- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde tuplerimin biri tıkalı benim daha önce başka bir hastane de çekilmiş hsg m vardı ona baktı yenisini istemedi hatta eşimin iki ay önceki spermiyogrami vardı onun için de yenisini istemedi paragöz bı Dr değil gereksiz hiç birsyb istemiyor hatta ben il dışındayım bana aşılama için kontroller bulunduğun ilde ol buraya gelip gitmeyle yorulma son aşama da buraya gelirsin dediArkadaslar bana yardimci okun nolurdaha once lokman hekim hast.hsg ve kan tahlili yapildi tüplerim kapali ve pco mevcut.Simdi Hulusi hocaya gitsem yine ayni islemleri yapar mi maddi olarak bu veni yipratir bir de diyelim tüp bebek tedavisine basladik her randevuda 122 tl mi odicez
maddi olatak skisik olmasam sknti yok ama kafam cok karışık
Cnm zaten tedaviye hemen baslayip baska seyler isterse ilk gittignde 122 sonra hangi islemi istediyse 50 60 sonuc iicnde 10 gun icinde gidersen ucret odemeyeceksin ve ultrason ile aytac hoca bakti oda 75 tle . . Benimde eski hastanedeki hsg ni kabul etti 1 sene olmasina ragmen esimden spermiogrm istedi onunda vardi ama tedbir icin kan tahlili istedi 55 tl bu yani paragoz biri degl ne gereklyse yapiyor ve istiyorArkadaslar bana yardimci okun nolurdaha once lokman hekim hast.hsg ve kan tahlili yapildi tüplerim kapali ve pco mevcut.Simdi Hulusi hocaya gitsem yine ayni islemleri yapar mi maddi olarak bu veni yipratir bir de diyelim tüp bebek tedavisine basladik her randevuda 122 tl mi odicez
maddi olatak skisik olmasam sknti yok ama kafam cok karışık
Ilk asilamayi baska hastanede kabul edip rapor cikabiliyormu? Benimde ilk asılamam baska hastanede hulisi hocada histereskopiden sonra sans artiyor diye asilama yapılacak?ben de tüp bebekiçin gitmişitm bana da aşılamaönerdi hem böylece aşılama tutmazsa eğer tüp bebekte devlet katkısndan da fayadalanabileceğim fiyat kısmını ben de bilmiyorum sgk anlaşmalı olduğu için çok fazla olacağını sanmıyorum ilk aşılamamı ben özel bi hastanede 450 ye yaptırmıştım çok kafanıza takılıyorsa arayıp sekreterine sorabilirsiniz
eğer iğneli aşılamaysa ve diğer şartlarıda sağlıyorsan çıkar tabikiIlk asilamayi baska hastanede kabul edip rapor cikabiliyormu? Benimde ilk asılamam baska hastanede hulisi hocada histereskopiden sonra sans artiyor diye asilama yapılacak?
Baska nasl asilama oluyorkieğer iğneli aşılamaysa ve diğer şartlarıda sağlıyorsan çıkar tabiki
Hap kullanılarak ta yapılıyor rapor çıkması için iğneli olması gerekBaska nasl asilama oluyorki
arkadaşında söylediği gibi yumurtaları büyütmek için hap değil iğne kullanıyorsun ben ilkinde 5 gün menogon vurulmuştumBaska nasl asilama oluyorki
bende başka bi ilden gidiyorum bizde eğer bu aşılama tutmazsa haziran da tüpe başlıycazBu arada merhaba bende Hulusi hocanın hastasıyım başka bir şehirden geliş gidiş yapıyorum daha tedaviye başlamadım haizran gibi düşünüyorum
sperm testini nerde yaptirdinizBenimde tuplerimin biri tıkalı benim daha önce başka bir hastane de çekilmiş hsg m vardı ona baktı yenisini istemedi hatta eşimin iki ay önceki spermiyogrami vardı onun için de yenisini istemedi paragöz bı Dr değil gereksiz hiç birsyb istemiyor hatta ben il dışındayım bana aşılama için kontroller bulunduğun ilde ol buraya gelip gitmeyle yorulma son aşama da buraya gelirsin dedi
adana da yaptırdımsperm testini nerde yaptirdiniz
Anladm önceki asilamamda klomen sonrasnda catlatma ignesi 1 kez vurulmustumarkadaşında söylediği gibi yumurtaları büyütmek için hap değil iğne kullanıyorsun ben ilkinde 5 gün menogon vurulmuştum
Igneler pahalimiHap kullanılarak ta yapılıyor rapor çıkması için iğneli olması gerek
Hulisi hoca cok iyiBu arada merhaba bende Hulusi hocanın hastasıyım başka bir şehirden geliş gidiş yapıyorum daha tedaviye başlamadım haizran gibi düşünüyorum
E bunun için rapora gerek yok ki 5 tabe igne 150 oyle mi tnm cnmİğne yumurtaları daha fazla uyardığı için sayısı ve kalitesi fazla oluyor iğneler ben 150 ye almıştım 5tane vardı içinde