baskasiyla mi oldu????

gururluasik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
14
0
35
Kizlar merhaba . 10 gundur sevgilimle kustuk ve buradan birkac kisinin tavsiyesiyle baristik. Sorum su erkek arkadasim penis bolgesini temizlemis normalde hic yapmaz yeni biriyle iliskiye girmek icin mi diye dusundum aklımı oynatcam acaba baskasiyla mi oldu?????? Bide yarim nane kutusu var evinede gitmemis 10 gundur nerdeydin diyorum gecistiriyor kizginlik aninda baskasiyla olmuş mudur lutfennn yardimci olun

Kizlar merhaba . 10 gundur sevgilimle kustuk ve buradan birkac kisinin tavsiyesiyle baristik. Sorum su erkek arkadasim penis bolgesini 2 gun once temizlemis ben onu aradim geldi sonucta yanima gelcegini bolmiyordum temizlemis normalde hic yapmaz yeni biriyle iliskiye girmek icin mi diye dusundum aklımı oynatcam acaba baskasiyla mi oldu?????? Bide yarim nane kutusu var evinede gitmemis 10 gundur nerdeydin diyorum gecistiriyor kizginlik aninda baskasiyla olmuş mudur lutfennn yardimci olun

yarım nane kutusu ne?sen adamın orasının temiz olup olmadığnı nerden biliyosun???ayrıca konu buram buram fake kokuyo...

X