Tüp Bebek Merkezleri Baskent Hastanesi Hulusi Zeyneloglu'nda Tedavi Gormus, Goren ve Gorecek Olanlar

Yok canım 2 denemem olacak ilk denemede böyle arastirmadigim için herşeyi sormak araştırmak istiyorum bilmediğim bazı şeyler öğrenmek istiyorum beni anlıyorsun dimi canım benim saol cvp verdiğin için
hiç problem değil sorularına elimden geldiğince cevap vermek isterim ama seni çok panik görüyorum sakin ol. zaten yıpratıcı uzun bir süreç olumlu olumsuz dönüşleri oluyor en iyisi sakin sakin başlamak :)

hiç problem değil sorularına elimden geldiğince cevap vermek isterim ama seni çok panik görüyorum sakin ol. zaten yıpratıcı uzun bir süreç olumlu olumsuz dönüşleri oluyor en iyisi sakin sakin başlamak :)
hulusi hocayla görüştünmü canım negatiften sonra? bir de senin ki uzun mu kısa mıydı? ve ofis yapıldı mı sana?

hulusi hocayla görüştünmü canım negatiften sonra? bir de senin ki uzun mu kısa mıydı? ve ofis yapıldı mı sana?
yüzyüze görüşemedik henüz cumartesi test sonucunu alınca başkente gittim ama yoktu mesaj attım ilaçları bırak adet görünce gel dedi ben de ilaçları bıraktım bekliyorum. ofis yapıldı bşr sıkıntı yok ama sıvıdan şüphelenmişti negatif çıkarsa gel film çekelim demişti sanırım film çekecek bu sefer öncesinde. ısrarla hsg çektirmiyordum ama bu sefer kaçısım yok sanırım :)

Canim ben folik asit başladım burda kadın doğum dr vardı aralık ayında muhane olmaya gittim şimdi den folik asit başla dedi iyi olurmu

yüzyüze görüşemedik henüz cumartesi test sonucunu alınca başkente gittim ama yoktu mesaj attım ilaçları bırak adet görünce gel dedi ben de ilaçları bıraktım bekliyorum. ofis yapıldı bşr sıkıntı yok ama sıvıdan şüphelenmişti negatif çıkarsa gel film çekelim demişti sanırım film çekecek bu sefer öncesinde. ısrarla hsg çektirmiyordum ama bu sefer kaçısım yok sanırım :)
hiç hsg çektirmedin mi bu zamana kadar?:) süpermiş:)ofis nasıldı? ilk denemem de bana gerek görmemişti ama şimdi yapacak gerekli olmasa da. nasıl oluyor bu ofis? acayip korkuyorum da:/

hiç hsg çektirmedin mi bu zamana kadar?:) süpermiş:)ofis nasıldı? ilk denemem de bana gerek görmemişti ama şimdi yapacak gerekli olmasa da. nasıl oluyor bu ofis? acayip korkuyorum da:/
ben de deli gibi hsg den korkuyorum valla yalan yok:) ilk doktorum gerek yok zaten ağrılı bir işlem ofis yaptık falan dedi çektirmedi. hulusi hoca da tahlillerime falan baktı ofis yaptı ama daha önce aşılama falan yapıldığı için hsg çektirmemiş olduğumu düşünmemiş hiç:) tedavide rahimde hafif sıvı birikintisi çıkınca sordu yoo çektirmedim diyince zaten negatif çıkarsa gel çekelim demişti.
ofisten korkmana gerek yok smear testi gibi düşün. ben de sıkıntı yoktu onda zaten uzun sürecekse veya işlem yapacaklarsa hafif aneztezi veriyorlarmış. ben 6 saat bekledikten sonra 5 dk da çıkmıştım :) hulusi hocanın tek kötü yanı beklemek

banada dün yapıldı ofis hulusı hoca ama ben özelikle aneztezili istedim cünkü bes gün önce hsg çektirdim felaket oldum işlem sırası ve sonrası çok şükür ikiside geçti gitti.inş aralıkta tüp bebek tedavisine başlanacak

Back
X