- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar 23 yaşında bir öğretmenim. Babam vefat etti annemle birlikte yaşıyorum. Bir de abim var başka şehirde çalışıyor. Sorun şu ki ailem bana çok baskı yapıyor. Kıyafet baskısı en çok. Bu yaşıma kadar etek elbise sıfır kol falan zaten giyemedim ama yetti canıma. Giydigim zaman annemle tartışıyoruz. Kısıtlandıkça daha çok giyesim geliyor. Normalde dizaltındaki eteğe kızıyordu annem şimdi iyice inatlaştım dizin biraz ustunde giymek icin tartışıyoruz. Sıfır kol giyip ustune bolera alip dışarda çıkarıyorum. Giyecegim yoksa bile bu baskı daha çok giymek istememe sebep oluyor. Kısa kol yüzünden tonla kavga ettik ozamanlar kendim de istemezdim sıfır kol falan ama baskılandim ya şimdi sıfır kol giyiyorum ustune bolera alip dışarda çıkarıyorum. Ya da kavga kiyamet giyip çıkıyorum. Bugün bir elbise giydim. Diz kapağımın 2 cm üstünde elbise. Çok kısa değil bana göre annem hemen te baldırın görünüyo o ne bilmem ne birsürü laf etti. Henüz evdem çıkmadim ama çıkarken gene kiyamet kopacak biliyorum. Abimden annemden tutun dayıma kadar herkesin kıyafetime karışmasından bıktım. Benzer seyler yaşayan var mi? Nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen tavsiye verin ozgurluk istiyorum