- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Otostopcunun rehberi
-
Şaşkınım şu an birinin cevap vereceğini düşünmemiştimhadi bakalım kolay gelsinnn
Kızınız kaça gidiyorinşallah olur benim kızımda müendislik istiyor
Teşekkür ederimmKolay gelsin . İlk hafta dikkat edip (ödem bile olsa giden ) tartıdaki eksilmeyi görünce çok daha motive olursun.
İstediğin üniversite de şahane bu arada. İnşallah onu da kazanırsın.
Leslie çok etkili oluyor her gün yapınca aslında. Bir ara onu da yapmıştım haftada bir kilo vermiştim.ama sınav sağılsın bıraktımSelam
Bisiklete binmek çok güzel. Bacak kası yapar heralde bayağa. Ankaradayım ben, prk bisiklete binecek yer yok burda. Zaten çocuğum var daha ufak, 16 aylık. En büyük hayalim onu da alıp bisikletin arkasına çocuk.için takışan aparatlardan takıp gezmek, kamp kurmak mesela...ne güzel olurdu. Doğayla iç içe hem de.
Ben de nisan ayında başladım rejime. Ama yapabildiğim çok spor yok, evde Leslie, squat, plank vs yapabiliyorum ancak.
MF ise şunu söyleyebilirim 11 in konuları özellikle fizik ve kimyada çok yoğun ve önemli.ben 11 de çok çalıştığım için 12de yüküm hafifledi. Şimdiden ygs ye başlamak gibi bir şey yapmasın 11in konularını eksiksiz ve en iyi şekilde bitirsin. Ha ama ygs ye dair ufak ufak bir şey yapmak isterse her gün 20 soru paragraf+20 soru geometri öneririm:)Kızım 11 bu sene ders ile ilgili taktikleride sen ver bana