- 8 Nisan 2009
- 2.433
- 2.046
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele ki siz sevgilisiniz, sevgiliyken daha çok heyecan olur Astoria, eşimle 2 gün ayrı kalsak adam telefonda şarkı dinletip gel artık özledim diyor, ki biz 24 yılı evlilikle geçen 29 yıllık bir birlikteliğe sahibiz, hani ben yokken oh be gitti dese alınmam, adam kafa dinliyor derim.
Hele ki siz sevgilisiniz, sevgiliyken daha çok heyecan olur Astoria, eşimle 2 gün ayrı kalsak adam telefonda şarkı dinletip gel artık özledim diyor, ki biz 24 yılı evlilikle geçen 29 yıllık bir birlikteliğe sahibiz, hani ben yokken oh be gitti dese alınmam, adam kafa dinliyor derim.
Doğru söylüyorsun, bana bir şeyler söylüyor ben tepki gösterirsem benim dediğim oluyor. Göstermezsem ne ala memleket, devam ediyor.
Daha güzel yükler binmiş,gebeliğin hayırlı olsunBir sevgilim varıdı aynı böyleydi sürekli evlilikten bahseden o iken tam ailelerin tanışma aşamasında bi çekti kendini. Sanki ben evlilik meraklısı gibi kaldım ortada. İşi askerliği vs problem etmişti. Ki evet problem bunların hepsi bana görede. Böyle bi ilgisizleşti bi öyle bi böyle yormaya başladı beni. 3 senelik bi ilişkiydi bu arada. Sonra ben bi gece bir güzel içimden geçenleri söyledim ertesi gün telefonlarını açmadım. Sonra yine açmadım. Böylece bitti gitti. Üstümden öyle büyük bi yük kalkmıştı ki anlatamam.
Konunuzu okurken, beyefendinin gözü açılmış başkalarına kaymış fakat size de yol veremiyor.Merhaba kızlar, kafam çok dolu biraz cümlelerimi toparlarken zorlanıyorum. Uzun olabilir. Hatam kusurum olursa affola, yorum yaparken de tek ricam kırıcı ve ağır yorumlar yapmamanız.
4 senelik bir ilişkim var, bunun bir kısmında ayrılık süreci geçirdiğim zamanlar da oldu. Ciddi bir ayrılıktan sonra geri barıştık, yani söylediği şeyler aklıma yattığı için barıştık. Bu yaz da ailelerimizi tanıştırıp bir söz yüzüğü takmaya karar vermiştik. Ben mezun olduğumdan beri çalışıyorum, erkek arkadaşım henüz mezun olamadı bu yaz olacak. Son birkaç aydır erkek arkadaşım aşırı tuhaf davranıyor. Yani görünüşte bir şey yok ama üzerinde nasıl desem bir isteksizlik var gibi.
En basiti, söz olayını ertelemeyi teklif etti. Askere gidip döndükten sonra olsa daha iyiymiş. Başta da bir an evvel aileler tanışsın, sözlenelim diyen kendisiydi. Benim için sorun değil, hemen askere gitsin dönsün ha bu yaz olmuş ha 1 sene sonra olmuş çok da önemli değil. Ama sanki ben çok istekliymişim gibi "Askere gitsem, bilmem ne üzerinde uzmanlık yapsam daha iyi olur, sen de yüksek lisans yaparsın belki daha iyi bir kuruma geçersin" falan kendi kendine hayatımız hakkında planlar yapıyor. 4 senelik ilişkimiz boyunca bir kere bile "Ayy evleniriz, çoluğa çocuğa karışırız" demedim, bunu demediğim için onu sevmediğimi, onunla ilgili hayaller kurmadığımı, hatta çocuk istemezsem benimle gelecek düşünmediğini dahi söylediği zamanlar oldu. Şimdi de "Ben çocuk yapmam belki yaa, sen istiyorsun da" falan diyor. Ben onu üzmemek için ılımlı yaklaşmaya başlamıştım sadece. Bir yer için buluşma ayarlayalım diyoruz dışarıda hatta çok özlediği için ilk isteyen o oluyor, sonra "Ben arabayı alamadım" diyor atıyorum. E benim arabayla gidelim diyorum bu sefer de yok senin araban olmaz benim seni almam lazım diyor başka gün gidelim desem bilmem ne gün işim var da başka zaman olsun da diye 40 bin tane bahane sunuyor. Düşünün yani başta kendisi teklif etmesine rağmen oluyor bunlar.
Daha önce bir aldatılma geçmişim oldu buna rağmen hiçbir erkek arkadaşımın ne telefonunu karıştırdım ne peşinden ajanlık yaptım. Hiç kıskançlık krizlerine girip üstüne düşmedim. Ama şu an başka birisi var da haberim mi yok diye düşünüyorum zira çevrelerimiz çok ayrı oldu, birbirimizi zor görüyoruz eskisi gibi değiliz. Mutlu değilim. Bu tarz bahsettiğim olaylar da kafamı çok karıştırmaya başladı. Söz möz hiç bunlara girmeden başlamadan bitirmeyi düşünmeye başladım. Ama bir yandan da günahına mı giriyorum, belki üzerinde baskı vardır ondan böyle olmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Malum hayata yeni atılacak işi yok, askerlik yapmadı yapacak falan. Bilmiyorum kısacası, siz ne dersiniz? Objektif yorumlara ihtiyacım var yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Konunuzu okurken, beyefendinin gözü açılmış başkalarına kaymış fakat size de yol veremiyor.
Vebale girmek istemiyor, sizi bıktırıp sizin ayrılmanızı bekliyor die düşünürken siz konunun sonuna doğru daha önce sizi aldattığını yazmışsınız.
Doğru düşünmüşüm.
Genelde bunu kız arkadaslarının ilk erkeği olan tipler yapıyor.
Bırakamıyor ama kızı da istemiyor. Ya gözü açılıyor yada kız ailesi tarafından benimsenmiyor.
Bırak bu adamı önüne bak Allah sana inan daha daha iyi şeyler sunacak.
Çok teşekkür ederim Daha güzel yükler binmiş,gebeliğin hayırlı olsun![]()