• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskı yapıyolar

Be
Yahu yazık diyorsun kırkın çıkana kadar neden yatakodasında durmasın bebek ne anlayacak emin ol gelen giden olursa bide çok daha iyi yatakodasında kalması ayrıca seninde bol bol dinlenmeye ihtiyacın olacak kendi evin gibi olmaz emin ol çocuk hep o evde yaşayacak sonuçta bi ısıtıcı ile destekle sakın böyle bi hata yapma
Bnm kafam hic bukadar karismamisti yorumlarin hepsini okusaydn bi gitcem bi gitmicem diorum.simdide gitmemeye karar verdim.

Yok canım dikiş sıkılmaz hiç ellemeyeceksin iyi bakarsan dikişlerin enfeksiyon kapmaz hem annen bakabiliyorsa kendi evinde annem dursun yanında daha rahat olursun azıcık seni düşünsünler bencil olmasınlar doğum yapan acı ceken sensin

Annemlere yatiliya hayatta gitmem birsuru sinek var etraflarinda yesillikler oldugi icin annem bize gelir :) tabi oda bni postalamaya kalkismazsa enson bn sanaa bakarim diodu sonrada kv kp israr gorunce bosver git onlara dedi bna

Annemlere yatiliya hayatta gitmem birsuru sinek var etraflarinda yesillikler oldugi icin annem bize gelir :) tabi oda bni postalamaya kalkismazsa enson bn sanaa bakarim diodu sonrada kv kp israr gorunce bosver git onlara dedi bna
Önemli olan 3 gün zaten annen 3 gün yanında olsa yeter senin evinde baksın zaten

Dikiş sıkmak mı. Böyle bisey yok. Yapan da çok yanlış bisey yapmış demektir. Lütfen doktorunuza danışmadan böyle bisey yapmayın sakin. Sonucları çok kötü olabilir. Yeni doğan bebekler biseyi algılamaz zaten. Yani gönül rahatlığıyla yatak odasın da bırakabilesiniz. Oturma odanızın kapısı 30 defa açılıp kapanmayacak nasıl olsa. Bebek biraz kuytu yerde durur. Ne üşür ne sıcaklar. Lohusa psikolojisi farklıdır. Herkafadan ses çıkar dayanamazsin

Dikiş sıkmak mı. Böyle bisey yok. Yapan da çok yanlış bisey yapmış demektir. Lütfen doktorunuza danışmadan böyle bisey yapmayın sakin. Sonucları çok kötü olabilir. Yeni doğan bebekler biseyi algılamaz zaten. Yani gönül rahatlığıyla yatak odasın da bırakabilesiniz. Oturma odanızın kapısı 30 defa açılıp kapanmayacak nasıl olsa. Bebek biraz kuytu yerde durur. Ne üşür ne sıcaklar. Lohusa psikolojisi farklıdır. Herkafadan ses çıkar dayanamazsin

Ilk bebegim oldugu icin tecrubem yok ya oyuzden heran hasta olucak gibi endiseleniyorum.cocugu yatak odasnda birakcam elektrik sobada yakarim isinir bebegim :)

Duymadim iki kez gozlerimle gordum dikisi sıkıyolardi icinden pis pis sivilar cikiyodu

Yok canim sakin yapma hem bi saglikci olarak hem yeni dogum yapms biri olarak söylüyorum zaten artik yapistirma diye bilinen bi estetik dikis yapiliyo yani ipler bile olmuyo dikis aldirma derdi filan yok sadece 5 gun boyunca sabh akdam pansuman yapacaksin dus alirken o bölgeye sabun bile surmeyeceksin iyilesene kadar birak sıkmayı zaten cok canin yanar elletme kimseye

Yok canim sakin yapma hem bi saglikci olarak hem yeni dogum yapms biri olarak söylüyorum zaten artik yapistirma diye bilinen bi estetik dikis yapiliyo yani ipler bile olmuyo dikis aldirma derdi filan yok sadece 5 gun boyunca sabh akdam pansuman yapacaksin dus alirken o bölgeye sabun bile surmeyeceksin iyilesene kadar birak sıkmayı zaten cok canin yanar elletme kimseye
Peki tesekur ederim elletmicem kimseye :)

Back
X