyorum aklıma geldikçe kusura bakmayın gerçekten
ŞİMDİBENİM BEĞENDİĞİM üzerinde haftalarca kafa yorduğum fedakarlık yaptığım arabayı alıp o hatunu gezdircek adana iskenderun

canım sen beddua etme sadece Allaha havale et boşver
sonuçta resmen seni evlilik vaadiyle kandırıp sonra da bıraktı yani
madem emin değil sevgisinden niye seni umutlandırıyo evlilik düşünüyosa bi zahmet başkasına bakmasın hoşlansa da unutsun yani
sana söz verip hayatına karışıp sonra pat diye bırakması yanına kar kalmayacak
belki zamanı gelince onu da bırakır birileri herşey yolundayken
zaten aşık mı yoksa hoşlantı mı bu kıza olan hisleri onu da anlamadım

sen boşver tüm yaptığın fedakarlıkları kısmet değilmiş demek ki
kaderinde o kişi yazılı olsa evlenirdin zaten
eğer inançlı biriysen biliyosundur kiminle evleneceğimiz önceden belliymiş
bu açıdan düşün bi de
inş daha mutlu olacağın biriyle karşılaiırsın

Sen o kızla çıkacağını nerden çıkardın ki canım..belki de öyle bişi olmayacak..zaten senden ayrılma sebebi kızdan etkilenmesi değil sen varken böyle bişi olması,öyle çok çok etkilendiğini sanmıyorum,beğenidir sadece..Canını sıkma çok pişman olacak o daha..

canım sen beddua etme sadece Allaha havale et boşver
sonuçta resmen seni evlilik vaadiyle kandırıp sonra da bıraktı yani
madem emin değil sevgisinden niye seni umutlandırıyo evlilik düşünüyosa bi zahmet başkasına bakmasın hoşlansa da unutsun yani
sana söz verip hayatına karışıp sonra pat diye bırakması yanına kar kalmayacak
belki zamanı gelince onu da bırakır birileri herşey yolundayken
zaten aşık mı yoksa hoşlantı mı bu kıza olan hisleri onu da anlamadım

sen boşver tüm yaptığın fedakarlıkları kısmet değilmiş demek ki
kaderinde o kişi yazılı olsa evlenirdin zaten
eğer inançlı biriysen biliyosundur kiminle evleneceğimiz önceden belliymiş
bu açıdan düşün bi de
inş daha mutlu olacağın biriyle karşılaiırsın
YEVet canım haklısın
.bugun ilk defa biraz uyudum ve yemek yedim demek ki biraz kendime geliyorum

Sen o kızla çıkacağını nerden çıkardın ki canım..belki de öyle bişi olmayacak..zaten senden ayrılma sebebi kızdan etkilenmesi değil sen varken böyle bişi olması,öyle çok çok etkilendiğini sanmıyorum,beğenidir sadece..Canını sıkma çok pişman olacak o daha..

EVET benleyken böyle bişey hissettii için bitti.yani umarım öyledir. Umarım birlikte olamazlar. Allah bile razı olmaz.inş dediğin gibi çok pişman olur:47:

EVET benleyken böyle bişey hissettii için bitti.yani umarım öyledir. Umarım birlikte olamazlar. Allah bile razı olmaz.inş dediğin gibi çok pişman olur:47:

İnşallah canım pis adam resmen rol yapmışş :47::47::47::47: sen çok mu iyi davrandın ne,havalanmış,azıcık acı çektirseydin keşke..

dans ortamı henüz olusumaşamasında
danslauğraşan bi tip olsa atlarım
HAA Bİ DE BİRBANA SALAK DESİN ÇÜNKÜ BEN Bİ YANLIŞ YAPMIŞIM
ANTRONORLUK KURSU İÇİN başvuru yapmıştım 8 şubatta
sonra bu bana dediki ailemin hoşuna gitmezhem ben de evlndikten sonra karımın dans dersi vermesin iistemem
burası küçükbirşehir demişti ben de gidemedim gitmedim ve yıllardır hayalini kurduğum bişeydionuniçin vazgeçmiştim
umarımbuna değer dedim bana tşk etti ilerdeki evliliğimiziçin doğru karar dedi minnettarım sana dedi
aynı gün kıza aşık oldu ben de antrenor kursuna katılamadıgıma mı yanayım parama mı :53:

Valla erkek milletine iste ne güven oluyor, ne fedakarlik yaraniyor. Sen onun icin nelerden vaz geciyorsun, o seni aninda cantada keklik sayip baska kizlarin pesine düsüyor.
O simdi senle hic mesgul degil, bu cok üzücü ama inanki öyle. Su an o kizi nasil tavlarim, ona hangi yalanlar anlatirim, nasil onu elde ederim diye mesgul.
Birak kim öperse öpsün, seytan öpsün hatta. Ici cürük, onun güzelliginden ne olacak, ici kokmus onun bir kere.
Zamanla birsey ögrendiysem bende hayatta, herzaman kendi isteklerini yapmani ve kimse ne diyecek diye düsünmemeyi, zaten hicbir sekilde yaranamiyorsun.

Son düzenleme:
Ne kadar güçlü olursan ol, ne kadar önüne bakmaya çalışırsan çalış, insanın canını acıtan şeyler işte bunlar.
Erkek arkadaşın için iyi veya kötü bir yorum yapmayacağım.
O bir tercih yapmış.
Maalesef birinin tercihi,diğerinin canını yakabiliyor.

Kendini kötü hissetmelerin, bu durumu hazmedememen, içinin, nefesinin daralması durumları bir süre daha devam edecek.
Sabırlı ol, geçecek sen de biliyorsun.
Bana kalırsa, bu konuda bu olayı ve bu kişiyi konuşarak, bu sancılı süreci uzatma.
Hemen atlatmaya bak, kendi hayatına odaklan bir an önce:34:

Valla erkek milletine iste ne güven oluyor, ne fedakarlik yaraniyor. Sen onun icin nelerden vaz geciyorsun, o seni aninda cantada keklik sayip baska kizlarin pesine düsüyor.
O simdi senle hic mesgul degil, bu cok üzücü ama inanki öyle. Su an o kizi nasil tavlarim, ona hangi yalanlar anlatirim, nasil onu elde ederim diye mesgul.
Birak kim öperse öpsün, seytan öpsün hatta. Ici cürük, onun güzelliginden ne olacak, ici kokmus onun bir kere.
Zamanla birsey ögrendiysem bende hayatta, herzaman kendi isteklerini yapmani ve kimse ne diyecek diye düsünmemeyi, zaten hicbir sekilde yaranamiyorsun.
ne kadar doğru demişsin bende yaşım ilerleyince bunu farkettim
insanları mutlu etmek beni mutsuz ediyorsa varsın onlar mutsuz olsun bundan sonra ben mutlu olurum dedim ve o felsefeyi uygulamaya başladım şimdi kafam rahat

ya ben kimse için fedakarlık yapmayım dedim sözverdim bu adam baktım gelecekten bahsediyor hoşuma gitti ben evlendikten sonra yaptırmam falan ailem de hoş karşılamaz dedi
ben düşündüm kendime dedimki "zaten dul bayan olarak noksan olr görünüyorsunsevi saf ve temiz olr görmüyolar bide dans dersi verirsem tövbe kendimi düze çıkaramam küçük yer işte erkeklere dans dersiveriyo dans dans dans... diye aptal aptaldüşünceler var büyük şehir olsa neyse.burdaki insanlar latin dansıne demek bilmiyolAR durum böyle olunca ailesinin beni kabullenme süreci daha az sancılı geçsin diye bu fedakarlığı yaptım.kurs 12 günlüktü. 12 gün dolmadan terkedildim yani kurs devam ederken

Ne kadar güçlü olursan ol, ne kadar önüne bakmaya çalışırsan çalış, insanın canını acıtan şeyler işte bunlar.
Erkek arkadaşın için iyi veya kötü bir yorum yapmayacağım.
O bir tercih yapmış.
Maalesef birinin tercihi,diğerinin canını yakabiliyor.

Kendini kötü hissetmelerin, bu durumu hazmedememen, içinin, nefesinin daralması durumları bir süre daha devam edecek.
Sabırlı ol, geçecek sen de biliyorsun.
Bana kalırsa, bu konuda bu olayı ve bu kişiyi konuşarak, bu sancılı süreci uzatma.
Hemen atlatmaya bak, kendi hayatına odaklan bir an önce:34:
haklısın. tşk ederim yorumun ve desteğin:42: için sağol

ne kadar doğru demişsin bende yaşım ilerleyince bunu farkettim
insanları mutlu etmek beni mutsuz ediyorsa varsın onlar mutsuz olsun bundan sonra ben mutlu olurum dedim ve o felsefeyi uygulamaya başladım şimdi kafam rahat
o mutlu olsun diye yaptığım bu fedakarlık bana çoookk büyük ders oldu.aynı hatayı daha önce de yapmıştım ama bu kadar büyüğünü değil.
kimse için ama kimse için yapılmaz ha çapkını ha efendisi hepsi aynı

valla aynen öyle kimse için fedakarlık yapmaya gelmiyo.
bi bakıyosun seni satıvermiş
ben de bu zamana kadar edindiğim tecrübelere göre kimse için kendimden vazgeçmemeyi öğrendim
hele bi erkek için hiç değmez

ayrıca da kurs ta 12 günlükmüş ya şimdi daha da üzüldüm keşke her ihtimale karşı gitseydin
o adama daha sinir oldum şimdi hem kursu bıraktırıyo sonra terkediyo pislik
inş kendi de aynı şeyleri yaşar da sana yaptığı haksızlıklar aklına gelir ne diyelim

Son düzenleme:
o mutlu olsun diye yaptığım bu fedakarlık bana çoookk büyük ders oldu.aynı hatayı daha önce de yapmıştım ama bu kadar büyüğünü değil.
kimse için ama kimse için yapılmaz ha çapkını ha efendisi hepsi aynı

Haklısın canım ama kendini üzme diyemem ama bunun geçeceğini bil
bazen gerçekler acıdır seni sevmeyen bir adamı sende sevme boşver ben artık öyle yapmaya çalışıyorum

KIZLAR çok uzun bir süre yazamadım
çünkü1 ay önce evlevdirdiğim en yakın arkadasımın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
onunla uğraştık epey
bu arada malum şahısla gitmiştik düğüne.bu cenaze işlemleri sırasında manen yanımda oldu (kendince)
ağlıyor musun sakın ağlama bak gibi telkinlerde bulunmaya çalıştı kendince
farklı bir gelişme yok yani o aşık oldugu kızla da birlikte değiller hala bunu biliyorum şu an sadece ama ilerde ne olur bilemem
tabi
başsaglıgı için aradıgında da eskikonuları açtı sen degerlisin benimiçin sana bunu nası yapabildim gibi saçmaladı durdu
sen nekadar uzulduysen inan hergün senin 5 katın kadar uzuluyorum bunu senin gibibir kıza nası yaparım diye falan dedi.
ama bu kadar. telefonu kapattıktan sonra oyle agladımki sabah 5 e kadar uyuyamadım
ama onun dısında epey iyi oldum:3:

Back
X