baslamadan bıtmelı mı?

Gamzeemm

hayat kaçık bir uykudur..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
238
0
26
Bartın
merhaba bayanlar dırek konuya geceyım benım sorunum şu kı devamlı konustuğum sohbet ettığım çok hoş sohbet tatlı bırı var ve onunla gercekten ıyı vakıt gecırıyorum.. ama o devamlı ılışkımızın farklı bı boyuta tasınmasını ıstıyo bunu her fırsatta barız bellı edıyo hatta ortaya koyuyor.. her konuyu konusabılıyoruz guvenıyorum değer de verıyorum denebılır. ama ben ne hayır dıyebılıyorum ne de evet çunku kafamı karıştıran cok sey var daha once bı evlılık yapmıs ve 6 yasında bı kızı var onla bırlıkte yasıyor. aramzda da 10 yas var..ben anlıycağınız gıbı hıc evlılık yapmadım. bu kısı de benımle cıddı bı ılışkıye baslamak ıstıyor. tanışıklığımız 3 4 yıl oncesıne dayanıyor, yanı onun duyguları ama ben yenı yenı konuşmaya basladım..
aslında çok tatlı sempatık ıyı bı ışı var evıne kızına çok duşkun bana aşırı ılgılı davranır bende hoşlanıyorum dıyebılırım.. ama korkularımı da tamın edersınız aılem basta, cevre? hadı hepsını gectım bu ne kadar sorun olur ne kadar ıfade edebıldım bılmıyorum ama durum bu:(

O çocuğa bakabilecek misin?

Evliliğe hazır mısın?

Yaş farkı ve geçmişi seni ilgilendirmez..

Ama evliliğin ve çocuğun bakımı konusunda mantıklı düşün.

Yaşlar kaç?

Bence çoook zor..

10 yaş büyük, 2. evliliğini yapacak , 6 yaşında bi kızı olan adama göre siz çok tecrübesiz kalırsınız..

Bence denginizle olmayı deneyin..

Sadece sohbetinin tatlı olmasıyla bitmiyor iş çünkü.

günaydın arkadaşım benim annemle babam arasında da 10 yaş var yaşa fazla takılma derim ama karşındaki insanın bir çocugu var ona bakabilecekmisin bu sorumlulugu alabilecekmisin önemli olan budur evlendiniz diyelim bu çocuga yaklaşımın nasıl olacak yada evlendikten sonra ben çocugunu istemiyorum gibi düşüncelerin olurmu bunları çok iyi düşün arkadaşım iyi karar ver sen kaç yaşındasın bu arada ha bu arada ben herşeyi göze alırım diyorsan o başka birşey kimse senden dört dörtlük annelik yapmanı beklemez belkide o çocugun iyi bir ablası olursun.

zaten ben annelık yapabılceğımı dusunemıyorum suan ıçın sadece ıyı bı abla olurum. yaslar 23 ve 33.. gercekten zor bı karar benı beklıyor

acele etmemelisin diye düşünüyorum. sen hiç evlenmemiş bir kadın olarak çocuğu olan bir adamla evlenmen için, onu çok seviyor ona çok güveniyor olman, kızını çok benimsemiş olman ve ailenin de bu evliliğe onay vermiş olması gerekir. 6 yaşında bir kızın sorumluluğunu alabilecek misin? çok iyi düşün.

kisa sureli boyle bir "iliski"m benimde olmustu. Gerci adina ne kadar iliski denilebilirdi bilmiyorum. 2011 yazinda benden 10 yas buyuk ve 6 yasinda kizi olan bi adamla konusuyordum.. daha once bi evlilik yaptigini ve kizinin oldugunu ondan cok hoslandiktan sonra ogrenmistim. Aramizdaki enerji ve muhabbet cok guzeldi o yuzden de konusmaya devam ediyordum amaaa sorunlar cikmaya basladi. Oncelikle o da kizina cok duskundu, kizini gormeye gitmesi gelmesi, o eski esi ve kizi beraber dolasmalari vs sinirlerimi bozmaya basladi. huzursuz oldum. onun yasanmisliklarina yetismekte zorlandim. Gecmiste yasadigi agir seyler (kizindan ayrilmasi, eski esiyle kotu gitmis evliligi) onda bazi yaralar acmisti, ne kadar gostermek istemese de hala sanki ustunde etkisi vardi. Sonra dusundum..

Ben bu insani nasil ailemin karsisina cikaracaktim? Baskasini bulamamisim gibi (bu gencecik yasimda) 30li yaslarinda bi adamla olmak bana yakisirmiydi? arkadaslarima bile nasil soylerdim? hadi diyelim hersey oldu, benim icin o ilkken onun icin ben bi tekrar olacaktim. o benim yasayabilecegim butun heycanlari yasamis olacakti. verecegi butun tavizi eski esine vermis ve benden fazlasini bekliyor olacakti. ve vazgectim..

ama bu sizin konunuzda, tabii ki karar sizin. iyi dusunun sonradan uzulmeyin

Bencede yaş farkı neysede çocuğun olması biraz zorlar sizi. Sizi sevmeyebilir sizden hoşlanmayabilir çocuk. Hem babasıda kızına düşkünmüş her fırsatta tartışma mevzusu olabilir. Mantıklı düşünmek lazım bi yerde..

merhaba bayanlar dırek konuya geceyım benım sorunum şu kı devamlı konustuğum sohbet ettığım çok hoş sohbet tatlı bırı var ve onunla gercekten ıyı vakıt gecırıyorum.. ama o devamlı ılışkımızın farklı bı boyuta tasınmasını ıstıyo bunu her fırsatta barız bellı edıyo hatta ortaya koyuyor.. her konuyu konusabılıyoruz guvenıyorum değer de verıyorum denebılır. ama ben ne hayır dıyebılıyorum ne de evet çunku kafamı karıştıran cok sey var daha once bı evlılık yapmıs ve 6 yasında bı kızı var onla bırlıkte yasıyor. aramzda da 10 yas var..ben anlıycağınız gıbı hıc evlılık yapmadım. bu kısı de benımle cıddı bı ılışkıye baslamak ıstıyor. tanışıklığımız 3 4 yıl oncesıne dayanıyor, yanı onun duyguları ama ben yenı yenı konuşmaya basladım..
aslında çok tatlı sempatık ıyı bı ışı var evıne kızına çok duşkun bana aşırı ılgılı davranır bende hoşlanıyorum dıyebılırım.. ama korkularımı da tamın edersınız aılem basta, cevre? hadı hepsını gectım bu ne kadar sorun olur ne kadar ıfade edebıldım bılmıyorum ama durum bu:(

Davulun sesi uzaktan çok güzel gelir. Şimdi kızı gözüne çok şirin gelir evlenince tahammül edemezsin. Hayat bir sınav elbette senin de çocuğun olacak. İkisine de e
Eşit davranabilecek misin? Bence mümkün değil… en önemli kısım bu benim fikrimce.

Başlamaması daha hayırlı gibi görünüyor :50:

her kelımenıze katılıyorum malesef kı, sornlu bı ılışkıye belkıde evlılığe hıç hazır değılım galıba en doğru yoldan bunu anlatmak mantıklı olcak, dygulardan on planda olması gereken sey mantık sankı burda:(

Evet..

Yok yakınken vazgeç bu sevdadan..

Uzaktan göründüğü gibi güllük gülistan değil herşey..

Yani ne bileyim birçok anne kendi evladına zor sabrediyorken sizin başkasının çocuklarına bakabilmeniz bana imkansız gibi birşey geliyor..

Yaşınız ve tecrübeniz gereği 2.evliliğini yapacak çocuklu bi adama size bi kaç beden büyük gelir..

Yok yere neden bu kadar sıkıntıya atılasınız ki ?

Vakti zamanı gelince denginizle evlenmenizi dilerim.. :16:

Senin yaşın 30 u falan bulmuş olsaydı düşünülecek bir şeyler olabilirdi, ama çok gençsin. Olgunluğun bu ilişkiye yeterli olmaz diye düşünüyorum

Bende çocuklu biriyle beraberim şu an, yaşadıklarıma ve boşanmış bir çiftin çocuğu olmama rağmen çok zorlanıyorum. Aramızda 2 yaş var akran sayılırız ama bu bile sorunları çözmüyor. Konu çocuk olunca çok şeyden fedakarlık etmek gerekebiliyor.

Başlama bence, inan çok zor. Kendine denk biri elbet karşına çıkacaktır, hayata bu kadar zor bir ilişkiyle başlama bence

ne yazık kı mantık herseyı çozemıyor ve farkında olmadan bağlanmısım 1 gun konsmadan durabıldık ıkımızde. adını da koyamıyorum ama onsuz da olmuyor sanırım eksık hıssedıyorum:(

Son düzenleme:
Bence hazır hissetmiyorsan kendini hiç başlama derim. Çünkü başlarsan, aşık olursan kopman ve mantıklı düşünmen zor olur. Hakkında hayırlısı olsun.

çok gençsin ve seni bekleyen sorumluluklar çok ağır.
Bazen içine girmeden tam olarak anlayıp değerlendiremiyor insan.
Ailende sıcak bakmayacaktır bu duruma.
Yaşlarınız daha yakın olsaydı bir derece ama şimdi zor.
İlişkinizde eski evliliğinin gölgesi olacak.
Eski yaralarının bedellerini sen ödeyeceksin.
Kafadan bir çocuğun sorumluluğuyla başlayacaksın ilişkiye.
Değer mi?
Buna da sen karar vereceksin canım.

çok zor, insan bazen kendi çocuğunun sorumluluğuna katlanamazken, başka bir çocuk gerçekten zor

en ufak bir kızışında çocuğa üvey anne olur adın, eşinle hiç başbaşa kalamayacak, direk aile hayatına gireceksin

2 kere düşün, yaş önemli değil, ama çocuk:50: eğer vicdanlıyım, sabırlıyım, bakarım diyorsan olur

değerlı dusuncelerınız ıcın çok tesekkur edıyorum, ama sımdılık konusmaya devam edıyoruz herseyı konusup anlatcam korkularımı.. bunlar ağır basarsa da mecburen kescem görüşmeyı

Eğer anlaşabiliyorsanız yaş sorun değil ama onun başından bi evlilik geçmiş ve çocuğu var bunlar büyük sorumluluk.
İyi düşün derim.

sızce onu kırmadan ınctmeden nasıl anlatabılırım bu durumu paylaşımımz çok fazla olduğu ıcın ıncıtmek ıstemıyorm hıc.. en guzel sekılde anlatabılsem keske

Back
X