Başkent Üniversitesi Göğşen Önalan

therapne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.029
327
158
Merhaba arkadaşlar aranızda Başkent Üniversitesi Göğşen ÖNALAN a giden var mı? Takiplerinizi nasıl yapıyor gebelik başlangıcında veya öncesinde ne gibi testler yapıyor? Hastane hemşireler nasıl? Ve ücreti ne kadar?

Naıl canım memnun musun? Sen hamile misin şu an? Nasıl gidiyor takiplerin?

Kontrollerde neler yapıyor kan tahlili vs süreç nasıl bu benim için çok önemli sorduun sorulara cevap veriyor mu yada hasta bilgilendirmesi nasıl

Ben gidiyorum çok da memnunum kendisinden çok ilgili bir doktor. Hastaya nasıl yaklaşılması gerektiğini çok iyi biliyor. İstediğin zamanda hocaya çok rahat ulaşabiliyorsun. Kendisi mükemmel bir insan her şeyden öte.

ilk kontrolde kan testi vs. istiyormu kontrollerde neleri takip ediyor benim için çok önemli çünkü çok saçma dr lere rastladım artık güvenim kalmadı kimseye

Göğşen hocadan kontrol için randevu aldım haydi hayırlısı...İnşallah benim için hayırlı olur.Giden var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. öncelikle Allah hepimizin kalbine göre versin. başkent hastanesi göğşen önalan a sakın gitmeyin hülüsi hocada aynı malesefki bana yaptığını bildirdiği histeroskopiyi yapmamış ve o yüzden dolayı 4 aylık kızımı kaybettim. tüp bebek denememdi ve çok yoğun olduğu için ilgilenmiyor. ne yazıkki para ya dökmüşler. tam anlamıyla ticarethane. tedavi sürecimi başka hastanede devam ediyorum ve sorunun ne olduğunu başka hastaneden öğrendim. hepiniz umarım sizinle ilgilenen sağlıklı düşünen doktorlara düşersiniz. bu yanlız benim fikrim değil başkentte tedavi gören başka arkadaşlarımızda aynı sorunlarla karşılaştı. keşke gitmeseydik çok üzdü bizi...

Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insan olmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosa sor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzun açıklıyo.Üstelik hastane prosedür olarak Ankara nın en uygun fiyatını veriyo daha çok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedim bile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladı hemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşı böyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anında müdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbek denemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyin hiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecik derseniz tanır beni :) Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mail atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum..birmerveyim@hotmail.com

Kizlar hepimiz bazen bencil oluyoruz itiraf edelim.hep gülsün hep konuşsun bizimle ilgilensin diyoruz. Ama bu insan hep mi gulecek yok boyle bi insan.
Kocalarimiza yapamadigimiz kaprisi gogsen hoca cekiyo sesini cikarmiyo.
O pskolojiyle bazen mantikli bazen mantiksiz konustugumuzda bile altan aliyor..
Hocanin genel hali hep pozitif hep tatli dilli ve sakin .
Sinirli bi yapisi var ve ilgisiz bilgisiz aciklama yapmiyor filan diyen yalan soyler.
Ayrica ben 4 yildir bebis icin ugrasiyorum gogsen hocayada agustos 2014 ten beri gidiyorum.
Kendisi işinde ve kişiliğinde 10 numara.
Allah korkusu olan bu isi vicdaniyla yapan bi doktor.
Burdan bu siteye uye olmayipta okuyanlara sesleniyorum ben cok araştırdım ve genel olarak ankaradaki diger hocalar hakkinda da bilgi sahibiyim. Bu sitede konustugum bircok kisi var dedikleri tek sey " iyi ki gogsen hoca karsimiza cikmis cok sansliyiz " diyorlar.
Hastane ozel olup ssk anlasmasi var diger hastanelerin icinde en ucuzu ayrica yazdigi ilaclarda cok pahali degil.(hastaneyide ama ovdum sahibi haberal dan komisyon istiyorummm yaaa)
Diğer hocalar telefon numarasi vermezken gogsen hocaya ulasabiliyorsun vatsapla bile sorularinizi cevapliyor.

Merhabalar,

benim bir sorum olacak tüp bebek fiyatları nedir aceba?

kızlar ben başkent üniv.ilk denememde hamile kaldım. Elimde gonal-f, progestan, gonapeptyl, menegon ilaçları var. Raporu çıkmayan arkadaşlar ihtiyacınız olursa özelden msj atın ilaçları makul fiyata göndereyim

Slm canım bende başkent hastanesi düşünüyorum ama çok karsizim hulusi hoca mi göğşen hocam bilemiyorum bana yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…