- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana inat acicamHemen evlen hemen, kaçmaz bu fırsat. Erkeğin güzeli çirkini olmaz, erkek işte. Tanıyınca seversin.
Yoksa bir 10 sene daha "kızlar bir gün benim de bir sevgilim olur mu ne dersiniz" diye başlık açmaya devam.
e tanışırsınız.ama adama internetten tanıştığın kişiden sakın bahsetmeTanimiyorum ki
Kimden bahsetmiyime tanışırsınız.ama adama internetten tanıştığın kişiden sakın bahsetme
Konun mu taşındı?Kizlar konulqr neden tasiniyor
Evet iliskiler duygulara actim buraya tasindiKonun mu taşındı?
Mune seni dertli gördü heraldeEvet iliskiler duygulara actim buraya tasindi
anlatıyorsun ya devamlı adamı.hah işte ondan bahsetme.Kimden bahsetmiyim
Annem de yasin okuyor anladımKizlar biri evlenmek istiyormus durumu iyiymisde ben evlenmek istemiyorum. Israr ediyor ananem falan. Annemde yasin var diyor![]()
bugün okuduğum en aklı başında en muhtişimmmm yorum bu olduAnnem de yasin okuyor anladımama mantıklı annecin sana artık bi yasin okusun rainy
![]()
Bir kisiden bahsettim diye hatirliyorumanlatıyorsun ya devamlı adamı.hah işte ondan bahsetme.
Neden okusunAnnem de yasin okuyor anladımama mantıklı annecin sana artık bi yasin okusun rainy
![]()
e ben de işte o bir kişiyi bu görücü usulü tanışacağın adama anlatma diyorum.adam 10 dakika da kaçar.Bir kisiden bahsettim diye hatirliyorum
Ne bilim belki ferahlık verirNeden okusun
Hayir tam tersi evlen demeye getiriyorArtık evde kaldın, kız kurusu oldun, bu yaştan sonra evlensen nolur evlenmesen nolur mu demek istiyor annen? Kendi 15 yaşında mı evlenmiş acaba
Belki de onla birlikte yaşayıp ev işi vs yapman işine geliyordur.
Haklisin anlatmamak lazime ben de işte o bir kişiyi bu görücü usulü tanışacağın adama anlatma diyorum.adam 10 dakika da kaçar.