Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

şuan siz böyle konuşunca inan daha bir inandım hulusi hocanın bana iyi geleceğine . allahım işallah allah hepimize nasip eder sağlıklı sağlıklı bebişler :) canım bu arada sana rapor çıktımı neye göre çıkıyor şartların neydi senin acaba benim de çıkar mı .ayy işallahhh çıkar yaa süper olur eğer çıkarsa :)
benim ikinci tüp bebekti onun harici eşimin sonuçlarına bakarakta hulusi hoca direk dedi rapor çıkar size diye:)

sen rahat tut işini rabbime teslim ol hulusi hoca bu işin ehli sende göreceksin :)

Merhabalar bende Hulusi hocaya başladım bugün hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar ben de hulusi hocaya bu ay basladım.Adetin 2.günü gel hormonlarına ve rahim duvarına bakalım kalın gibi geldi dedi. Çikolata kisti var bende. İçini boşaştmamız gerekebilir bir hormonlarına bakaçım da dedi. Eğer bu yapılırsa tüp bebek tedavisi için ne kadar beklemek gerekiyor bilen var mı

Merhaba arkadaslar.ben de tup bebek yaptirmak istiyorum.nova arta muayaneye gittim bu ay baslamaya karar vermistim ama bu yazilanlari okuyunca aklim karisti.adetimin ikinci gunu gitsem hulusi hocaya o ay baslanir mi tup bebek.yokaa diger aya sarkar mi?ben daha once hsg vs cektirmistim baska bi hastanede.litfen yardimci olur musunuz.benim bu ay baslamam lazim.

Nasıl Hulusi Hoca biraz anlatabilir misiniz?
Ben çok memnun kaldım. Sakin ve tavırları ile gerçekten samimi biri. İlk gittiğimde tedirgin olmuştum ama sonra iyi ki gittim dedim. Iyi karşıladı. Bu ay yine rahim filmi için gidicem temmuzda tüp bebek yaparız dedi bakalım bekliyorum :)

Ben çok memnun kaldım. Sakin ve tavırları ile gerçekten samimi biri. İlk gittiğimde tedirgin olmuştum ama sonra iyi ki gittim dedim. Iyi karşıladı. Bu ay yine rahim filmi için gidicem temmuzda tüp bebek yaparız dedi bakalım bekliyorum :)
Canim her girişte ücret ödeniyor mu merak ettim..bende hulusi beyi düşünüyorum inşallah..gittigimde sıra bulabilir miyim acaba..benim ikinci tüp bebek olcak direk başlar mi acaba

Merhaba arkadaşlar
Bende Ankara da tüp bebek merkezi arayışı içindeyim ilk sırada Hulusi hoca aklımda ama bazı sorularım var mesela Hulusi hoca iki embriyo yerleştiriyor mu benim yaşım 31 ve en az iki embriyo konulsun istiyorum bir de fiyatları nasıl acaba bilenler cevap verirse çok dua ederim

Merhaba arkadaşlar
Bende Ankara da tüp bebek merkezi arayışı içindeyim ilk sırada Hulusi hoca aklımda ama bazı sorularım var mesela Hulusi hoca iki embriyo yerleştiriyor mu benim yaşım 31 ve en az iki embriyo konulsun istiyorum bir de fiyatları nasıl acaba bilenler cevap verirse çok dua ederim
Merhaba ben 28 yaşındayım ve bana 2 embriyo koyarım dedi zaten resimleri görseniz çoğu ikiz :) rapor çıkarsa hastane ücreti 3000 tl ilaçlar size ait dediler bana geçen ay .. umarım yardimci olabilmisimdir

raporluysanız eğer bazı ilaçlarda yine indirim oluyor
Merhaba ben 28 yaşındayım ve bana 2 embriyo koyarım dedi zaten resimleri görseniz çoğu ikiz :) rapor çıkarsa hastane ücreti 3000 tl ilaçlar size ait dediler bana geçen ay .. umarım yardimci olabilmisimdir

Merhaba arkadaşlar
bende 27 yaşımdayım banada bu yılın aralık ayında iki embriyo konuldu genelde sistem başkentte öyle :)

Hemde çok yardımcı oldunuz cnm Allah razı olsun bana rapor çıkmaz çünkü ilk tüp tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa o yüzden raporu fln geçtim artık inş tutsunda Allah güç verdikçe öderiz inş bu dördüncü tedavim olacak. Sizinde tedaviniz hayırla mutlulukla sonuçlansın inş :)

bende 27 yaşımdayım banada bu yılın aralık ayında iki embriyo konuldu genelde sistem başkentte öyle :)
Çok sevindim böyle olduğuna cnm o kadar emek verilince insan her şeyi düşünüyor işte sonucunuz ne oldu sizin tedavinizin

Hulusii hoca bir tanedir ona guvenin derim ben cok ilgili degimis gibi gozukebilir ama ne sorsaniz sabirla cevaplar ararsiniz msj atarsiniz yanitlar tek sorun merkezjn kalabalik olmasi bazen iki uc saat beklenebiliyor ama sonucuna degiyor kesinliklee..

Hemde çok yardımcı oldunuz cnm Allah razı olsun bana rapor çıkmaz çünkü ilk tüp tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa o yüzden raporu fln geçtim artık inş tutsunda Allah güç verdikçe öderiz inş bu dördüncü tedavim olacak. Sizinde tedaviniz hayırla mutlulukla sonuçlansın inş :)

Çok sevindim böyle olduğuna cnm o kadar emek verilince insan her şeyi düşünüyor işte sonucunuz ne oldu sizin tedavinizin
çok şükür yeddi aylık hamileyim :) bir tane oğlum olucak çok şükür rabbimeee sizede en yakın zamanda nasip olsun herkese inşallahhh

çok şükür yeddi aylık hamileyim :) bir tane oğlum olucak çok şükür rabbimeee sizede en yakın zamanda nasip olsun herkese inşallahhh
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah bizde hayırla sonuçlandırırız tedavimizi inşallah

kızlar merhaba bende hulusi hocanın hastasıyım tek gen taşıyıcısıyız biz dun 8 tane yumurta toplandı malesef olumlu sonuc gelmedi bugün gelişemediğini söylediler.Allah herkese evlat nasip etsin şimdi ne yaparız ne yol izleriz hiç bilgim yok. Bende raporsuz hastayım yeterki olsunda biz parayı geçtik.pgt yöntemiyle yaptırcaktık ama daha o aşamaya bile gelmedi:KK61: bende 26 yasındayım pes etmicem tekrar denicem ilk denememdi kızlar yardımcı olurmusunuz sizin aşamalarınız nasıl oldu ikinci deneme arasında ne kadar süre veriliyo

Back
X