Başlangıç:)

Otostopcunun rehberi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
8
2
1
26
Motivasyon için yazıyorum
Şu sıralar kilom 62.5 amacım bir buçuk ayda 56-57 kilo olmak.
Her günün akşamında ne yendiğimi ve yaptığım egzersizleri yazıcam. Genelde bisiklet sürerim ya da yürürüm ama bu şekilde daha sistemli olacağını düşünüyorum.

Aslında bir kaç gün her şeyi doğru yapınca insan istese de bozmuyor. Ve sporu alışkanlık haline getirince koyamıyor. Lys olmasaydı hiç kilo almazdım aslında.ama her şey bizim elimizde

Kolay gelsin . İlk hafta dikkat edip (ödem bile olsa giden ) tartıdaki eksilmeyi görünce çok daha motive olursun.
İstediğin üniversite de şahane bu arada. İnşallah onu da kazanırsın.

Selam
Bisiklete binmek çok güzel. Bacak kası yapar heralde bayağa. Ankaradayım ben, prk bisiklete binecek yer yok burda. Zaten çocuğum var daha ufak, 16 aylık. En büyük hayalim onu da alıp bisikletin arkasına çocuk.için takışan aparatlardan takıp gezmek, kamp kurmak mesela...ne güzel olurdu. Doğayla iç içe hem de.
Ben de nisan ayında başladım rejime. Ama yapabildiğim çok spor yok, evde Leslie, squat, plank vs yapabiliyorum ancak.

Selam
Bisiklete binmek çok güzel. Bacak kası yapar heralde bayağa. Ankaradayım ben, prk bisiklete binecek yer yok burda. Zaten çocuğum var daha ufak, 16 aylık. En büyük hayalim onu da alıp bisikletin arkasına çocuk.için takışan aparatlardan takıp gezmek, kamp kurmak mesela...ne güzel olurdu. Doğayla iç içe hem de.
Ben de nisan ayında başladım rejime. Ama yapabildiğim çok spor yok, evde Leslie, squat, plank vs yapabiliyorum ancak.
Leslie çok etkili oluyor her gün yapınca aslında. Bir ara onu da yapmıştım haftada bir kilo vermiştim.ama sınav sağılsın bıraktım

Kızım 11 bu sene ders ile ilgili taktikleride sen ver bana
MF ise şunu söyleyebilirim 11 in konuları özellikle fizik ve kimyada çok yoğun ve önemli.ben 11 de çok çalıştığım için 12de yüküm hafifledi. Şimdiden ygs ye başlamak gibi bir şey yapmasın 11in konularını eksiksiz ve en iyi şekilde bitirsin. Ha ama ygs ye dair ufak ufak bir şey yapmak isterse her gün 20 soru paragraf+20 soru geometri öneririm:)

Back
X