başkasının yanında rencide etmek..

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
merhaba,

ben kayınvalide ile altlı üstlü oturuyorum,
dün kayınvalidemin günü vardı.. bi kadın gelin yapacakmış, kayınvalidem uzağa getir dedi gülerek, oda ayrı getirecem dedi, bozuldum ama herkesin içinde cevap vermek istemedim, akşama konuşacağım , kırıldığımı belirteceğim, memnun değilseniz ayrılalım taşınalım diyeceğim.

sizce dile getireyim mi, kapansın gitsin mi?

patavatsızlık etmiş...
neden böyle bişey söylediğini sor bence..

gelin yapacakmış demekte ne demek :26:

canım sakın ha az da olsa çemkirir tarzda konusma tamam mı kayınvaldene sakınce güzelce anne sen öyle dedın ben sasırdım neden öyle dedın sankı memnun degıl gıbı halımızden de ses tonu çok önemlı kızar gıbi sinirle konusursan ona da senınle istedıgı gıbi konusma hakkı verırsın.. bence de düşüncesızce laf dıye konusmus ne var kalp kırmasalar aslında ama oluyo böle içinde kurup üzülene kadar sor bı konuş bakalım....

Aslında sormasan kapansa da olur ama içinde kalmasın.. Güzelce sor.. Anne dün böyle söyledin,bir şey mi oldu ki öyle söyledin? Kafama takıldı.. diye nazikçe sor bakalım ne diyecek..

Bize de yazmayı unutma :))

belki de kv den kötü anlamda soylememiştir ne bileyim.sölemekten sölemeye fark var..hanı altı ustu olunca iki tarafta rahat olmuyor ya onu düşünerek uzağa getir dedi belki..Çünkü herkes biliyo ki ayrı olmak en güzeli...

konuşayım yazacağım, inan ne söyleyecek çok merak ediyorum, hatasını anlayacak eminim, belkide bu kez o kötü hissedecek niye dedim diye,

mesele benım teyzem hep der ben gelinimi uzağa alacağım dıye..o istemediği için değill öyle daha iyi olacağını düşündüğü için bunu dile getiriyor..

tamam ama şöyle düşün,

ben arkadaşlarımla otururken kayınvalide gelse, evlenecek bi arakadaş olsa ve ben arkadaşıma desem ki uzağa git altlı üstlü oturma sakın,
kayınvalideme dokunmaz mı ?????

durum belli canım altlı üstlü çoğu kişi rahatsız ama bunu milletin içinde gönderme yapmak çok üzücü...

Benim kayınvalidem de gereğinden fazla patavatsız olduğu için hiç yadırgamadım yazdığını :)
Ben senin yerinde olsam hiç kaaile almam,

Kayınvalideyi, söylediklerini ciddiye aldıkça, taktıkça daha ileri gidiyorlar.
yaşadım gördüm, naçizhane.

bende diyorum kı demekten demeye fark varr...kayınvaliden senden yakındığı için mi bunu dile getirdi..yoksa o sekılde zor olur uzak en iyisi mi demek istedi....tamam milletin içinde demesi seni üzmüş olabilir ama kötü niyetlemi söyledi bilemem ki...

benim konum farklı..

ayrıca verdiğim örnek konunlaa gayettt alakalı....

rahatsız olduğumu dile getirdiğim konularda bi daha aynı şeyi yapmadı ama,

o yüzden konuşacağım.

ayrıca verdiğim örnek konunlaa gayettt alakalı....[/QUOTE]

benim konum farklı derken, senin teyzen henüz olmayan bi gelin için ayrı eve getirmekten bahsediyor,
benim kayınvalidem ise benim yanımda arkadaşına uzağaa getir diyor, burda bana gönderme var, senin teyzen olmayan geline demiş ondan farklı dedim..

sert olmayan bir ses tonuyla sorabilirsin anne benden memnun değil misin niye öyle dedin insanlar yanlış yorumlayabilir diyebilirsin bakalım ne diyecek

ayrıca verdiğim örnek konunlaa gayettt alakalı....

benim konum farklı derken, senin teyzen henüz olmayan bi gelin için ayrı eve getirmekten bahsediyor,
benim kayınvalidem ise benim yanımda arkadaşına uzağaa getir diyor, burda bana gönderme var, senin teyzen olmayan geline demiş ondan farklı dedim..[/QUOTE]

yanlış anlaşılma oldu aramızda desene..valla canım benım kayınvalidem dese bız gecınemediğimiz için kotu nıyetle bunu soledı derdım..ama sızın aranızda ki iletişimi bilmediğim için bişey diyemicem..ama sen yinede rahatsız olduğunu belirt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…