arkadaslar daha önce defalarca yazmıstım konuyu seviyorum ama huzursuz olmaktan korktuğum için bi türlü cesaret edip karsılık veremiyorum çünkü en yakın arkadası da beni seviyo. bu duyulunca ortalık çok karıstı diye. simdi de o sevdiğim kişi günlerdir görünmüyo en son rizede görmüstüm bi iş için gitmiştim sonra arkadasın teyzesinin yayla evine gittik arkadasla birlikte. o da pesimden gelmişti bana burda kalıcam demişti bikaç günlüğüne kafamı toplamak için. bende hiç oralı bile olmadım. simdi 1 hafta oldu ortalarda yok dha öncede temelli gitmeyi düsünüyodu yasananlardan dolayı. dün patronuyla karsılastım erenden haber var mı dedi bende bilmiyorum falan dedim ama aklım cok karıstı ya temelli gittiyse geri dönmezse? o zaman en yapmalıyım??
canım yaşlar kaç, iki erkek arkadaşlar ve ikiside senden mi hoşlanıyor tam anlayamadım
ayrıca iş yerinden patronuna haber vermeden mi ayrılmış ve patronu neden onu sana soruyor
yas ort. 25-30 canım ikisi yakın arkadas benden hoslanıyo tabi bunlardan birisi benden hosalndığını daha sonradan acıklıyo yani binevi arkadasına dostuna ihanet gibi. patronu aynı zamanda babası gibi onun elinde buyumus ondan izin almıs 1 haftalığına ama simdi yok bi ara trabzona gidecekti temelli yasananlara dayanamayıp sonra vazgecti ya simdi gittiyse temelli? patronuda bizim rizede görüsütüğümüzü biliyo o yuzden bana sordu
ama sonuçta sen ikisiylede bi ilişki yaşamadın değil mi, sevgili değilsiniz yani
Arkadaslarsa bosver. Erkek mi yok. Biriyle olsan oteki gorusmez. Mutlaka bir sorun cikar. Baslamadan bitmesi daha hayirli olmus.
:) bitti mi onu bile bilmiyorum daha canım. erkek mi yok diyerek olmuyo işte :)
hayır canım asla.tayinim bu sene önce cıktı oraya biz önce normaldik gayet işte karsılasınca selamlaşmalar falan zaten küçük bi ilçe.ama sonra eren benden hoslandığını söyledi buraya kadar da hersey normal ve sonra en yakın arkadasıda benden hosalanıyomus bunu öğrenince eren kıyametleri kopardı falan ben ereni seviyorum ama işin ucunda bi taraf daha olduğu için cesaret edip karsılık veremiyorum
valla bence erenle sen bu diğer arkadaşla arayı soğutup arkadaşlığınızı bitirin yavaş yavaş, bu da bu işin bedeli
sonuçta sen kimseyle bi sevgili ilişkisi yaşamamışsın, neden olmasın ki yani, bence bi engel teşkil etmemeli
o da senden ümidini kesip yoluna devam eder işte, başka birini bulur
koskoca yetişkin insanlarsınız, bence kendinizi tutmanızı gerektirecek bişey yok
ben diğeri ile arkadas değildim zaten erenlede su an basa bas dusman oldular görüsmüyolar bile. ilerde biz ilişki yaadığımızda öteki taraf rahatsızlık verirse benim korkum bu ama işte sorun su an ya temelli gittyse bunu öğrenmenin bi yolu yok mu diye kafayı yedim 1 haftadır. rizeye geldiğinde ben gene görüsmeyi reddettim hastaneye geldiben rahatsızlandığımda gene görüsmedim ve su ana gercekte pişmanım
benim anlamadığım bu diğeri seni nasıl bu kadar sahiplenebiliyo, sevgili değilsiniz bişey değilsiniz arkadaş bile değilisiniz, tekin değil mi yani bu adam
bence eren temelli gitmemiştir ya, işini gücünü bırakıp nereye gidecek
calıstığı yerin bi subesi de trabzondaişte sahipleniyo benim de elimden terslemekten baska bisey gelmiyo çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti artık öğrencilerin bile dikatini cekmiş gözümün şişliği cok kötüyüm
savcılığa falan şikayet etsene canım, manyak mı ne ya, sen ailenle mi kalıyosun orda
erenle bşka ortak tanıdığınız yokmu ki hiç arayıp sorabileceğin. çok aşık değilsen uzak dur derim bn ortalık karışmasın diğeri yüzünden başına iş alma
hayır ailem konyada ben taa doğu karadenizdeyim savcılığa sikayet edecek kadar değil canım allah var sürekli rahatsız etmiyo evime falan da gelmeye kalkısmadı yaptığı scmalığın o da farkında. çook pişman bosuna arkadasımla kardesimle aramı bozdum değmezdi zaten senin beni sevmeyeceğin belliydi herkesin hayatını mahvettim diyo simdi de ama benim asıl sorunum o değil erenle ne olcak sonumuz yada diyorum ki tayin isteyeyip mi gitsem diyorum ama senemi doldurmadan da gidemem
anladım canım iyi bari o tip bi adam değilmiş
ee canım malesef sizin iş sabıra kalıyor o zaman, ama zaten ilişkiniz bile başlamamışki, telefonu bile yok sende sanırım, bence normal görüşmeye başlayın, gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten olacaksa, öğretmen olup yıllarca birbirini bekleyenler var, hatta evli olup bile bekleyenler var, sabretçeksiniz
erende sana aynı hislerle bağlıysa tekrar kontak kurar merak etme, bu kadar kolay vazgeçmez hisleriniz karşılıklıysa
canım önceki konunu okumuştum yorum da yapmıştım sanırım...
ama şuan anladığım şu ki nolur kızma bana, çok naz aşık usandırır durumuna benzemiş..
ogünde söylemiştim diğer konunda, eğer sende bişeyler hissediyorsan karşılık ver yaşayın aşkınızı diye ama aşırı temkin biraz soyutlaştırmış bu çocuğu senden bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?