Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana çok komik geldi açıkçası. etrafın neden rahatsız oluyor onlara ne ki anlaşabiliyorsun. Küfür yok, şiddet yok, baskı yok, saygsızlık yok, adam uyuyormus adece sorun bu? tek derdiniz bu olsun. Böyle bir konu acman bile cok gereksiz. bosanmanın aklından gecmesı bıle cok gereksız ve adama haksızlık.Evet haklisin ! Esimle bir sorunum yok cok sükür, benden fazla cevremdeki insanlar rahatsiz oluyolar tembel olmasindan, Tembel dedigim, uyumayi cok seviyor, Bana 5 Saat uyku yeterken ona 10 Saat uyku gerekiyor, Bende o arada yapilmasi gerekenleri hallediyorum bile. Cevreden tepki görüyorum.
Etrafındakiler sana öyle söylerler sonrada arkandan konuşup gülerler yine de sen bilirsinYa arkadaslar etrafimdakiler hep öyle söyleyince , ne bileyim, ay onudami Sen yapiyosun, bunuda mi Sen yapiyosun, kocan nerde? Aciyarak öyle söyledikleri icin . Seni 3 cocukla yalniz birakiyo diye kafami karistiriyolar inanin. Bende Size bi danisaYim diye düsündüm. menesa, Canim iyiki yazdin.