Başkasının gözyaşıyla mutluluk ...

ne iyi oldu böyle başlık bulmam bdduamı buraya yazayım bende kimse bana beddua etme demesin çektiğimi kendin bilirim
başttan beri bana yalan söylediğin için nişanlı olduğunu saklayıp benle ilşki kurduğun için,buda yetmedi evlenip sürekli beni dürtüklediğin rahat bırakmadığın için,zamanında benden aldığın borcu ödemediğin için
dilerim tanrıdan o çok sevdiğin arabanı karınla oğluna tabut yaparsın kendi elinle, dilerim tanrıdan aldığın para kan ve canla çıksın senden,dilrim tanrıdan psikolojimle oynayıp beni delirtmeye çalıştığın için sen oynatırsın
cehennemde yandığını görsem bunlar başına gelmese içimin yangını sönmez beter ol bend günahsızdım benimle böyl uğraşanında en kıymetlisi beter olsun nfret ediyorum senden pislik

Bu nasıl bedduadır arkadaşım?Allah affetsin seni ne deyim.Gururun kırılmış,aldatılmış,acı çekmiş olabilirsin Allaha havale et sadece.Beddua sahibine döner bunu da unutma

o gayet mutlu, sen neden bu haldesın? seni sevmediği için bıraktı
ama senın hala için acıyor. üzüleceksen bile değen biri için üzül :34:

Üzme canım kendini bakma facesine falan o adamın .
Pislik herif utanmadan birde onu giyinmiş .

Rezil herif, karaktersiz olmasa eski sevgilisinin hediYe ettigi gömlegi giyip,
Yeni sevgilisiyle resim cekip bide yayinlamaz.
Simdikinede saygisi yok!

Onların ikisininde kimseye saygısı yok ki kızda özellikle olsaydı eğer sevgilisi olan birine yanaşıp aklını çelip ertesi gün çıkmaya başlamazdı ikisinide Allaha havale ediyorum Allah bana yaşattıklarını yaşatsın ona.

Sekerim, uzulmeni istemem ama adam seni yeterince sevmiyormus. Daha cok secdigi, daha iyi anlastigi birisi olunca ona gitmis. Iliskiler basliyor, bitiyor; evlilikler bile bitiyor. Hayatin gercegi boyle, cemkirmek, gozyasi dokmek sana fayda saglamaz zarar verir. Durumu ve hayati bu sekilde kabullenmek bence senin yararina olur.

Yazdiklarim sert geldiyse ozur dilerim, uzulmen icin yazmadim. Sadece olaya objektif bir bicimde bir de bu yonden bakman ve kendini harap etmemen icin yazdim. Bu kotu gunlerin de elbette gececektir, seni mutlu edecek birisi karsina cikacaktir. Saglam dur, bu konuyu dusunup kendini hirpalama derim.

Daha cok secdigi, daha iyi anlastigi birisi olunca ona gitmis keşke böyle birşey olsaydı en azından beni sevemedi derdim. Ama gündüzü bana seni seviyorum evlenicez diye hayaller kurdurup akşamı o kızla çıkmaya başladı vee ertesi sabah beni arayıp herşeyi unutalım baştan başlayalım dedi kızda lisede onu terketmiş boynuzlamış okuluna maal olmuş biri üniye gidiyor kız şuan aradan geçmiş 5 yıl o sürece bir çok kişiyle çıkmış ama yüzüm gülmedi benim senin ettiğin beddualardan dolayı diye gelip o pisliğe yanaşmış, beni hiç düşünmediler bile biranda beni hayatından çıkarıp o kızla evlilik hayalleri kurmaya başladılar. Benim ona tek bir yanlışım bile olmadı herşeyini ben toparladım o kızın bozup yıkıp gittiği herşeyi ... Ailelere söyledik yüzük taktık aramızda kredi bile çekti evlenicez diye ev yaptırdı siz düşünün banada intikam için o kızla birlikteyim diyip kandırdı o kadar inanmışım ki onun beni çok sevdiğine herkes yapar ama o asla diyordum :5:

Düşünüyorum düşünüyorum ama bu kadar karaktersizliğe anlam veremiyorum, Kendimede kızmıyor değilim hiç mi göremedin be saf bunun böyle bir insan olduğunu ve hala acı çekiyorum koskoca 3 ay geçmesine rağmen. Kime anlatıyım ki derdimi ne diyim ben onu gözümden sakınırken ona tek bir yanlışım olmadığı halde beni kandırmasına, yalanlar söylemesine rağmen hala onu içimden atamadım diyemiyorum ama her gördüğüm şey bıçak gibi saplanıyor yüreğime bir zamanlar benim olduğum fotograf karesinde şimdi beni aldattığı ve birlikte olup gururumu ezdiği beni aşağıladığı kız var. Üstündede benim ona doğum gününde büyük bir heyecanla aldığım gömlek :50::50:. Altındada yorumlar zayıflamam gerek yoksa damatlık olmaz.. Ben bunu hakkedecek hiçbir şey yapmamıştım oysa ki ona.. Gözyaşlarımın üzerine kurdukları mutluluğu izliyorum sadece.

beynin olayın yanlış olduğunu biliyor demi? yani beyninde bitirmişsin olayı. beyinde bitince kalpte bitmesi daha kolaydır. yeter ki sen üstüne gitme eskilerin. her şeyi özgür bırak. herkes yaptığıyla kalır. sen doğruysan hayat sana doğru insanı mutlaka çıkaracaktır.

Hiç ilgilenme, gömleği de dert etme, ben çoraplarından tutta nevresimlerini, havlularını evindeki eşyalara kadar her şeyini almıştım. Benim nevrsimlerimin üzerinde ne haltlar yedi şerefsiz....

Ama geçiyor, hayat yeni güzellikler sunuyor insana, acın daha taze sadece sabırlı olman gerek. Seni takip etmelerine izin verme, sana ulaşabilecekleri her yolu kapat ve Allah'a havale et. İnan o biliyor ne yapacağını

Yaşadığın kolay bir şey değil ama kendine acıma, benim gözyaşlarım üzerine kurulan mutluluk psikolojisine takılma. Demek ki hakkımda hayırlı değilmiş diye düşün. Yapılan bir kötülük asla cezasız kalmaz inan. Kendini rahatlatacak yollar bulmaya çalış. Ama yineliyorum sana ulaşmalarına izin verme, sende onlara ulaşma. İyileşmek için kendine fırsat ver. Bak bizler buradayız, gel dök içini kendini yeme, birazcık sabır...

Ulaşmak istemiyorum onu unutmayı mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki .. Sadece bana yaşattığını yaşamasını istiyorum. O kadar şey yaşattınız gururumla oynadınız ve dahası ..Bari rahat bırakın beni diyesim geliyor bari kendine saygın olsunda o gömlekli fotografını koyma oraya bana nispet yapıyor desem neden haksız olduğunuda biliyor millete ona haksızlık yaptığımın farkındayım ahı tutar tutacakta biliyorum ama şimdiki şartlar onu gösterdi diyormuş. Ya da sessizliğim korkutuyor onu beni cepte görüyordu yazmayı flnda kestim şimdi onları görünce mesaj atar diyede düşünmüş olabilir bilmiyorm. Sadece ben çok mutsuzum beni bu hale düşürmeye hakkı yoktu onların :17:

beynin olayın yanlış olduğunu biliyor demi? yani beyninde bitirmişsin olayı. beyinde bitince kalpte bitmesi daha kolaydır. yeter ki sen üstüne gitme eskilerin. her şeyi özgür bırak. herkes yaptığıyla kalır. sen doğruysan hayat sana doğru insanı mutlaka çıkaracaktır.

Ben onu unutmaya kararlıyım zaten geri dönüşüde asla yok sadece bunları yapmasını kaldıramıyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki .
Nisan ayında, "ben kadınımı buldum" diye gururlarımın ezilişinin, onca emeğimin karşılığının heba edilişinin 2.yılı dolacak .
O günü asla unutmayacağım .
Benle birlikteyken 7-8 ay boyunca idare etmiş kızı ve en sonunda iş elemelere gelince bana çok güzel kıymıştı.
"Hayatımın kadınını buldum" bir cümle ancak bu kadar öldürmek için söylenebilirdi .
İnsan başkasını sevebilir, yolları ayrılabilir, ilişkideyken gönlü başkasına kayabilir.
Ben bunlara saygı duyar, beni sevmeyen adamın hayatından çekilebilirdim ama aşağılama cümleleri, içimdeki sevgisizliği derinleştiren sözcüklere gerek yoktu.
Ben olmaz denilen şeyleri oldurmuş, yapmam denilen şeyleri yapmıştım onun için .
Kendimden ödün vermenin doruk noktasına ulaşmış, hayatımda gururumu asla ezmem,ezdirmez diye attığım naraları yutmuştum.
Ona bakarken bile ağlayabilecek kadar çok seviyordum.
Çocuğum gibi , parçam gibi sevdim, sakındım.
Ve her şeyin sonunda, eminim senin de düşündüğün bu , ben öyle düşündüm çünkü ...
Ben, bu kadar emek vermiş ve kendimi bu kadar harcamışken sevilmeyecek ne yaptım ? O kızın benden ne farkı vardı ?
Benden daha iyi ne yapabilirdi ? Niye o ya? Niye ben değilim ,niye? düşünceleriyle boğuştum.
İlk aylar, yatarken düşündüğüm ,sabah kalkınca düşündüğüm sorulardı bunlar. Hep aynı soru, "neden beni seçmedi?,Neden o?"
Sonra sonra alıştım, şimdilerde ise düşünmüyorum bile .
Bazen kokusunu duyuyorum bir otobüste herhangi bir yerde, yanımdan geçip gitti sanıyorum .Gözlerimi onu aramak için bile etrafta gezdirmiyorum.
Nasıl bir his geliyor insana biliyor musun ? Şuan yanımdan sevgilisi ile el ele geçip gitse umursamayacakmışım gibi.
Çünkü benim 2 yıl önce sevdiğim adam başka, o başka bir adammış gibi hissettiğim için.
Benim sevdiğim adam 2 yıl önce o gün orada öldüğü için ...
Hayat onla ilgili ikiye ayrıldı benim için, onu sevdiğime değdiğini "düşündüğüm" geçmiş zamanlar ile sevdiğime asla değmediğine emin olduğum şimdiler ...
İşte bunu anladığım ilk gün o öldü. Sevgimde öldü ...
Keşke hala o zamanlardaki saf,inanan kalbimle onu sevebiliyor olabilseydim diyorum bazen .
Ama iyi ki gitti. Ne istediğini bilmeyen bir adamla olmak istemezdim. Şimdi aralıkta askerden geliyor. Kızla tam anlamıyla çıkıyorlar zaten. Ama 15 aydır askerde . Telefonla konuşmak,mesajlaşmak ne kadar çıkma sayılabilir ? Asıl mesele yüzyüze geldiklerinde başlayacak. Hem o kızıda başkalarıyla konuşarak aldattığını öğrendim .
Demek ki neymişşş ? Seni aldatan onu da aldatırmış . Buna inan .
Ve seni anladığıma emin olman için anlattım bunların hepsini. Seni anladığıma inanıyorsan canım, bunların geçeceğine de emin olabilirsin.
Sen de burdasın, ben de burdayım. Bak göreceksin.
Şimdi tek dileğim kalbimi yeniden deli gibi attıran, çocukluk aşkımın beni sevmesi .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki .
Nisan ayında, "ben kadınımı buldum" diye gururlarımın ezilişinin, onca emeğimin karşılığının heba edilişinin 2.yılı dolacak .
O günü asla unutmayacağım .
Benle birlikteyken 7-8 ay boyunca idare etmiş kızı ve en sonunda iş elemelere gelince bana çok güzel kıymıştı.
"Hayatımın kadınını buldum" bir cümle ancak bu kadar öldürmek için söylenebilirdi .
İnsan başkasını sevebilir, yolları ayrılabilir, ilişkideyken gönlü başkasına kayabilir.
Ben bunlara saygı duyar, beni sevmeyen adamın hayatından çekilebilirdim ama aşağılama cümleleri, içimdeki sevgisizliği derinleştiren sözcüklere gerek yoktu.
Ben olmaz denilen şeyleri oldurmuş, yapmam denilen şeyleri yapmıştım onun için .
Kendimden ödün vermenin doruk noktasına ulaşmış, hayatımda gururumu asla ezmem,ezdirmez diye attığım naraları yutmuştum.
Ona bakarken bile ağlayabilecek kadar çok seviyordum.
Çocuğum gibi , parçam gibi sevdim, sakındım.
Ve her şeyin sonunda, eminim senin de düşündüğün bu , ben öyle düşündüm çünkü ...
Ben, bu kadar emek vermiş ve kendimi bu kadar harcamışken sevilmeyecek ne yaptım ? O kızın benden ne farkı vardı ?
Benden daha iyi ne yapabilirdi ? Niye o ya? Niye ben değilim ,niye? düşünceleriyle boğuştum.
İlk aylar, yatarken düşündüğüm ,sabah kalkınca düşündüğüm sorulardı bunlar. Hep aynı soru, "neden beni seçmedi?,Neden o?"
Sonra sonra alıştım, şimdilerde ise düşünmüyorum bile .
Bazen kokusunu duyuyorum bir otobüste herhangi bir yerde, yanımdan geçip gitti sanıyorum .Gözlerimi onu aramak için bile etrafta gezdirmiyorum.
Nasıl bir his geliyor insana biliyor musun ? Şuan yanımdan sevgilisi ile el ele geçip gitse umursamayacakmışım gibi.
Çünkü benim 2 yıl önce sevdiğim adam başka, o başka bir adammış gibi hissettiğim için.
Benim sevdiğim adam 2 yıl önce o gün orada öldüğü için ...
Hayat onla ilgili ikiye ayrıldı benim için, onu sevdiğime değdiğini "düşündüğüm" geçmiş zamanlar ile sevdiğime asla değmediğine emin olduğum şimdiler ...
İşte bunu anladığım ilk gün o öldü. Sevgimde öldü ...
Keşke hala o zamanlardaki saf,inanan kalbimle onu sevebiliyor olabilseydim diyorum bazen .
Ama iyi ki gitti. Ne istediğini bilmeyen bir adamla olmak istemezdim. Şimdi aralıkta askerden geliyor. Kızla tam anlamıyla çıkıyorlar zaten. Ama 15 aydır askerde . Telefonla konuşmak,mesajlaşmak ne kadar çıkma sayılabilir ? Asıl mesele yüzyüze geldiklerinde başlayacak. Hem o kızıda başkalarıyla konuşarak aldattığını öğrendim .
Demek ki neymişşş ? Seni aldatan onu da aldatırmış . Buna inan .
Ve seni anladığıma emin olman için anlattım bunların hepsini. Seni anladığıma inanıyorsan canım, bunların geçeceğine de emin olabilirsin.
Sen de burdasın, ben de burdayım. Bak göreceksin.
Şimdi tek dileğim kalbimi yeniden deli gibi attıran, çocukluk aşkımın beni sevmesi .

O kadar güzel anlatmışsınız ki hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bende hep bunları düşünüyorum benden dahamı güzel, dahamı iyi ama bir sonuca varamıyorum biliyormusun fake face bile acıp kızı ekleyip fotograflarına baktım ve gördüğüm şu ki tek bir neden bile yok sadece hırpalandığmda, emeklerimin boşuna gitmesiyle kaldım.. Her sabah gözümü açtığımda aklıma o geliyor içimde birşeyler eksik bunu hissediyorum artık dualarımda sadece mutlu olmayı istemek var o kızda şimdi çankırıda okuyor ünide o ise burda istanbulda ne denli görüşürler konuşurlar bilmem bilsem de ne fark edicek ki. O beni ezip geçmiş gururumla oynamış yaşadığımız onca şeyi 1 gecede silip o kızın kollarına gitmiş beni hiç düşünmeden. Onu zamanında terketmiş ardına bile bakmamış hayatında birçok kişi olmuş ve hepsinden tekmeyi yediği için sevgilisi olduğunu bildiği halde soluğu onda alan bir kız için ne kadar değer bilemiyorum.. Hiçmi aklına gelmiyorum diyorum tamamen mi unuttu beni diyorum arkasında başka şeyler aramaya çalışıyorum ufacık bir umut belki intikam içindir diyorum sonra mantığım geçiyor devreye İntikam içinde olsa insan sevdği evlenmeyi düşündüğü insanı üzebilirmi kıyabilirmi kendine gel diye kızıyorum kendime. Bir başkasını sevmek onun yerine koymak o kadar zor geliyor ki düşüncesi bile gözümden yaş akıtmaya yetiyor o ne yaptı peki yalanlar söyleyerek arkamdan i çevirerek beni ele güne rezil ederek ortada bıraktı kalakaldım kendi mutsuzluğumda onların mutluluğuyla. Çok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun inş bende tez zamanda sizin gibi olabilirim.

O kadar güzel anlatmışsınız ki hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bende hep bunları düşünüyorum benden dahamı güzel, dahamı iyi ama bir sonuca varamıyorum biliyormusun fake face bile acıp kızı ekleyip fotograflarına baktım ve gördüğüm şu ki tek bir neden bile yok sadece hırpalandığmda, emeklerimin boşuna gitmesiyle kaldım.. Her sabah gözümü açtığımda aklıma o geliyor içimde birşeyler eksik bunu hissediyorum artık dualarımda sadece mutlu olmayı istemek var o kızda şimdi çankırıda okuyor ünide o ise burda istanbulda ne denli görüşürler konuşurlar bilmem bilsem de ne fark edicek ki. O beni ezip geçmiş gururumla oynamış yaşadığımız onca şeyi 1 gecede silip o kızın kollarına gitmiş beni hiç düşünmeden. Onu zamanında terketmiş ardına bile bakmamış hayatında birçok kişi olmuş ve hepsinden tekmeyi yediği için sevgilisi olduğunu bildiği halde soluğu onda alan bir kız için ne kadar değer bilemiyorum.. Hiçmi aklına gelmiyorum diyorum tamamen mi unuttu beni diyorum arkasında başka şeyler aramaya çalışıyorum ufacık bir umut belki intikam içindir diyorum sonra mantığım geçiyor devreye İntikam içinde olsa insan sevdği evlenmeyi düşündüğü insanı üzebilirmi kıyabilirmi kendine gel diye kızıyorum kendime. Bir başkasını sevmek onun yerine koymak o kadar zor geliyor ki düşüncesi bile gözümden yaş akıtmaya yetiyor o ne yaptı peki yalanlar söyleyerek arkamdan i çevirerek beni ele güne rezil ederek ortada bıraktı kalakaldım kendi mutsuzluğumda onların mutluluğuyla. Çok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun inş bende tez zamanda sizin gibi olabilirim.

Benim gibi olacaksın hatta belki daha iyi olacaksın. Buna garanti veriyorum.
Ben de düşünmüştüm, benden güzel mi bu kız? diye diye bi hal olmuştum arkadaşlarıma ama sonradan gözlerim açılınca fark ettim, yanında adrianna lima'yım yemin ederim :1:
İntikam kısmına gelince, daha önce sevdiği evlenmeyi düşündüğün adama intikam için kıyabilir mi insan? diye bir düşünce yok canım. İsterse kıyar valla, onun yaptıklarına bak... Çok rahat kıyılır amaaaa ben şuanda intikam almak için elime 10 tane koz geçse bir tanesi için kılımı kıpırdatmam :)
Değmez çünkü.
Bu tip ilişkiler üstüne master yaptım artık.
Bildiğim ve olacakları sıralayım sana; 1. Seni aldatan onu da aldatır.
2. Bu tip insanlar kimseyi sevemezler.
3. Gözyaşı üstüne mutluluk kurulmaz .
4. Sen ah etmesen bile Rabbim bunu görür ve ahını alır.
5. Genellikle çoğunda terkeden taraf kadın oluyor, dilerim o kkız onu boynuzlasında, bi kendine gelsin eski sevgilin :)
Yani, bu adam bir gün bir şekilde sana gelecek. Bu 5 gün sonra, 5 ay sonra 5 yıl sonra ... Fark etmez.
Ben 2.yılıma giriyorum gelmedi, ama gelecek .
Yakın ve ya uzak. Ama bir gün vicdanı ile karşı karşıya kesin gelecek .
İşte o zaman en iyi intikamın onu affedecek kadar , onu unutmuş olman :)

Son düzenleme:
amaaan,üç ayda gelinlik-damatlık moduna geçtilerse uzun soluklu olmaz zaten onların ilişkisi,üzülme.
Ama be tatlım,aradan üç ay geçmiş.
yani sana göre
sana göre 3 ay önce aniden sebepsiz yere bitmiş,oysa onun kafasında bitirdiği, ölçüp tarttığı vicdan muhasebesi yaptığı,konuşmak için de uygun zamanı beklediği bir süre daha geçmiş,senden daha hazır ayrılmaya.
sebepsiz yere bitti diyorsun ama hiçbir ilişki sebepsiz yere bitmez,sadece insan bazen görmek istemeyebilir..
boşver onu,hayatına yeni erkekler girdikçe o kadar da kusursuz o kadar da masal diyarından çıkma bir ilişkin olmadığını sen de göreceksin.
Ayrıca giyer giyer gömleği ,ne yapsın aldığın tüm hediyeleri çöpe mi atsın :))
ben ilk aşkımın "kokumu hatırla" diye verdiği kendi tişörtünü bile hala giyiyorum,gülkurusu rengi bol bişey,missler gibi :)

Benim gibi olacaksın hatta belki daha iyi olacaksın. Buna garanti veriyorum.
Ben de düşünmüştüm, benden güzel mi bu kız? diye diye bi hal olmuştum arkadaşlarıma ama sonradan gözlerim açılınca fark ettim, yanında adrianna lima'yım yemin ederim :1:
İntikam kısmına gelince, daha önce sevdiği evlenmeyi düşündüğün adama intikam için kıyabilir mi insan? diye bir düşünce yok canım. İsterse kıyar valla, onun yaptıklarına bak... Çok rahat kıyılır amaaaa ben şuanda intikam almak için elime 10 tane koz geçse bir tanesi için kılımı kıpırdatmam :)
Değmez çünkü.
Bu tip ilişkiler üstüne master yaptım artık.
Bildiğim ve olacakları sıralayım sana; 1. Seni aldatan onu da aldatır.
2. Bu tip insanlar kimseyi sevemezler.
3. Gözyaşı üstüne mutluluk kurulmaz .
4. Sen ah etmesen bile Rabbim bunu görür ve ahını alır.
5. Genellikle çoğunda terkeden taraf kadın oluyor, dilerim o kkız onu boynuzlasında, bi kendine gelsin eski sevgilin :)
Yani, bu adam bir gün bir şekilde sana gelecek. Bu 5 gün sonra, 5 ay sonra 5 yıl sonra ... Fark etmez.
Ben 2.yılıma giriyorum gelmedi, ama gelecek .
Yakın ve ya uzak. Ama bir gün vicdanı ile karşı karşıya kesin gelecek .
İşte o zaman en iyi intikamın onu affedecek kadar , onu unutmuş olman :)

İçim o kadar rahatladı ki anlatamam, Dilerim oda ettiğini bulur. Gitmeden önce sordu zaten bana "Bir gün sana geri dönsem beni kabul edermisin" bende şuan çok kızıyorum kendime nasıl bir psikolojiyle söylemişsem "Sen naparsan yap gel benim kabulümsün dedim" demez olaydım nasıl dedim bende anlamış değilim hala belkide bu rahatlığı bundan aldı. Vcdanını asla rahatlatmıycam onun. Çok teşekkür ederm Allah razı olsun :)

amaaan,üç ayda gelinlik-damatlık moduna geçtilerse uzun soluklu olmaz zaten onların ilişkisi,üzülme.
Ama be tatlım,aradan üç ay geçmiş.
yani sana göre
sana göre 3 ay önce aniden sebepsiz yere bitmiş,oysa onun kafasında bitirdiği, ölçüp tarttığı vicdan muhasebesi yaptığı,konuşmak için de uygun zamanı beklediği bir süre daha geçmiş,senden daha hazır ayrılmaya.
sebepsiz yere bitti diyorsun ama hiçbir ilişki sebepsiz yere bitmez,sadece insan bazen görmek istemeyebilir..
boşver onu,hayatına yeni erkekler girdikçe o kadar da kusursuz o kadar da masal diyarından çıkma bir ilişkin olmadığını sen de göreceksin.
Ayrıca giyer giyer gömleği ,ne yapsın aldığın tüm hediyeleri çöpe mi atsın :))
ben ilk aşkımın "kokumu hatırla" diye verdiği kendi tişörtünü bile hala giyiyorum,gülkurusu rengi bol bişey,missler gibi :)

Sebepsiz yere bitmediki zaten sebep o kızın onun aklını çelmesiydi onunda kızın ağzına düşmesiydi.. Kızla konuşması bana soğuk davranmaya başlaması ayrılmamız 3 gün içerisinde oldu. Elbette yeni birileri olacak şuan imkansız geliyor ama olucak biliyorum. Bana bu kdr şeyi yaşattı giymesi onun seviyesini belirler heleki giyip kızla fotograf çekinip nette yayınlaması acı çekene saygısı bile olmadığının göstergesi. Hani iyi ayrılsaydık düzgün bişekilde tabiki giysin ben zaten giymesi için aldım ama bu şekilde değil. Bu arada sosyologsunuz sanırım meslektaşız, derdimi anlarsınız diye düşünüyorum :)

Sana gelse ne olacak?
Böyle bir şeyle kendini avutman o kadar yanlış ki.
Bu adam seni asla sevmiyor ve ufacık bir değer de vermiyor.
Lütfen onu aklından atmak için, beklentini sıfıra çekmek için elinden geleni yap.
Bitti de ve önüne bak.
Onun mutsuz olmasını illa ki dilersin içinden fakat bunu düşünmek bile sadece sana zarar.
Ona bir şey olmaz.

Sebepsiz yere bitmediki zaten sebep o kızın onun aklını çelmesiydi onunda kızın ağzına düşmesiydi.. Kızla konuşması bana soğuk davranmaya başlaması ayrılmamız 3 gün içerisinde oldu. Elbette yeni birileri olacak şuan imkansız geliyor ama olucak biliyorum. Bana bu kdr şeyi yaşattı giymesi onun seviyesini belirler heleki giyip kızla fotograf çekinip nette yayınlaması acı çekene saygısı bile olmadığının göstergesi. Hani iyi ayrılsaydık düzgün bişekilde tabiki giysin ben zaten giymesi için aldım ama bu şekilde değil. Bu arada sosyologsunuz sanırım meslektaşız, derdimi anlarsınız diye düşünüyorum :)

Bu da ayrıca çok komik bir tutum kusura bakma da.
Sanki sevgilin çocuk da kız onu kandıracak.
Sana sevgisi o kadar yetersizmiş ki, kendine göre olduğunu düşündüğü birine gitmiş işte.
"Ağına düşürdü sevgilimi hain kız" gibi laflar teselliden öteye gitmez. Öyle bir şey yok.
Sosyologmuşsun bir de. Senin daha iyi gözlem yapman lazım.
Ama insan işin içindeyken objektif olamıyor demek ki.

Elimde değil diyeceksin büyük ihtimalle ama davranma şeklin çok yanlış.
O kızın fotoğraflarınla bakman mesela.
Senden çok ama çok çirkin olabilir, senin gibi pek çok fedakarlık yapan biri olmamış olabilir.
Ama gönül işte, senin sevdiğin adam o kızı sevmiş. Kötü de olsa, çirkin de olsa onu sevmiş işte.

Yapacak bir şey yok.
Gerçi yapacağın en önemli şey artık onları takip etmemek, mutlu olup olmadıklarına bakmamak.

Tamam üzülüyorsun, acı çekiyorsun fakat kendine zarar veriyorsun bu şekilde.
Bırak artık onları, kendi hayatına bak.
Bakamıyorum deme, bakmaya çalış.

Back
X