Arkadaşlar merhaba.Malum hamileyim ve de hastane konusunda çok titizim.karşıyaka taralarındayız;buraya hem özel kent hastanesi hem de başkent üniversitesi
hastanesi yakın.özel kenti beğenmedim , lüks görünmesine rağmen kullandıkları aletlere kadar eski ve bakımsız geldi bana.Başkent üniversitesinin polikliniğine
gittim geçen,güzeldi.ama henüz hastanesine gitme fırsatım olmadı.(bu arada doktordan çok memnun kaldık,beğendik.doç dr haşmet mesut özsoy)
yeri bostanlı yalıdaymış başkent üniversitesi hastanesinin.neler biliyorsunuz bu konuda,daha önce gideniniz olduysa bilgi verirseniz çok seviniriz.kararsız kaldık.
içimize kolay kolay da sinmiyor her hastane.açıkçası özel sigortamız oldugu için;daha da titizleniyoruz.şöyle içimize sinecek,temiz güvenilir bir özel hastane
arayışınızdayız.tecrübelerinize,fikirlerinize ihtiyacım var.
bende karşıyaka tarafındayım..özel sigortan varsa problem değil..heryere gidebilirsin..ben sgk anlaşmalı olanının tercih ettim..egepolu önerdiler ama orası bana çok uzak..bende kordona gittim..çiğli kipa kavşağında.. orasını beğendim.. ancak doğumu dışarda yapılıyormuş tabi o zaman en az 3000-4000 gibi bir rakamı bulacak sezeryan..o nedenle ben şimdilik oraya gidiyorum ama ilerde ne olur bilmiyorum..
5 aydır Mesut Bey'e gidiyorum ben de. Kendisi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Doğuma 2 hafta kaldı, umarım sağlık sıhat içerisinde oğlumuzu kucağımıza alırız. Mesut bey'in kendi kişisel blogu var, inceleyebilirsiniz. Kendisine internet üzerinden eposta ile danışabilirsiniz, ayrıca sizden gelenler bölümü var, orada kendisi ile ilgili yorum yapabilirsiniz.
5 aydır Mesut Bey'e gidiyorum ben de. Kendisi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Doğuma 2 hafta kaldı, umarım sağlık sıhat içerisinde oğlumuzu kucağımıza alırız. Mesut bey'in kendi kişisel blogu var, inceleyebilirsiniz. Kendisine internet üzerinden eposta ile danışabilirsiniz, ayrıca sizden gelenler bölümü var, orada kendisi ile ilgili yorum yapabilirsiniz.
gerçekten hastasımısınız..muayene içinde çok küçük bi rakam dediğiniz izmirde malesef ortasınıf olup muayene ücreti enyüksek olanburası..gazide 35tl, medicalpark 35 tl, çiğli kordon ( özelliklede mete bey mükemmelbi doktor) 20 tl...
bütün topiklerde mesut beyi övmenin dışında sürekli bloğunun reklamını yapıyosunuz gibi geldi yanlışmı düşünüyorum..insanlara tavsiye etmenin dışında çekmeye çalışıyomuş gibi geldiniz hadi hayırlısı
Gerçekten hastasıyım. Tavsiyeye ihtiyacınız olduğunu düşünerek yazdım. Bence hasta doktor ilişkisi bir enerji olayı. Benim çok memnun kaldığım bir doktordan siz memnun kalmayabilirsiniz de bu çok normal. Muayene farkı 40 L. Ünvanı doçent olan ve takipleriniz esnasında size güven veren bir doktor için çok olmadığını düşünüyorum. Yine de maddi durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı en iyi bilecek kişi sizsiniz. Mete Bey ile hiç tanışmadım, dolayısıyla hakkında birşey bilmiyorum. Mesut Bey'e ilk kez ben de bir arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim, iyi ki gitmişim diyorum. Denemeye değer..
(Bu arada doktor seçimi zor bir süreç, şahsen ben çok zorlanmıştım. Bloğu yazma sebebim bilgiyi paylaşmak, belki karar vermenizde size yardımcı olur diye düşündüğüm içindir. Sizin için en iyi olacak doktora kolaylıkla karar verebilmeniz dileğiyle..)
Bu arada lizzie poliklinik binası ile doğum yapılacak bölüm ayrı. Doğum bölümü eski binasında hizmet veriyor, küçük 3-4 katlı bir bina.
Konu açılalı baya olmuş ama yorum yapan çok az. Bende Mesut Bey'in hastasıyım. Doktorumu değiştirdim, Mesut Bey'e 2-3 gidişim ama iletişimi beni çok rahatlatıyor motive ediyor, her aradığımda da çok ilgili. Açıkçası doğumumu böyle bir doktorun yapmasını isterim ama Başkent hst. doğum yapanlar yorum yazarsa çok mutlu olurum. Hastanenin yeni doğan ünitesi filan yeterli değil diye bir şeyler geldi kulağıma ama en güzel yorumu tecrübe yaşayan arkadaşlar yapar.
Daha zamanım varken araştırmaya çalışıyorum, yorum yaparsınız çok mutlu olurum.