- Konu Sahibi banayaklasma
ben ekim ayında normal doğum yaptım kentte 4600 ödedim
normal doğuma 4600 müüüü çok değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekim ayında normal doğum yaptım kentte 4600 ödedim
arkadaşlar çınarlıda yapan ya da yapıcak olan var mı nekadar ödediniz ya da ödiceksiniz? dr+ hastane 3200 dedi benim dr.
:)Merhabalar
7 aylık hamileyim.. Doğum için 2 hastaneden birini seçmem gerekiyor fakat bir türlü karar verebilmiş değilim. Doktorum dışardan gelecek.. Doktoruma göre Çınarlı öncelikli sırada. Ekibi daha iyi benim için diyor. Fakat onun ekipten kastı ebe ve anestezi uzmanları. Fakat ben Normal doğum istiyorum epidural de istemiyorum. Dolayısıyla beni ilgilendiren sadece ebe ve kendi doktorum.. Çınarlı hastanesi doğum konusunda güvenilir bir hastane fakat araştırmalarıma göre ekstra masraflar çıkartabiliyolarmış. Bebeğe çocuk doktoru baktı, aşı yapıldı, ped verildi vs..vs.. Bu durumda hoşlanmadım ayrıca doğum hatanesi olmasına rağmen bebek yoğun bakım ünitesi yok malesef... Kent hastanesi benim tercihim çünkü 5 yıldızlı otel konforunda bir hastane olduğunu düşünüyorum. Özel sigortam olduğundan ekstra bi para ödemicem. O yüzden lüksünden de yararlanmak istiyorum. Ayrıca Çiğli kent hastanesi evime çok çok daha yakın çınarlıdan. Tam teşekküllü bir hastane olması da ayrı bir artısı...
Kafam çok karışık açıkçası.. Doktorum doğumlarını çoğunlukla çınarlıda yaptırıyomuş.. Devamlı çınarlıyı meth etmesi ve normal doğum istiyorum dediğimde dayanamazsın epiduralliyi tercih et demesi beni kuşkulandırıyor.. Acaba çınarlıdan prim alıyor olabilirmi diye.. Görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim..
arkadaşlar çınarlıda yapan ya da yapıcak olan var mı nekadar ödediniz ya da ödiceksiniz? dr+ hastane 3200 dedi benim dr.
Kizlar merhabalar, 1 hafta icinde dogum yapicam ve epiduralli normal dogum olacak.. Kent ve ege saglik arasinda kaldim.. Hep farkli farkli yorumlar var.. Tavsiyesi olan var