"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

KIZLAR çok uzun bir süre yazamadım
çünkü1 ay önce evlevdirdiğim en yakın arkadasımın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
onunla uğraştık epey
bu arada malum şahısla gitmiştik düğüne.bu cenaze işlemleri sırasında manen yanımda oldu (kendince)
ağlıyor musun sakın ağlama bak gibi telkinlerde bulunmaya çalıştı kendince
farklı bir gelişme yok yani o aşık oldugu kızla da birlikte değiller hala bunu biliyorum şu an sadece ama ilerde ne olur bilemem
tabi
başsaglıgı için aradıgında da eskikonuları açtı sen degerlisin benimiçin sana bunu nası yapabildim gibi saçmaladı durdu
sen nekadar uzulduysen inan hergün senin 5 katın kadar uzuluyorum bunu senin gibibir kıza nası yaparım diye falan dedi.
ama bu kadar. telefonu kapattıktan sonra oyle agladımki sabah 5 e kadar uyuyamadım
ama onun dısında epey iyi oldum:3:

Ne saçmalamış yine :47::47:..ben artık bu kadar aradan sonra hata yaptım ondan hoşladıgımı sanmıştım,seni kaybedince sevdiğimi anladım demesini beklerdim..hala aynı kafada..boş ver canım..sen artık yoluna bak..o yerinde saysın,sana göre biri değilmiş..

Ne saçmalamış yine :47::47:..ben artık bu kadar aradan sonra hata yaptım ondan hoşladıgımı sanmıştım,seni kaybedince sevdiğimi anladım demesini beklerdim..hala aynı kafada..boş ver canım..sen artık yoluna bak..o yerinde saysın,sana göre biri değilmiş..

HAKLISIN EVET.ben de konuşalım deyınce oyle diyecek sandım.ama tek derdi gunah cıkarmak ve vcicdanını rahatlatmakmış
ben de buna izin vermedim
hakkımı helal etmiyorum 100 yıl gecse o kızla birlikte olsan da onunlayken hep ben aklına gelecegimdedim biraz huzursuz etmekiçin
onunla olmazmıs zaten artık daha saglıklı dusunuyorum zaten

her şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey

çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..

cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk

pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ

yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım

neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır
SUNLARI SOYLEDİM

1-neden sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. benbunları yapacak basitlikte degilim dedim
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangöünüllübi adam oldum degilmi dedi.valla kendinibiliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim

ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.

Bu olay benim başıma gelseydi bana deseydi başka birinden hoşanıyorum diye sevinerek ve gülerek gerçekten mi bende başka birinden hoşlanıyorum ama sana nasıl açıklayacağımı 20 gündür düşünüyorum aklım kalbim hep o kişide hadi Allahısmarladık der çıkardım ...

Bu olay benim başıma gelseydi bana deseydi başka birinden hoşanıyorum diye sevinerek ve gülerek gerçekten mi bende başka birinden hoşlanıyorum ama sana nasıl açıklayacağımı 20 gündür düşünüyorum aklım kalbim hep o kişide hadi Allahısmarladık der çıkardım ...

Bence şahsi fikrim bu durumlarda o tür söylemlere hiç girmeyin. Bırakın siz doğru dürüst olun, kendinize neden çamur atasınız ki? Öyle mi yakıcaksınız onun canını? Vicdan azabı olun onun emin olun bundan büyük ceza yok bence.

Konu sahibi kararlı ve gururlu duruşundan çok ama çok etkilendim.. Daha 21 yaşındasın ve düşünce yapın çok güzel.
Sakın korkma yalnız kalıcam diye, eminim senin ışığını farkeden çıkacaktır.

ayy inanamiyorum eski erkek arkadasim gibi ayni...pohdan seylerden ayrilirdi...ilkinde o sucluydu hatta ama küsen de oydu. sonra bana geri döndü bende sevdigimden kabul ettim...sonra yine biseyler oldu buna ve aylar sonra yapamayip geri döndü...unutamiyordu ki..bu seferde ben saglam bir tekme bastim...onun icin nelerden vazgectigimi yazdim ve bunun icin degmedigine, artik onun benim icin normal siradan bir insandan farksiz oldugunu hatirlattim....cok yalvardi ama iyi oldu ben terkettim cünki hakediyordu. o sana geri dönerse sende aynisini yapp

KIZLAR çok uzun bir süre yazamadım
çünkü1 ay önce evlevdirdiğim en yakın arkadasımın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
onunla uğraştık epey
bu arada malum şahısla gitmiştik düğüne.bu cenaze işlemleri sırasında manen yanımda oldu (kendince)
ağlıyor musun sakın ağlama bak gibi telkinlerde bulunmaya çalıştı kendince
farklı bir gelişme yok yani o aşık oldugu kızla da birlikte değiller hala bunu biliyorum şu an sadece ama ilerde ne olur bilemem
tabi
başsaglıgı için aradıgında da eskikonuları açtı sen degerlisin benimiçin sana bunu nası yapabildim gibi saçmaladı durdu
sen nekadar uzulduysen inan hergün senin 5 katın kadar uzuluyorum bunu senin gibibir kıza nası yaparım diye falan dedi.
ama bu kadar. telefonu kapattıktan sonra oyle agladımki sabah 5 e kadar uyuyamadım
ama onun dısında epey iyi oldum:3:

napmaya çalışıyo bu adam anlamadım
hem bırakıp gitti şimdi de aklını karıştırmak için uğraşıyo heralde geri dönme niyetinde bi ışık görürse
o kızla irtibata geçemeyince sana sarmaya kalkabilir
sen yüz verme bence canım
bi daha ona nası güveniceksin ki

arkadaşının eşıne çok üzüldüm başınız sağolsun..

Eskı erkek arkadaşın hala aynı palavralar peşınde, daha çooook pışman olcak merak etme
o kızla da beraber olmaz ınan bana :34:

Sen hayatına devam et, çok mutlu ol

inşallah daha da iyi olursunuz :34:

erkekler.. herşeyi yaparlar ve sanki çok da anlamı varmış gibi "sen benim için değerlisin, sen benim için kıymetlisin" der.. allahım ya gene aklıma geldi bak! madem o kadar önemliyim senin için o yüzden mi hayatımı mahvettin acaba denmiyor işte..

hakkınızda hayırlısı olsun.. sizinki döner pişman olur gibime geldi.. "asla affetme" vs. gibi cümleler kuramam.. ama tecrübeyle sabit ki; bir kere düşünmeden kalp kırıp, affet diye dönen.. bin kere daha kırıyor seni.. seven zaten kıyamıyor..

sevgiler.. :10:

Back
X