Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Günaydın herkese bende varım Hulusi hocaya gidiyorum Mayıs sonu kontrol için gidicm Sonra Allah’ın izniyle tedavi gününü kararlaştırcz

Günaydın herkese bende varım Hulusi hocaya gidiyorum Mayıs sonu kontrol için gidicm Sonra Allah’ın izniyle tedavi gününü kararlaştırcz
Günaydın, haziran için de benim tedavime başlanacak gibi emin olamiyorum maalesef
Sorun nedir özel değilse

Bir sorun görünmüyor eşimde ileri hareket düşük biraz morfolojıde
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz çok sorun değil bunlar tüp Bebek tedavisi için.
Evet bana taktı mesela:) enderli görünüyorsun die e nolck cocuk sahibi olamayan biziz kızdığı zamanda oluyo ama yumusuyo hemen peki neden köpüklü

Hsg kolay adet ağrısı gibi 5 dk süren bsey oluyor sonrasi koly

Hsg daha önce de çektirdim bu farkli imis bende ilk kez yaptiracagim. Yakında tiroid sorunu yaşadım geçici bir durumdu ama yakın zamanda olduğu için dr yeniden olabilir diye normal hsg istemedi. Normal hsg için verilen ilaçta iyot varmış sanıyorum tiroid yükselebilir risk almayalim dedi. Kendisi yapacak köpüklü bir sıvı verecekmis tüpler belli olacakmış falan bakacağız işte.

Hulusi hocam atarlı ama iyidir maşallah.

Hulisi hoca maşallah laflarını esirgemez . . Aşılama için gonal f kullanıyorum kızlar 3 gün kullancm bugün başladım ilişki yasak mi tedaviyi olumsuz etkiler diye korkuyorum Aşılama da rapor cikartrcak doktor sanırım sgk hizmet dökümü diyor esimin mi benim mi olacak bayanların mi olacak yani anlamadım?

Hulisi hoca maşallah laflarını esirgemez . . Aşılama için gonal f kullanıyorum kızlar 3 gün kullancm bugün başladım ilişki yasak mi tedaviyi olumsuz etkiler diye korkuyorum Aşılama da rapor cikartrcak doktor sanırım sgk hizmet dökümü diyor esimin mi benim mi olacak bayanların mi olacak yani anlamadım?
Aşılama için ilişki yasağı olmaz diye biliyorum sonuçta eşinden alınan örneklerde yapay olarak içeri gönderilecek

Sigorta kimin ise onundur eşinizin sgk sindan mi faydalanıyorsunuz

Bana daha söylemedi ama rapor çıkar herhalde başka ne istediler

Tüpler açık çıktı ama hsg çekiliyor kadar ağrılı oldu köpüklü işlem (exem foam kit) kanama yine aynı keza.

Kafam çok karışık masrafları ile başa çıkamayacağımı düşündüğüm için devlet hastanesi düşünmeye başladım :KK57:

Tesekkur ederim cevap icin.ilk muayene olucam daha once hic olmadim.tup bebek dusunuyoruz.hangi doktora gitmeliyim

Tesekkur ederim cevap icin.ilk muayene olucam daha once hic olmadim.tup bebek dusunuyoruz.hangi doktora gitmeliyim
Bu şekilde hasta alıyor ara sor istersen ama tup Bebek başka türlü zor başlar ilk ay tetkikler yapılır en erken bir ay sonra baslarsin. Hulusi hoca iyidir ama çok yoğun başlayınca ara vermeden devam etmeni öneririm.

Siz de mi tup dusunuyorsunuz.baskent univde mi?sorun ne peki.bende adetim gectikten sonra gidicem artik o kadar uzuluyorum ki bisiler yapmam gerek

Siz de mi tup dusunuyorsunuz.baskent univde mi?sorun ne peki.bende adetim gectikten sonra gidicem artik o kadar uzuluyorum ki bisiler yapmam gerek
Evet tüp Bebek dedi dr biz de artık geçelim o aşamaya diyoruz. Pcos var bende yumurta gelişimi kendiliğinden tamamlanmiyor. Down sendromlu bir düşugum var. 8 yılı geçti evliliğim. Takmayin çok en büyük sorun takilmak hormonlai çok etkiliyor

Back
X