- Konu Sahibi isimolmasa
-
Annene saygısızlık etme o ne derse bir bildiği vardır.
gelin yapacakmış demekte ne demek :26:
merhaba,
ben kayınvalide ile altlı üstlü oturuyorum,
dün kayınvalidemin günü vardı.. bi kadın gelin yapacakmış, kayınvalidem uzağa getir dedi gülerek, oda ayrı getirecem dedi, bozuldum ama herkesin içinde cevap vermek istemedim, akşama konuşacağım , kırıldığımı belirteceğim, memnun değilseniz ayrılalım taşınalım diyeceğim.
sizce dile getireyim mi, kapansın gitsin mi?
Aslında sormasan kapansa da olur ama içinde kalmasın.. Güzelce sor.. Anne dün böyle söyledin,bir şey mi oldu ki öyle söyledin? Kafama takıldı.. diye nazikçe sor bakalım ne diyecek..
Bize de yazmayı unutma :))
belki de kv den kötü anlamda soylememiştir ne bileyim.sölemekten sölemeye fark var..hanı altı ustu olunca iki tarafta rahat olmuyor ya onu düşünerek uzağa getir dedi belki..Çünkü herkes biliyo ki ayrı olmak en güzeli...
mesele benım teyzem hep der ben gelinimi uzağa alacağım dıye..o istemediği için değill öyle daha iyi olacağını düşündüğü için bunu dile getiriyor..
tamam ama şöyle düşün,
ben arkadaşlarımla otururken kayınvalide gelse, evlenecek bi arakadaş olsa ve ben arkadaşıma desem ki uzağa git altlı üstlü oturma sakın,
kayınvalideme dokunmaz mı ?????
durum belli canım altlı üstlü çoğu kişi rahatsız ama bunu milletin içinde gönderme yapmak çok üzücü...
benim konum farklı..
Benim kayınvalidem de gereğinden fazla patavatsız olduğu için hiç yadırgamadım yazdığını :)
Ben senin yerinde olsam hiç kaaile almam,
Kayınvalideyi, söylediklerini ciddiye aldıkça, taktıkça daha ileri gidiyorlar.
yaşadım gördüm, naçizhane.
ayrıca verdiğim örnek konunlaa gayettt alakalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?