Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
baskilama ignelerini gobek disi yere yaptiran var mi, kol, bacak vs:)
kizlar herkese merhaba decapetyl ile basladim tedavime bugun, lucrinle ayni islevi goruyor ama burda lucrini bilmiyorlar (fransa) ve igneleri lucrininki gb basit degil gobek yada bacaktan yaptirabilirsin dedi doktorum gittigim hemsirede ayni seyi soyledi bacagi tercih ettim, sag ust bacak, dizin baya ustu kasiklara yakin(mesafe olarak) ay ne denir oraya:)) hazine yeri tarif ediom sanki:)) aranizda bu sekilde igne kullanan oldu mu, yumurta gelistirici pregon gobekten olucak ama decapeptyle cesaret edemedim ignesi cok kalin( bacaktan bile acidi ve 21 gun boyunca kullanacagim(
ha bu arada asil sorum acaba olur da daha az etki mi eder boyle, ben mizmizlaninca mi acaba doktor bacak da olur dedi(
canim vucdun her kosesi senin vucudun her yerin etkisi aynisi olur. biz catlatma ignesini bile karindan vuruyoruz. ama karin bacakdan daha acitmaz. bende bacaklarimdan kolumdan nereden rast gelirse yaptim valla. farketmez bacak gobek kol. kolay gelsin icni rahat tut kenindene ii bak.
efelin her yerden yapilabilcegini ilk kez duydum emin misin, doktorun mu soyledi ve hangi ignelerini kullandin?
sagol canim, Insallah bebisine saglikla kavusursun.
canım zaten koldan ya da bacaktan yapabilirsiniz diyolar.banada öle kalın uçlu enjektör denk gelmişti hastanedeki hemşireler bana o ince enjektörden verdiler o ucu taktım öyle yaptım bir sor istersen sende.ama merak etme zaten bacaktan da dağılıyo ilaç.ben hep göbekten yapıyorum ama bana öyle daha rahat geliyo
efelin hakliymissin doktor dediki bu ilacin gobekle isi yok, gobegine de yapsan bacagina da beyini etkiliyor, dedigin gb olsa gidin boyna yapariz dedi:)) rahat rahat bacaga yapabilirmisim kesinlikle yuzdeyuz ayni etkiymis:)) yalniz baskilama ignesi icin sordum sadece. bir de gobege daha kolay diye doktorlar once gobek der dedi ama bana bacaga kolay geliyor walla:))
yasmincim bana da sonra daha kisa uclu uc verdiler onu takip yapiyorlar ama ince degil bildigimiz enjektorun en kucuklerinden sadece. decapeptylle ilgili bir durum, lucrinin igne uclari farkli sanirim ama burda lucrini bilmiyorlar bile. decapeptyl fransada uretildigi icin surekli bunu veriyorlar.