Tüp Bebek Merkezleri Baskent Hastanesi Hulusi Zeyneloglu'nda Tedavi Gormus, Goren ve Gorecek Olanlar

arkadaşlar selam,
ben de önümüzdeki ay Hulisi beye gitmek istiyorum, 3.deneme olacak, bizim sorunumuz morfoloji idi ama son yaptırdığım testlerde benim de fsh yükselmeye başlamış yaşım 35 yani artık acele etmeliyiz.
merak ettiğim konu fiyatlar nasıl, ben en son 2011 de yaptırmıştım o yüzden biraz uzak kaldım.
bilgisi olan var mı raporlu kaça mal oluyor başkentte
merhaba,
öncelikle kolay gelsin ve hayırlısı olsun, ben daha yeni yaptırdım raporlu 2750 tl, raporsuz 3900. ilaçların büyük kısmını da rapor karşılıyor 250 tl bir fark ödemesi yaptım. hulusi hoca çok çok güvendiğim birisi sonucum henüz belli değil ama sonuç her ne olursa olsun hocaya güvenimi değiştirmeyecek, şiddetle de tavsiye ederim.

merhaba,
öncelikle kolay gelsin ve hayırlısı olsun, ben daha yeni yaptırdım raporlu 2750 tl, raporsuz 3900. ilaçların büyük kısmını da rapor karşılıyor 250 tl bir fark ödemesi yaptım. hulusi hoca çok çok güvendiğim birisi sonucum henüz belli değil ama sonuç her ne olursa olsun hocaya güvenimi değiştirmeyecek, şiddetle de tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim cevap için, umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba ben de Hulusi hocanın hastasıyım. Cuma günü onu şikemi yapıldı yarın da transferim olacak. Sonuçları paylaşırım. Çok yoğunluk, çok bekliyorum ama hocaya fazlasıyla güveniyorum. Daha önce farklı bir merkezde denemiştim yaklaşım farkı, yapılan testler hocaya güvenimi daha da arttırıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz:)
Bende Hulusi hocada tedaviye başlayacağım canım senin yazdıklarını okudum ne yaptin tedavin nasıl güzel gelişmeler vardır inşallah

Merhaba iyi Dilek'leriniz için teşekkür ederim ama maalesef negatif. Artık gelecek ay tekrar deneme yapacağız dediğim gibi hocama güveniyorum.

Merhaba iyi Dilek'leriniz için teşekkür ederim ama maalesef negatif. Artık gelecek ay tekrar deneme yapacağız dediğim gibi hocama güveniyorum.
üzüldüm canım ya ne diyeceğimi bilmedim kaçıncı denemedi di bende Şubat ayında baslayacagim allah izin verirse merkez hakında bilgi verirmisin Dr hakında çok kalabalık diyorlar fiyati ucuz diyemi yoksa gerçekten hulusi hocanın ilgisimi lütfen bana yardımcı olurmusun

İkinci ama ilkini saymak istemiyorum son derece baştan savmaydı. Hulusi hoca çok yoğun çok uzun süre görüşme şansı olmuyor ama bilgisine ve yaklaşıma güveniyorum. Fiyat olayını pek bilemiyorum herhalde diğer yerlere göre daha uygun ama benim için pek bir etken olmadı açıkcası. Yardımcı olabileceğim birşey olursa bana ulaşabilirsin her zaman. Negatif konusunda da en azından sebebini bilsem çok Mutlu olacağım çünkü bilinen bir nedeni yok. Kısmet hayırlısı böyleymiş

İkinci ama ilkini saymak istemiyorum son derece baştan savmaydı. Hulusi hoca çok yoğun çok uzun süre görüşme şansı olmuyor ama bilgisine ve yaklaşıma güveniyorum. Fiyat olayını pek bilemiyorum herhalde diğer yerlere göre daha uygun ama benim için pek bir etken olmadı açıkcası. Yardımcı olabileceğim birşey olursa bana ulaşabilirsin her zaman. Negatif konusunda da en azından sebebini bilsem çok Mutlu olacağım çünkü bilinen bir nedeni yok. Kısmet hayırlısı benim esimde sperm düşüklüğü var çok ca senin neyin var sorması ayıp canım bide ne diyorsun hulusi hocada tedaviye baslasami canım ya bilemiyorum senin düşününcen

canim gecmis olsun.uzuldum gercekten:( dedigin gibi sebebinin olmamasi cok daha zor.tutmuyor ama hersey yolunda.sebep bulunamiyor. insallah onumuzdeki denemen son denemen olur.

üzüldüm canım ya ne diyeceğimi bilmedim kaçıncı denemedi di bende Şubat ayında baslayacagim allah izin verirse merkez hakında bilgi verirmisin Dr hakında çok kalabalık diyorlar fiyati ucuz diyemi yoksa gerçekten hulusi hocanın ilgisimi lütfen bana yardımcı olurmusun
canim beni yanlis anlama ama inan hocayla gorusmeden asla biseylerde net olamayacaksin.bana veya bi baskasinin bayildigi bi doktora sen bayilmayabilirsin. cunku bu senin hastaneden doktordan beklentilerinle gore degisiyor.bak mesela burda tanidigim bi arkadasim vardi hatta sanada cevap verdi. o hulusi hocadan memnun degil ama memnun olan guvenende insan var.baska topiklere bak diger doktorlara kimi memnun kimi degil.bu kisiye gore degisiyor.mesela benim bi arkadasim dunyanin kendi etrafinda dondugunu sanar ve hep onunla ilgilenilsin ister.kendisine baskenti tavsiye bike etmedim.cunku biliyorum ki onun beklentilerini karsilamayacak. yani sozun ozu hastaneyi gormeden hocayla gorusmeden sen net olamayacaksin.cunku biz burda kendi beklentilerimize ve hocayla aramizdaki elektrige gore yorum yapiyoruz.sen belki hocadan elektrik alamayacaksin.

canim beni yanlis anlama ama inan hocayla gorusmeden asla biseylerde net olamayacaksin.bana veya bi baskasinin bayildigi bi doktora sen bayilmayabilirsin. cunku bu senin hastaneden doktordan beklentilerinle gore degisiyor.bak mesela burda tanidigim bi arkadasim vardi hatta sanada cevap verdi. o hulusi hocadan memnun degil ama memnun olan guvenende insan var.baska topiklere bak diger doktorlara kimi memnun kimi degil.bu kisiye gore degisiyor.mesela benim bi arkadasim dunyanin kendi etrafinda dondugunu sanar ve hep onunla ilgilenilsin ister.kendisine baskenti tavsiye bike etmedim.cunku biliyorum ki onun beklentilerini karsilamayacak. yani sozun ozu hastaneyi gormeden hocayla gorusmeden sen net olamayacaksin.cunku biz burda kendi beklentilerimize ve hocayla aramizdaki elektrige gore yorum yapiyoruz.sen belki hocadan elektrik alamayacaksin.
Saol açıklaman için Benim için işini gerçekten iyi yapması ben başka birşey istemiyorum Şubat 8 ne redovu aldım canım benim ya birsey soracam muhaneye için ne yapacak nasıl eşimle gideceğiniz için test yapacakmi

Saol açıklaman için Benim için işini gerçekten iyi yapması ben başka birşey istemiyorum Şubat 8 ne redovu aldım canım benim ya birsey soracam muhaneye için ne yapacak nasıl eşimle gideceğiniz için test yapacakmi
ben doktorla arandaki elektriginde cok onemli oldugunu dusunuyorum.mesela acibademde bayan bi doktor var herkes kadina olup bitiyo ama bizim yildizimiz barismadi.nefret ederim o kadindan.lutfen beni yanlis anlama.amacim yardimci olabilmek ama gormeden konusmadan da aklinin karismasini istemiyorum.ilk gittiginde bu zamana kadar yaptirmis oldugun testler varsa gotur.rahim filmi hormon testleri falan.ben oyle yapmistim.zaten seni muayene edecek. gerekli gordugu test olursada mutlaka ister zaten.hulusi hoca maalesef herkese ayni tedaviyi uygulamiyor.en azindan benim konustugum kisilerle tedavilerimiz farkliydi.nacizane bi oneri tatlim sana cok zor belki ama akisina birak;)

ben doktorla arandaki elektriginde cok onemli oldugunu dusunuyorum.mesela acibademde bayan bi doktor var herkes kadina olup bitiyo ama bizim yildizimiz barismadi.nefret ederim o kadindan.lutfen beni yanlis anlama.amacim yardimci olabilmek ama gormeden konusmadan da aklinin karismasini istemiyorum.ilk gittiginde bu zamana kadar yaptirmis oldugun testler varsa gotur.rahim filmi hormon testleri falan.ben oyle yapmistim.zaten seni muayene edecek. gerekli gordugu test olursada mutlaka ister zaten.hulusi hoca maalesef herkese ayni tedaviyi uygulamiyor.en azindan benim konustugum kisilerle tedavilerimiz farkliydi.nacizane bi oneri tatlim sana cok zor belki ama akisina birak:KK66:
Bende öyle yaptım canım akışına bıraktım bide canım sen ne yaptin basladinmi tedaviye bide eşim sperm testi verecekmi kusura bakma soracak kimse yok sana soruyum dedim hic bunun hakında bilgi vermediler

Bende öyle yaptım canım akışına bıraktım bide canım sen ne yaptin basladinmi tedaviye bide eşim sperm testi verecekmi kusura bakma soracak kimse yok sana soruyum dedim hic bunun hakında bilgi vermediler
carsamba gunu gidicem canim ben.benim esimden istememisti am sizde problem esinde isteyebilir buyuk ihtimal

carsamba gunu gidicem canim ben.benim esimden istememisti am sizde problem esinde isteyebilir buyuk ihtimal
Canim ne yapıyorsun birsey danisacagim canım ya adet likenemi başlıyoruz tedaviye yani ben şimdi gideceğim ama muhaneye eder çek demi eşimi beni böyle olur demi

canim gecmis olsun.uzuldum gercekten:KK43: dedigin gibi sebebinin olmamasi cok daha zor.tutmuyor ama hersey yolunda.sebep bulunamiyor. insallah onumuzdeki denemen son denemen olur.
Çok teşekkür ederim zor ve yorucu bir süreç tekrar yaşayacak olmak çok keyifli değil ama ne yapalım

Sevgili Kevser'le kendini rahat bırak ve
Canim ne yapıyorsun birsey danisacagim canım ya adet likenemi başlıyoruz tedaviye yani ben şimdi gideceğim ama muhaneye eder çek demi eşimi beni böyle olur demi[/QUOTE
Sevgili Kevser öncelikle kendini rahat bırak bence. Hoca ilk görüşmede daha önce yapılan tedavileri inceliyor genelde. Bazı tahlilleri gerek duyarsa tekrarlatabilir. Benim eşimde sıkıntı kesin yok ama benim tahlillerimi yeniletmişti mesela. Daha sonraki süreç için kendisi seni yönlendirir zaten:)

Sevgili Kevser'le kendini rahat bırak ve

Sevgili Kevser öncelikle kendini rahat bırak bence. Hoca ilk görüşmede daha önce yapılan tedavileri inceliyor genelde. Bazı tahlilleri gerek duyarsa tekrarlatabilir. Benim eşimde sıkıntı kesin yok ama benim tahlillerimi yeniletmişti mesela. Daha sonraki süreç için kendisi seni yönlendirir zaten:)
Evet ya dediğin gibi canım çok saol kendimi rahat bırakmam lazım demi

Canim ne yapıyorsun birsey danisacagim canım ya adet likenemi başlıyoruz tedaviye yani ben şimdi gideceğim ama muhaneye eder çek demi eşimi beni böyle olur demi
canım hulusi hoca herkese aynı tedaviyi uygulamıyor. mesela benim uzun protokoldü adetin 21. günü başladım tedavime. ama başkası adetin 2. günü başladı. ben sana ne desem boş olur.kararı verecek kişi hulusi hoca. ama mutlaka muayene eder gittiğinde.

anlıyorum seni panikliyorsun, merak ediyorsun ama gerçekten bak sakin ol. Herşey olacağına varıyor zaten. Senin ilk denemen mi olacak?
Yok canım 2 denemem olacak ilk denemede böyle arastirmadigim için herşeyi sormak araştırmak istiyorum bilmediğim bazı şeyler öğrenmek istiyorum beni anlıyorsun dimi canım benim saol cvp verdiğin için

Back
X