baslamadan bitti mi yoksa :( ?

ya arkadasım bellıkı bu adam senın ıcın kıymetlı ama nedır konrol delılıgı bunu anlamadım.evet ıkı arkadas aynı kısıye asık olmus,dıgerı aradan cekılmıs.sorun onlardan degıl sızden kaynaklanıyor.sız adamı sureklı ıtmıssınız,sıze her geldıgınde onu kovmussunuz,sımdı meraktan catlarken bıle sorabılecek oldugunuz kısılere gene bu temkınlı yaklasımınız yuzunden sormuyorsunuz.sız ne ıstedıgınıze karar verın once.bu adamı ıstıyorsanız arayın ve haber alın.bu kadar basıt.yasamadan hıc bıseyı bılemzssınız ve ne kadar temkınlı yaklasırsanız yaklasın olacaklara engel olamazsınız.dıkkatlı olun tabıkı ama sızınkının ayarı kacmıs bıraz.aglayıp duracagınıza adama ulasında hem kendınıze hem ona cektırmeyın daha fazla.

hayır bence zamana bırakma :31:
dediğin gibi zamana bıraka bıraka böyle olmuş zaten...
sana diyebileceğim tek şey, eğer hala içinde bişeyler varsa mutlaka ilk görüşmende bunu belirtmelisin...
karar senin...ya olmadı diye sızlanacaksın, yada hadi bi cesaret deyip açılacaksın...başka bi çözüm göremiyorum ben...
ve şu sözü sakın unutma, yerinde saymak, bitmek demektir...
bişey ya olmalıdır yada olmamalıdır....muallakta kalmak her zaman can yakar...

arkadaslar daha önce defalarca yazmıstım konuyu seviyorum ama huzursuz olmaktan korktuğum için bi türlü cesaret edip karsılık veremiyorum çünkü en yakın arkadası da beni seviyo. bu duyulunca ortalık çok karıstı diye. simdi de o sevdiğim kişi günlerdir görünmüyo en son rizede görmüstüm bi iş için gitmiştim sonra arkadasın teyzesinin yayla evine gittik arkadasla birlikte. o da pesimden gelmişti bana burda kalıcam demişti bikaç günlüğüne kafamı toplamak için. bende hiç oralı bile olmadım. simdi 1 hafta oldu ortalarda yok dha öncede temelli gitmeyi düsünüyodu yasananlardan dolayı. dün patronuyla karsılastım erenden haber var mı dedi bende bilmiyorum falan dedim ama aklım cok karıstı ya temelli gittiyse geri dönmezse? o zaman en yapmalıyım??

giderse gider canım ne yapabilirsnki?

Bence sen bu ikisinin üstüne de birer bardak soğuk su iç , önüne bak
Çok yakın arkadaşlarsa bi sorun çıkar mutlaka
Hem ben küçük sandım bir de, ne o öyle çocuk gibi saklambaç mı oynuyo

İnsan birşey söyler öyle gider bari, boşver bence dönse de umursama dönmese de

evet galiba abarttım!ben haber aldım rizedeymiş birkaç güne dönecekmiş dönünce karsıma cıktığında tekrar aynı hataları yapmam ins.

Bence sen bu ikisinin üstüne de birer bardak soğuk su iç , önüne bak
Çok yakın arkadaşlarsa bi sorun çıkar mutlaka
Hem ben küçük sandım bir de, ne o öyle çocuk gibi saklambaç mı oynuyo

İnsan birşey söyler öyle gider bari, boşver bence dönse de umursama dönmese de

of :) ben tam hersey yoluna girdi kızlardan aldığm gazla artık ters davranmam diyorum siz önüne bak diyosunuz yapmayın :)

Demek ki son pismanlik fayda etmezmıs.

O hem arkadaşıyla kötü oldu hem de senden yüz bulamadi . Artık dönmesi seni neden ilgilendiriyor ki, ılgılenseydın ona karşılık verirdin bence

O hem arkadaşıyla kötü oldu hem de senden yüz bulamadi . Artık dönmesi seni neden ilgilendiriyor ki, ılgılenseydın ona karşılık verirdin bence

ben sevmediğimden ilgi göstermemezlik yapmadım sadece korktum herseyin daha kötü olmasından benim yuzumden zaten huzurları kactı eğer ben hemen erenle beraber olsaydım hersey daha kötü olurdu ayrıca ben ereni basından beri sevmiyodum ki sonradan basladı sevgi..

ve galiba sen olayı ters anladın sonradan beni sevdiğini söyleyen benim sevdiğim oğlan değil

Herşey platonik
Sen kimseyle sevgili değilsin.
Hoşlandığın kişinin arkadaşı platonik olarak seviyo seni.
Senin elektrik aldığın kişide sana karşı aynı şekilde sende öyle :)))

Su yüzüne çıkan hiçbirşey yok.
Biri seni seviyo diye sen neden yaşamak istediklerinden vazgeçeceksin ki.
Hayatı korkarak yaşarsan sadece seyredersin..
Ne istiyor ve hissediyorsan.. Sorun mu çıkacak ?? Bırak onu da o zaman düşünelim :)

Herşey platonik
Sen kimseyle sevgili değilsin.
Hoşlandığın kişinin arkadaşı platonik olarak seviyo seni.
Senin elektrik aldığın kişide sana karşı aynı şekilde sende öyle :)))

Su yüzüne çıkan hiçbirşey yok.
Biri seni seviyo diye sen neden yaşamak istediklerinden vazgeçeceksin ki.
Hayatı korkarak yaşarsan sadece seyredersin..
Ne istiyor ve hissediyorsan.. Sorun mu çıkacak ?? Bırak onu da o zaman düşünelim :)

doğru cok haklısın

Back
X