- 18 Eylül 2015
- 90
- 15
- 18
Yapacak bişeyimiz yok inanmaktan başka sonuçta gözle görülen bişey yok Allah buyuk herseye rağmen emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahYa birde başkent de çok yumurta oluşturma yoluna gitmiolar kime sorsam en fazla 10 yada 20 arasında değişiyor genelde 10 altında yumurta toplanıyor soruyorum orda tsnistiklarima tedavi stratejisi sanırım ve o yumurtaların hepsi de olgun çıkmıyor dollenemeyen kayıp çok oluyor dollenenletden de hep nedense 2 yada en fazla 3 embriyo kalıyor kiminle konustuysam böyle benim de ilk tedavülde 9 yumurtadan 2 kaldı ikincide 8 yumurtadan 2 iyi bir orta kaldı bir arkadaşın 15 yumurtadan 5 dollendi 10 ü çöp iki kaldı ama tuttu onunkiler bende artık kafam durdu millet 40 yumueyam toplandı 15 kaliteli var falan yazıyor forumlara badkentde hiç yok öyle vakalar. tülay hanım da şöyle bir açıklama yaptı bizde sizin gibi gebelik istiyoruz ben kaliteli olmayan hiçbir emvriyoya izin vermiyorum dedi 5. güne hiç beklemiolar rahim ortamı daha sağlıklı dedi valla karışık internetten okuma bilgi kirliliği biz burda herşeyi yapioruz amacımız aynı dedi