arkadaslar sevgılımle az once tartıstık bana uzun zamandır askım falan demıyor sebep onu kızdırıyormusum hakedıyormusum vesayre bana baskı yapıyorsun dedı daha ne kadar rahat bırakabılırım bılmıyorum baska sehırdeyım okumaya geldım bu hafta gıtcem koyume goruscez ya ama sıkmıyorum zaten gulerek ona mesajlar atıyrum o uzak baskıymıs daha ne ypblrım bılmıyorum suan cok kotuyum bu hayatta kımseye ınanamıyorum artık bı babam var benı kosulsuz seven....
üzülme canım saçmalamış işte ya bu kdar mı zordur aşkım bebeğim demek erkeklere çok zor geliyo nedense bunlar kadınlar daha çok söylüyor ama kimi erkek te var ki kız o kadar naz yapar bilmem ne genede bütün sevgi sözcüklerini sıralar yani
üzülme cnm benimki gibiseninkide saçmalamış hayır ben bu erkkekleri anlamıyorum ilgi gösterme ilgi isterler biraz faazla ilgi gösterirsin sıkılırlar bi olduğunuz yerde durun deme saçmalama evresindedir geçer cnm benimkide bazen saçmala evresine giriyor ama geçiyor
şu erkekleri anlayamıyorum. kendileri otorite kurmaya bayılırlar ama biz birşey desek baskıcı oluruz.
tamamen serbest bırak bence ne yaptığıyla ilgilenme bakalım o zaman ne dicek.
Bence beyfendi fazla havaya girmiş. İlgilenme hiç, oralı olma, sen de onun yaptığını yap aynen, biraz zaman geçince anlar, malum erkeklerin kafası biraz geriden geliyor...
Biraz kendi haline bırakın sevgilinizi
Kıçı fazla kalkmış beyefendinin , düşüp canı acıdığında bu seferde sana yapılanın aynısını sen ona yap..
Yapki bir daha aynı şeyi yapmasın..