• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskı yapıyolar

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Iyi aksamlar

Eski konumu aranizda bilenler vardir "çok kızgınım çok :/ "

Dogum zamanim yaklasiyor kv kp gecen hafta bize geldiler beni kendi evlerine göturmek istiyolar dogum yapacagim icin.ben ise gitmek istemiyorum kötü gunumuzde yanimizda olmadilar simdide ben olmalarini istemiyorum.aileme, esime de demisler beni goturceklerini.ben esimle konustum istemiyorum gitmeyi dedim ama esim babamin hatiri icin gidelim dio babamda istiyo dio.annemede soyledim annemde bosver git dio napcami sasirdim kaldim.suan oturdumuz ev oturma odasndan dis kapi aciliyo ve bebegim bi soguk bi sicak yerse hasta olur bu evde.siizce napim gitmelimiyim kv ye :/

Kv yanina gidersen eger hayat sana lohusalik sendromu nasil bisey onu ogretir. Ben kesinlikle gitme derimm ben dogumumda gittim 2hafta sendromla ugrastim kv kp birsey yapmasa bile karnimi ac uykusumu var imalari sinir krizi gecirmeme sebep olacakti. 35gun kaldim 5gunde kendi annemde kaldim. En iyisi senin kendi evin. Ben 40dan sonra duzeldim kendime evime gectigi icin. Bir daha tovbe cektim gitmem :) buyuk konusmayim

Yardimci olurlar tabiki. Ama o senin bebegin ister istemez kiskanicaksin. Kv bnm ogluma bak sen derdi torunu icin. Eskmi gistererek senin oglun bak brda bu bnm oglum derdim dusun o bile batiyordu o zamanlar
Canim en iyisini sen bilirsin. GunduZ bi ikj saat kestirme sansin varsa kv yaninda o sansin kaybolur

Kv yanina gidersen eger hayat sana lohusalik sendromu nasil bisey onu ogretir. Ben kesinlikle gitme derimm ben dogumumda gittim 2hafta sendromla ugrastim kv kp birsey yapmasa bile karnimi ac uykusumu var imalari sinir krizi gecirmeme sebep olacakti. 35gun kaldim 5gunde kendi annemde kaldim. En iyisi senin kendi evin. Ben 40dan sonra duzeldim kendime evime gectigi icin. Bir daha tovbe cektim gitmem :) buyuk konusmayim
Valla bendr gitmeyi hic istemiyorum onlara olan ofkem daha dinmedi ama baski yapiyolar bana.ben baskidan fazla etkilenmem ama bebegim hasta olur die korkuyorum cocuguda hep yatak odasinda birakamamki yazik gunah :anne:

Kayınvalide neden tüm yavruları yuvasına topluyor ben anlamadım. O yavrusunu büyütmüş evlendirmiş, siz de kendi yavrunuzu kendi yuvanızda büyütün. Annelik insanın kendi evinde, kendi kuralları ve hatta kendi buhranlarıyla kendi kendine öğrendiği bir şey, kayınvalide parazit yapmasın. Evime gelip 2 kap yemek yapacak, yardım edecek, evi derleyip toplayabilecek, ben uyuyayım diye yarım saat bebek pişpişleyecek biri varsa buyursun gelsin de, boşuna kendini oralara taşıma.

annen gelip bakcaksa sizin evde kesinlikle gitme derim ..illaki birgun kendi evine gelcen burak cocugun alissin sicaksa sicak soguksa soguk ..
lohusayken cok zorlanabilirsin ..
Allah yardimcin olsun

Annem bana dedi ben sana bakarim ama kv kp israrlarinu gorunce simdi oda git dedi bana

Be eğin sonuçta yine sizin evde büyümeyecek mi?
Ha ilk doğduğunda ha bir ay sonra..

Üşürse üstüne bi kat daha giydirirsin
Beresini eldivenini takarsın.

Yardımcı olmak isteyen de gelir evinizde yardımcı olur.
Böylelikle sen de bir an önce kendine bi düzen kurma şansı bulursun.
Hayırlı doğumlar diliyorum.

Aranız çok iyi olsa bile gitme derdim yine.Lohusalık başka bir şey.Yaşayınca anlayacaksın.Huzurlu geçirmen hem senin hem bebeğin için çok önemli.Alışır bebek.O kadar kapı açıp kapamadan bişey olmaz korkma.Evinde kal.Eşine de çekinirim orda falan gibi bişey uydur.

Be eğin sonuçta yine sizin evde büyümeyecek mi?
Ha ilk doğduğunda ha bir ay sonra..

Üşürse üstüne bi kat daha giydirirsin
Beresini eldivenini takarsın.

Yardımcı olmak isteyen de gelir evinizde yardımcı olur.
Böylelikle sen de bir an önce kendine bi düzen kurma şansı bulursun.
Hayırlı doğumlar diliyorum.
Tesekurler.kafam gercekten cok karisik napcami sasirdim kldim

Vala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bende
O zaman git bence. Yazık bebek hasta olmasın. Hem sana karışırlarsa söylersin psikolojim bozluyor diye. Bir de nasıl giderse öyle olur o yüzden ayağınızı uzatın sadece dinlenin. Hayırlı doğumlar.

Aranız çok iyi olsa bile gitme derdim yine.Lohusalık başka bir şey.Yaşayınca anlayacaksın.Huzurlu geçirmen hem senin hem bebeğin için çok önemli.Alışır bebek.O kadar kapı açıp kapamadan bişey olmaz korkma.Evinde kal.Eşine de çekinirim orda falan gibi bişey uydur.

Haklisin esimle ve ailemle bu konuyu bidaha konusmam gerekiyor baska cozum bulmam lazim

Back
X