Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Çok enterasan gercekten burda sürekli biseyler duyuyorum..ins bus efer bisey olmaz canim..bize biraz fazla geldi hastane galiba vazgeccez ordan..gazi aklim da bakalim hayırlısı
Valla canim karar sizin ama kromozom testini falan herseyini yaptir 2ayda zor cikiyor bide genart var volkan baltacı onuda tavsiye ederim ama fiyat dersen pahalidir

Valla canim karar sizin ama kromozom testini falan herseyini yaptir 2ayda zor cikiyor bide genart var volkan baltacı onuda tavsiye ederim ama fiyat dersen pahalidir
Benim 1tane oglum var 1tane de karnim ds öldü gerek varmi acaba kromozom testine fln

merhabalar. Ben de Hulusi hocanın hastasıyım...Eylül 2015te tek yumurta transferi ile hamile kaldım. Mayıs 2016da kızımı normal doğum ile kucağıma aldım. Kan pıhtılaşmam vardı ve Hulusi hoca da bunu yakından takip etti :) çok şükür kızım şimdi 1 yaşını geçti Allah hocamdan razı olsun...donmuş 3 tane embriyom var ekim kasım gibi onları da alıp ailemizi genişletmek istiyoruz Allah nasip ederse....

kimin ne sorusu endişesi merakı varsa gidermeye hazırım....çok zor bir yol yorucu sonu çok güzel...en iyi bizler biliriz bu durumu...

MERHABA ARKADAŞLAR HULUSİ BEYİN METHİNİ BURADA OKUYUNCA BENDE GİDEYİM DEDİM.DÜN 14:45 TE RANDEVUM VARDI .ANKARA BİZE EPEYCE UZAK 07:30 GİBİ YOLA ÇIKTIK 14:30 DA HASTANEDEYDİK. İNANAMAZSINIZ O KADAR KALABALIK Kİ 18:10 DA SIRA ANCAK BANA GELDİ. İŞİNİ İYİ YAPTIĞI DOĞRUDUR FAKAT ÖYLE ANLATILDIĞI GİBİ OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUM YOKTU.BİLDİĞİMİZ DR YANİ. AYNI SORULAR AYNI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ AYNI TESTLER ANLAYACAĞINIZ HER ŞEY AYNI. ÇOK BEKLEDİK SABRIM TÜKENDİ ANLATAMAM O KADAR BUNALDIM Kİ...DEVAM EDERMİYİM HİÇ BİLMİYORUM. FSH IM 24 ONUN DÜŞMESİNİ BEKLEMEMİZ GEREKİYOR 13 DEN KÜÇÜK OLMASI GEREKİYORMUŞ.ŞUAN HALA DÜNÜN STRESİ ÜZERİMDE ... ALLAH (CC) HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.

MERHABA ARKADAŞLAR HULUSİ BEYİN METHİNİ BURADA OKUYUNCA BENDE GİDEYİM DEDİM.DÜN 14:45 TE RANDEVUM VARDI .ANKARA BİZE EPEYCE UZAK 07:30 GİBİ YOLA ÇIKTIK 14:30 DA HASTANEDEYDİK. İNANAMAZSINIZ O KADAR KALABALIK Kİ 18:10 DA SIRA ANCAK BANA GELDİ. İŞİNİ İYİ YAPTIĞI DOĞRUDUR FAKAT ÖYLE ANLATILDIĞI GİBİ OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUM YOKTU.BİLDİĞİMİZ DR YANİ. AYNI SORULAR AYNI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ AYNI TESTLER ANLAYACAĞINIZ HER ŞEY AYNI. ÇOK BEKLEDİK SABRIM TÜKENDİ ANLATAMAM O KADAR BUNALDIM Kİ...DEVAM EDERMİYİM HİÇ BİLMİYORUM. FSH IM 24 ONUN DÜŞMESİNİ BEKLEMEMİZ GEREKİYOR 13 DEN KÜÇÜK OLMASI GEREKİYORMUŞ.ŞUAN HALA DÜNÜN STRESİ ÜZERİMDE ... ALLAH (CC) HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.
merhaba arkadaşım....evet yoğunluk o şekilde...herkes evlat hasretiyle yanıyor ordakiler..kimse kimsenin yüzüne bakamıyor derin sessizlik hoca koşturuyor vs vs...çok iyi anlıyorum seni...evet elbette ki başlarda mucize olmaz çünkü tıp ilk aşamada tektir değil mi? elbette rahim filmi elbette kan sonucu elbette belki histeroskopi...ama sonra ne oluyor hulusi hoca kaliteli yumurta için sana vitaminler verir...spor önerir...erkek sigarayı bıraksın der...gidin tatil yapın gelin bana sçz verin dinlenin der....evet serttir evet sohbet etmez ama ooo yumurtalarımız kocaman olmuş ya da eveeeett hadi bakalım seni anne yapalım der ve o an motive olursun...ben tanımam bilmem hocayı çokça...sadece 3 ay tedavide tanıdım bir de doğum sonrası el öpmeye ama inanın hatırlıyor tekrar dosyaya bakıyor kardeşi ne zaman olcak diyor...hepsine değiyor...ankarada kalacaksan tedavide naçizane 7 gibi hastaneye gitmen aşağıda liste tututlur oraya adını yazdırman...ben beklerken hep dualar ederdim..benim ne kısa ne de uzun protokol olduiş...2 ay menopoza girdim!!! düşün çocuk sahibi olmak isterken bir de menopoza soktu hoca beni..kistlerim yüzünden...ama güvendim...bekledim sabrettim...şimdi o zamanlar hayal gibi tam 2 sene önce haziranda gitmiştim ben ilk muayeme....allah yardımcın olsun arkadaşım kimsenin kucağı boş kalm asın

Bende Hulusi Beyden çok memnunum. Transferim oldu bugün 2. Günüm. Sonucu ne olur bilemem ama iyi ki ona gitmiştim orda beklediğim her saate değdi ilgilendi sohbet etti motive etti ve her olumsuz olabilecek duruma karşı b planı hep vardı. Benim kesinlikle onerebilecegim biri Hulusi Bey.

bende hulusi hocada tedavi gördüm. elhamdülillah tuttu değerler artıyo sonuç tabiki Allahtan ama hoca çok iyi insana iyi gelen yanları var prof olan hiçbir doktorun bu kadar ilgili şefkatli olacağını sanmıyorum.arkadaşlarında dediği gibi çok konuşmaz ama motive edici kelimeler kullanır. Rabbim razı olsun ondan ve ekibinden (hemşireleri biraz asık surat- sekreterler on numara çok iyi geldiler bana) inş hayırlı sağlıklı kucağımıza alır el öpmeye de gideriz.:anneadayı::super:

Merhaba, angel_1907,bende hulusi hocaya gidiyorum. Sonucun çıktımı merak ettim ? Güzel haber verirsin inşallah

Tüp bebeği ilk yaptirdiginizda iki embriyo ile yapıyorlar mi? Ikiz oluyor mu iki embriyo yapmak yasak diye duydum ama bende tüp bebek yaptiyaptiracagm ikiz olmasını çok istiyorm cevap yazarsanız sevinirim

Tüp bebeği ilk yaptirdiginizda iki embriyo ile yapıyorlar mi? Ikiz oluyor mu iki embriyo yapmak yasak diye duydum ama bende tüp bebek yaptiyaptiracagm ikiz olmasını çok istiyorm cevap yazarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar benimde sizlere birkaç sorum olucakti beş kere asilama ve bir kere tüp bebek yaptırdım malasef hepsi olumsuz sonuçlandı bunların hepsini devlette yaptırdım şimdi ise Eylül ayında Hulusi hocada tüp bebek denemek istiyorum ama çok kalabalikmis galiba benim rahim filmim ve histeroskopim var bunları yeniden yaptırmak istemiyorum direk tüp bebek yapılsın istiyorum acaba bunları yeniden istermi birde 24 yaşındayım iki embriyo transferi olsun istiyorum inşallah nasip olursa iki tane transfer eder mi acaba yoksa devlette ki gibi yasak mı birde embriyo başı ücret mı alıyorlar birde hocaya 3 bin veriliyor ya buna muayene ücretleri dahil değil mi acaba tabi buda raporlu üç bin benim ilkinde rapor çıktı devlette inşallah bundada çıkar ayy ben çok soru sordum ki.bakmayin nolur helal edin hakkınızı insan bilen birilerini görünce aklındakileri sormak istiyor

Merhaba arkadaslar ben de hulusi hocanin hastasiyim dondurulmus transferi olacagim ilac kullaniyorum da lucrini gunde 1 kez mi uygulamak gerekiyor? liste kafami karistirdi da acil cevap verirseniz cok sevinirim

Merhaba arkadaslar ben de hulusi hocanin hastasiyim dondurulmus transferi olacagim ilac kullaniyorum da lucrini gunde 1 kez mi uygulamak gerekiyor? liste kafami karistirdi da acil cevap verirseniz cok sevinirim
Canim hemsireyi ara sor burdan yazmakla olmaz hocayada mesaj atsan cevap verir resim cek listenin at normal tup bebek mi pgt mi senin

Sahi kızlar ben salı gunu hulusi hocaya gittim 2.starti verdim tahlil yapti sonuclar iyi dedi yumurtalara bakti iyi dedi bende ins sonucta iyi olur dedim. Ilk demede 8yumurtanin kendiliginden bolunme sebebini vucudum daha once hic hormon almadigindan ve gebelik gecmisim olmadigindan olabilecegini soyledi bugun 3uncu gun yarin ankaraya gitcem kontrolum var. Allahim her isteyen kuluna hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin allah kimsenin kucağını bos bırakmasın insallah

Back
X