Varrrr ben gidiyorumGiden kimse yok mu(
Naıl canım memnun musun? Sen hamile misin şu an?
Naıl canım memnun musun? Sen hamile misin şu an? Nasıl gidiyor takiplerin?
Msj ini kendi konu basligina yazdigin icin msj ini okuyamadim gezinirken tesadufen okudum.
Evet memnunum tedavi surecini bekliyorum suan.
Muayene ücretleri ne kadar bilginiz varmı?Göğşen hocadan kontrol için randevu aldım haydi hayırlısı...İnşallah benim için hayırlı olur.Giden var mı acaba?
Merhaba arkadaşım benimde yarın için randevum var ultrason vs.için para alıyorlar mı?122 TL kan tahlili içinde simir 45 lira
Kizlar hepimiz bazen bencil oluyoruz itiraf edelim.hep gülsün hep konuşsun bizimle ilgilensin diyoruz. Ama bu insan hep mi gulecek yok boyle bi insan.
Kocalarimiza yapamadigimiz kaprisi gogsen hoca cekiyo sesini cikarmiyo.
O pskolojiyle bazen mantikli bazen mantiksiz konustugumuzda bile altan aliyor..
Hocanin genel hali hep pozitif hep tatli dilli ve sakin .
Sinirli bi yapisi var ve ilgisiz bilgisiz aciklama yapmiyor filan diyen yalan soyler.
Ayrica ben 4 yildir bebis icin ugrasiyorum gogsen hocayada agustos 2014 ten beri gidiyorum.
Kendisi işinde ve kişiliğinde 10 numara.
Allah korkusu olan bu isi vicdaniyla yapan bi doktor.
Burdan bu siteye uye olmayipta okuyanlara sesleniyorum ben cok araştırdım ve genel olarak ankaradaki diger hocalar hakkinda da bilgi sahibiyim. Bu sitede konustugum bircok kisi var dedikleri tek sey " iyi ki gogsen hoca karsimiza cikmis cok sansliyiz " diyorlar.
Hastane ozel olup ssk anlasmasi var diger hastanelerin icinde en ucuzu ayrica yazdigi ilaclarda cok pahali degil.(hastaneyide ama ovdum sahibi haberal dan komisyon istiyorummm yaaa)
Diğer hocalar telefon numarasi vermezken gogsen hocaya ulasabiliyorsun vatsapla bile sorularinizi cevapliyor.
Ben gecen sene raporsuz 3150 verdim ilaclarda 1 ile 1.5 arasi tuttu.Merhabalar,
benim bir sorum olacak tüp bebek fiyatları nedir aceba?
Çok teşekkür ederim.Ben gecen sene raporsuz 3150 verdim ilaclarda 1 ile 1.5 arasi tuttu.
Slm canım bende başkent hastanesi düşünüyorum ama çok karsizim hulusi hoca mi göğşen hocam bilemiyorum bana yardımcı olurmusunKizlar hepimiz bazen bencil oluyoruz itiraf edelim.hep gülsün hep konuşsun bizimle ilgilensin diyoruz. Ama bu insan hep mi gulecek yok boyle bi insan.
Kocalarimiza yapamadigimiz kaprisi gogsen hoca cekiyo sesini cikarmiyo.
O pskolojiyle bazen mantikli bazen mantiksiz konustugumuzda bile altan aliyor..
Hocanin genel hali hep pozitif hep tatli dilli ve sakin .
Sinirli bi yapisi var ve ilgisiz bilgisiz aciklama yapmiyor filan diyen yalan soyler.
Ayrica ben 4 yildir bebis icin ugrasiyorum gogsen hocayada agustos 2014 ten beri gidiyorum.
Kendisi işinde ve kişiliğinde 10 numara.
Allah korkusu olan bu isi vicdaniyla yapan bi doktor.
Burdan bu siteye uye olmayipta okuyanlara sesleniyorum ben cok araştırdım ve genel olarak ankaradaki diger hocalar hakkinda da bilgi sahibiyim. Bu sitede konustugum bircok kisi var dedikleri tek sey " iyi ki gogsen hoca karsimiza cikmis cok sansliyiz " diyorlar.
Hastane ozel olup ssk anlasmasi var diger hastanelerin icinde en ucuzu ayrica yazdigi ilaclarda cok pahali degil.(hastaneyide ama ovdum sahibi haberal dan komisyon istiyorummm yaaa)
Diğer hocalar telefon numarasi vermezken gogsen hocaya ulasabiliyorsun vatsapla bile sorularinizi cevapliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?