• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baskıcı sevgili sorunsalı

Kimsenin sizi sahiplenmesine gerek yok. Kendinize sahip çıkın lütfen. Bu şikayet ettiğin davranışlar artarak ilerleyecektir. Evlenmeyin ayrilin. Birde lütfen kendi ayaklarinizin üzerinde durun.

Yaş kaç?
Hayır sizi sormuyorum, sevgilinizin yaşını soruyorum. 🤦‍♀️

Senden nefret ediyorum anne diyip marketi birbirine katan çocuk tepkisi bu. 🙄

Vallahi ucuz kurtulmuşsunuz.
Bir düğün alışverişi stresi ya da yeni bebek stresindeki tepkisini hayal edemiyorum. Her bebek ağladığında evden mi kaçacaktı?

Sizi taşıyamamış, net.
sevgilim 30 yaşında tabiki düzelsin istedim ama nafile

ilişkiniz hıc normal degıl. sızın onun esyası degılsınız. sahıplenmek ızın almak vermek zaten su yasıma kadar en tıksındıgım ıfade olmustur. ozgurluk kısıtlayıcı ınsanla huzur mutluluk mu bulunurmus? ayrılabıldıgını bıle yazmıssınız. yanı gıdıcı. ısıne gelırse dıyor. guzel degıl kı guzel devam etsın. cok sevıyorsan boyle hayatı , devam et ne dıyım. evde oturur tv ızleye ızleye yaslanırsın. arkadasların kafede otururken kocanı beklersın. ınsan yuzu goreyım dıye.
bir ayağı hep kapıdaydı zaten gitmek için bahane arıyor bir gün seviyorum ölüyorum bir gün güle güle ruh hastası oldum çıktım

Dışarda gezen biri,hava almaya çıkmış biri,gidip bir yerler oturup bir şeyler içmek isteyen biri neden laf getirsin?
Üstünde tahakkümu saglayinca gerçek kimliği su yuzune çıkmış.
Ayrıca bir erkek gittiğiniz yere,giydiginiz kıyafetlere veya görüştüğünuz kişilere karıştığında bu size değer verdiği yada sizi çok sevdiği anlamına gelmez.
Bazı şeyleri sevgiye yormaktan vazgeçip gözünüzü açın bence.
Evlenirseniz üzülürsünüz bu kişiyle.
İyi görmedim ben.

malesef durumumu izah ettim ve bana senden nefret ediyorum diyerek ayrılmış benden :KK43:biraz önce mesaj atmış
Bence üzülmeyin, kızmayın ama gözünüz aydın.
Evden çıkarmayan, bir yere giderken izin aldığınız, burası küçük yer söz olur diyen biriyle ömür geçmez, taviz tavizi doğurur, evlenince sizi ailesinden de izin almak zorunda bırakır, perde açmanız yasaklanır, çok özür dilerim inanın rencide etmek için demiyorum ama sahiplenmek ne demek?
Kadınlar sahiplenilecek canlılar değiller, oldu olacak bir kadın sahiplendim fanusuna çok yaklaşmayın tabelası da assın erkekler 😖

Kirilgan bir yapiniz var galiba. Abla tavsiyesi: siz cizgilerinizi belirlerken ayrilmakla tehdit eden adamdan hemen ayrilin. Herkes gercekten sevilmeye hak ediyor. Bu sevmek degil

Adam istiyor ki tamamen siz ona adapte olun. Kendinden taviz verme bu kadar. Aynı potada erimek başka, taviz vermek başka.

Aynen dediğin gibi bir durumun içindeydim.
Ailem şehir dışına yollamaz ama şehir içinde de izin falan almazdım, rahat biriydim.
Ve kalbim kırıktı onunla tanıştığımda.
Bana çok iyi geldi destek oldu ilgilendi hayatının merkezine aldı.
Ama çok da baskı kurdu bi çok şeyi istemedi ben kabul etmediğimde de hep o zaman ayrılırız tarzında şeyler söyledi.
Sırf ayrılmamak için devam ettim çok yanlış yapmışım.
En baştan o nasıl sınırını çiziyosa ben böyleyim diyosa sen de kendini onun için değiştirme.
Fedakarlık karşılıklı olarak yapılır.
Tabi herşeyi kabul eden ben artık kabul etmemeye başlayınca onu sevmeyen, ayrılık düşünen kişi oldum.
Ki bir saat önce de ayrıldık kalbim acıyor ama en doğrusu buydu.
Umarım benim hatama düşmezsin sende

Kafaniza uymayan insanla birlikte olmayın arkadaşlar.
Eninde sonunda yine olan size olur

İnsan daha ilişkide bile sorun yaşıyorsa zaten bastan bitmiştir her şey.

sevgilim 30 yaşında tabiki düzelsin istedim ama nafile

Her mesajınızda durum daha da netleşiyor.
O yaşta karakter oturmuştur, olmayacaksa olmuyor ne yazık ki. 😔

Bu olayın tek iyi yanı size ciddi zarar vermeden paçayı kurtarmış olmanız. Şimdi biraz dinlenmeye çalışın, merak etmeyin sizi hakkıyla taşıyabilecek kişiler karşınıza çıkacak ben buna inanıyorum. 👍

5 aydır devam eden bir ilişkim var .adı ilişki ise başlarda herşey muhteşem eski kırgınlıklarımı unutturdu kendimi muhteşem hissettim
çok yorgundum eski dönemden sonra değişti haber veren ben artık izin almaya başladım
aslında ilk kez sahipleniyordu biri hoşuma gitti bu durum sevilmeyi değer görmeyi düşünülmeyi özlemiştim
şimdi ise konu evlilik de olunca evden çıkamayan ben haftada bir ancak görüştüğüm sevgilim süreci başladı
sürekli arkadaşları kuzenleri ile ...ben talepkar olunca aileme senin kadar zaman harcamıyorum diye trip atan sevgilim
yaşadığımız yer küçük bir şehir çevresi fazla görün istemiyorum diyor laf söz gelmesin diyor ama arkadaşlarım bile kalmadı kimse ile çıkamıyorum ki
çok üzgünüm rest çektiğimde direk ayrılıyor ben güzel güzel devam etsin istiyorum bu ilişki dinlemiyor bile beni
o kadar üzgünüm ki ne yapacağımı şaşırdım
kusura bakmayın da hayvan sahiplenilir ne bu siz hayvan mısınız ki sahipleniyordu falan

sizin 1 çocuğunuz vardı eşinizden ayrılmıştınız değil mi ? Tekrar toksik ilişkilerin içine girmeye çalışmanızın amacı ne .sürekli ergen kızlar gibi saçma ilişkiler içindesiniz.yazık ediyorsunuz kendinize de çocuğunuza. Konularınız sürekli sevgili ,erkek , şu terketti gitti .. vs . Degersizlestirmeyin kendinizi bu kadar hiçbir erkek icin yapmayın kendinize bunu. Bu şekilde ne kendinize ne çocuğunuza bir faydanız olmaz malesef .

Ben eşime sormam bile bir yere giderken sadece haber veririm o kadar
Sana böyle baskı yapacak izin al diyecek sevgiliye yapacağın şey belli

Back
X