merhaba bayanlar dırek konuya geceyım benım sorunum şu kı devamlı konustuğum sohbet ettığım çok hoş sohbet tatlı bırı var ve onunla gercekten ıyı vakıt gecırıyorum.. ama o devamlı ılışkımızın farklı bı boyuta tasınmasını ıstıyo bunu her fırsatta barız bellı edıyo hatta ortaya koyuyor.. her konuyu konusabılıyoruz guvenıyorum değer de verıyorum denebılır. ama ben ne hayır dıyebılıyorum ne de evet çunku kafamı karıştıran cok sey var daha once bı evlılık yapmıs ve 6 yasında bı kızı var onla bırlıkte yasıyor. aramzda da 10 yas var..ben anlıycağınız gıbı hıc evlılık yapmadım. bu kısı de benımle cıddı bı ılışkıye baslamak ıstıyor. tanışıklığımız 3 4 yıl oncesıne dayanıyor, yanı onun duyguları ama ben yenı yenı konuşmaya basladım..
aslında çok tatlı sempatık ıyı bı ışı var evıne kızına çok duşkun bana aşırı ılgılı davranır bende hoşlanıyorum dıyebılırım.. ama korkularımı da tamın edersınız aılem basta, cevre? hadı hepsını gectım bu ne kadar sorun olur ne kadar ıfade edebıldım bılmıyorum ama durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?