başlamak için çok mu geç?

benim böyle bir yeteneğim maalesef yok .hiç el becerim yoktur keşke yapsam yoksa niye uğraşayım memuriyetle filan

çok güzel meslektaş çıktık sizinle... biraz meşakatli bir süreç ama Serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik düşünürmüsünüz ?
ben aslında mezun olduğumdan beri bunu çok istedim ama inanırmısınız yanında staj yapabileceğim bir mali müşavir bulamadım maalesef ...belki 50 tane görüşmeye gitmişimdir .olmayınca olmuyor .hele bu yaştan sonra kim neylesinki beni?

ya siz ne yaptınız neden böyle düşünüyorsunuz bu yaştan sonra kim neylesin filan hayat insana herzaman lazım..
staja gelince bizzat gidip çalışmanız gerekmez ücret talep etmiyor genelde stajerler. sigorta ücretini de kendileri ödüyor maksat staj resmi bir şekilde görünsün.
ben mali müşavirliği de KPSSyide düşünün derim.

sizin için çok sevindm kendinz içinbunu yapmayı istemniz gerçekten çok güzel bence hiçte geç değil artık çocukta büyümüş rahat rahat çalışabilirsiniz inş sınavıda çok iyi verirsin canım

ben mezun olduğumda lisans mezunları 2 yıl staj yapıyordu hala öylemi ?m.m sınavlarına hazırlık için de dersane filan gereklimi?çok uzak kaldığım için hiçbişey bilmiyorum .Aydınlatırsanız sevinirim.sizin kendi ofisiniz mi var belgenizi almışsınızdır herhalde? bide bebiş geliyor hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kurtarsın.

ben de çok istedim muhasebeci olmayı ama şuan devlet memuruyum keşke kendi ofisim olsaydı bebeğime daha çok vakit ayırırdım.
aynen dediğiniz gibi 2 yıl staj devam ediyor. arkadaşlarımın çoğu belgelerini aldı. içlerinde benim gibi devlet memuru olanlar bile var. en kısa zamanda onlardan ayrıntılı öğrenip size dönücem.

olsun benim gibi ev hanımı değilsiniz .teşekkürler ilginize..

hiç geç olur mu ya bizim komşu liseyi bitirmeye çalışıyordu siz kpss hazırlanmışsınız çok mu umarım istediğiniz olur

tebrik ediyorum sizi neden olmasın ki yeterki isteyin

b gurubu 2 yılda bir yapılan bir sınav. 2014 yılında olacak.

bence simdiden baslarsanız calısmaya hem calısma sistemini oturtursunuz hem de konuları geniş alana yapıp hazırlanabilirsiniz.

iyi çalışmalar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…