basketbol maçı krizi

sizin yanınızda izlemese bakmasa bile sevdiğiniz erkeğin fantezi ve hayal dünyasını kontrol edemezsiniz.
onları izlemesi bakması şart değil yani.
kadınların cinsel obje olarak kullanılmasına ben de karşıyım tabi ki,
ama pon pon kız dediğiniz konseptin kıyafeti bu,
plaja sahile de mi gitmeyeceksiniz ilerde eşinizle sevgilinizle?
kabullenilmesi gereken bi durum olduğunu söylemeye çalışıyorum sadece.

evet haklısın ama konseptine anlam veremiyorum ben de zaten.yani basketbolla ne alakası var?

Fesubhanallah yaa

Madem öyle çıkarmayın erkek arkadaşınızı biryere, koyun müzeye, seyredin yav:82:

şikayetlerini federasyona ilettim ve bundan sonra kızlara diz hizasında şort ile bisiklet yaka tişört giydirecekler.

ayrıca isimleri de çok seksi olduğu için pon pon kızlar yerine ton ton kızlar olacak.

anlamadığım şey başkasının sıkıntısıyla neden dalga geçiyorsunuz? konu ne olursa olsun. ben buraya fikir almak için yazı yazdım nitekim insanlar fikirlerini insanca söylüyorlar.madem faydanız olmayacak yazmayın lütfen..sanki siz dünya meseleleriyle ilgileniyorsunuz sadece de bu dertmiymiş diyorsunuz.herkesin derdi kendine..

amaann pon pon kızlarda kıskanılacak ne var yahu...

sizin olay, sevgilin jennifer lopeze hayran diye kadını kıskanman gibi birşeye benzemiş...

kuruntu yapıyorsun sadece...

yani evet belki kuruntu ama olayın bir de kadınların bu denli kullanılması boyutu var.yani dediğim gibi amaç takımı desteklemek moral vermek ve seyirciyi coşturmaksa bu illa cinsellik kullanılarak mı yapılmalı?

şikayetlerini federasyona ilettim ve bundan sonra kızlara diz hizasında şort ile bisiklet yaka tişört giydirecekler.

ayrıca isimleri de çok seksi olduğu için pon pon kızlar yerine ton ton kızlar olacak.
Bunu sevdim.

Yalnız kaval kemiklerinden tahrik olanlar ne olacak diye de düşünmüyor değilim. Şunu şalvar mı yapsak?

amaann pon pon kızlarda kıskanılacak ne var yahu...

sizin olay, sevgilin jennifer lopeze hayran diye kadını kıskanman gibi birşeye benzemiş...

kuruntu yapıyorsun sadece...

^yazini okuyunca aklima geldi levent kirca parodisinde kadin diyor kizim tüpü acmis intihar etmis yogun bakimda..öbür kadin soruyor nedne intihar etmis ne yazmis mektubunda..kadinda diyorki Tom Cruise ye mektup yazmis cevap vermeyince intihar etmis :):):)

Basket maçlarında pon pon kızları öyle çokta göstermiyorlar ki
Daha çok oyuncularını ve koçlarını gösteriyorlar aralarda
Kıskancak birşey ortada boşver iki biryerlerini salladılar çekildiler kenarlarına

evet katılıyorum çok az gösteriyorlar ama yine de hoş değil

Mac süresi 40 dakika, molalarla veya süreden gitmeyen ama devam eden oyun zamanlarında bu süre 1,5-2 saati buluyor. Bu 2 saatin sadece 5-10sı ponpon kızları gösteriyorlar. Hatta o kadar bile olmayabilir. Molalarda, devre arasında reklam giriyor zaten. Bende sıkça takip ederim, yapınız gereği hoşlanmamanızı anlayabiliyorum fakat maçı izlememe gibi bir sınırlama getirmeniz hoş olmaz. O ponpon kızlar için izlemiyor sonuçta öyle olsa girip internetten bakabilir değil mi? Takmayın fazla kafanıza...

Sağlıcakla kalın...

Aslında sadece basketbol maçı değil
Genel olarak reklamlarda falanda olsun bu kadar kadın vücudu kullanılmasına bende karşıyım
Sadeve et parçası olarak kullanıyorlar çok ucuzlaştırıyorlar kadın vücudunu

yanlış anlaşılmışım sanırım=) kısıtlama gibi bir düşüncem zaten yoktu sadece durumdan rahatsız olmuştum ve forumun amacına uygun oldugu için yorum beklemiştim.teşekkürler yorum için

sonunda benim gibi düşünen biri=) ben de bu şekilde düşünüyorum nitekim bu düşünce değil gerçek.her yerde kadınlar bu amaçla kullanılıyor malesef.en son ben de basketbol maçında durumla yüzleşince haliyle çok sinirlendim

yanlış anlaşılmışım sanırım=) kısıtlama gibi bir düşüncem zaten yoktu sadece durumdan rahatsız olmuştum ve forumun amacına uygun oldugu için yorum beklemiştim.teşekkürler yorum için

Rica ederim ben de zaten getirmek istiyorsunuz demedim, eğer sizin konunuzu okuyup getirmeyi düşünen biri olursa diye yorumuma onu da ekledim :)
Bende kadın vücudunun kullanılmasına karşıyım fakat ponpon kızlar diye adlandırdığımız kişiler dansçılar... Kendileri de bir kadın olarak böyle düşünmüyorsa bizim elimizden bir şey gelmez, öyle değil mi?

kesinlikle. o da başka bir konu kendilerini nasıl bu kadar obje haline getirip sonra rahat yaşayabiliyorlar.sanırım seksi olmayı dunyanın en önemli olayı olarak görüyorlar=)zaten resmi olarak da ponpon kızların (ya da amigo kızlar her neyse ) amaçları daha çok izleyici çekmek olarak da gösteriliyor.e basketbola da genelde erkekler ilgi duyduguna göre bir nevi satış politikası=)

Bende basketbolcular için izliyorum Şka bir tarafa bende sıkı bir takipçisiyim basketbol maçlarının, özellikle milli takım maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum... Bir baktım ekrana molada bir kız potanın içinden atlıyor Oturmuş değişik değişik bakışlar... Çok mu havalı olduklarını zannediyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…