Başlasın İsveç Yolculuğumuz =)

dara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
233
45
Canlarım, güzellerim,

Kiloları yüzünden aynaya her baktığında kendinin güzelliğinin farkında olamayanlarım,

Allah'tan yüzüm güzel deyip, gece dışarı çıkarken sürekli yağlarını gizlemeye çalışanlarım,

Zayıf olsam keşke deyip iç geçirenlerimmm hadi başlıyoruz artık bitti bu günler...

Şişmanlık bizden izin almadan giriş yapamayacak bedenimize.. Zihnimiz ise bir daha izin vermeyecek bu güzelliğimizin kalitesini düşüren günlere..

Sizlere güveniyorum ve 13/03/2015 tarihi itibari ile başladığım isveç diyetinin 2. gününde aynı zamanda da doğum günümde burada sizlerle birliktelik kurmak için varım :)) Her beraber, daha güçlü olalım :)

Merhaba.geçen hafta 4 kilo ile bitirmiş olduğum rus diyetinden sonra arayış içindeyim.umarım sizin süreçte iyi geçer.

benim bugun 6. günüm akşamları 1.5 saat 4 gun yuruyuş yaptım.. 79.1 ile başladım bugun sabah 74.9 dum ..sabah 74.5 çıkarım dıye umit ediyorum... hemen hemen uydum dıyete kahveme şeker atmadım..gun boyu yeşil çay ve ozellikle 2-3 lt su ıctım hep aynı saatlerde yedim ..akşam ogununu hava kararmadan yedim.... tavsiye ederim bu diyetiii... 13.gun sonunda yazacagımm...biz 3 arakadaş beraber başladık bırbırımızı motıve ederek bozmadık...

Merhaba.geçen hafta 4 kilo ile bitirmiş olduğum rus diyetinden sonra arayış içindeyim.umarım sizin süreçte iyi geçer.
Bugün 3.günüm ve başladığım günden bu yana 2 kilo gitti hem de benim insülin direncim var, aşırı çikolota isteklerim olur durduramam :) Ama kararlığımı sürdürüyorum... Sizin de aynı şekilde bu kararlılıkla yola çıkmanızı isterimmmm hele ki rus diyetinden sonra, kaybedilen kilolar daha da azim aşılamıştır :)

benim bugun 6. günüm akşamları 1.5 saat 4 gun yuruyuş yaptım.. 79.1 ile başladım bugun sabah 74.9 dum ..sabah 74.5 çıkarım dıye umit ediyorum... hemen hemen uydum dıyete kahveme şeker atmadım..gun boyu yeşil çay ve ozellikle 2-3 lt su ıctım hep aynı saatlerde yedim ..akşam ogununu hava kararmadan yedim.... tavsiye ederim bu diyetiii... 13.gun sonunda yazacagımm...biz 3 arakadaş beraber başladık bırbırımızı motıve ederek bozmadık...

Artık 3 arkadaşın yanına 1 kişi daha eklediniz :) Bu yola beraber devam etmekteyiz benim de 3. günüm ve rüyamda diyeti bozmuşum gördüm nasıl üzüldümmm ve uyandım, 1 fincan kahvemi, bir kızarmış ekmeğimi ve 1 küp şekerimi afiyetle tükettim. Ayrıca dün akşam yemeğimi kaçırdım, yatmadan bir meyve ve meyveli yoğurt yedim 125 gr. Umuyorum bu düzensizliğin kilo kaybımda bir etkisi olmaz.. Şuana kadar yaptığım tek liste dışı durum buydu. Kolay gelsin :)

Evet aslında çok azimliyim ama şu an eemziriyorum.bir hışımla rus diyetine başladım ve verdikleeimi almamak için dikkatliyim.ama emzirirken ani kilo vermek bebek açısından uygun değilmiş diye duydum.ama ben başlamak isriyoruuuum

Bugün 3.günüm ve başladığım günden bu yana 2 kilo gitti hem de benim insülin direncim var, aşırı çikolota isteklerim olur durduramam :) Ama kararlığımı sürdürüyorum... Sizin de aynı şekilde bu kararlılıkla yola çıkmanızı isterimmmm hele ki rus diyetinden sonra, kaybedilen kilolar daha da azim aşılamıştır :)

Evet aslında çok azimliyim ama şu an eemziriyorum.bir hışımla rus diyetine başladım ve verdikleeimi almamak için dikkatliyim.ama emzirirken ani kilo vermek bebek açısından uygun değilmiş diye duydum.ama ben başlamak isriyoruuuum

Şuanda 4. günümün kahvaltısı olan rendelenmiş bol limonlu havucumu yerken yazmaktayım.. Bugün 70.8 çıktım :))) Evet emzirme dönemindeyseniz benim de tavsiyem daha sıkı olmayan, daha size uygun olabilecek sağlıklı beslenmeyi elden bırakmadan zayıflamanız.. Belki zaman alacak ama sabırlı olun bence bebeğinizin ve sizin sağlığınız bir anda kilo kaybetmekten daha değerli.. Zaman içine yayılan kiloların hem de kalıcılığı daha fazla bu aşikar. . .

dara dara merhabaalar :) isveç yolculuğunuzu başlatmışsınız ama bitirmemişsiniz o yüzden merak ettim :) en son 4. günde 70.8 kilo olduğunu yazmışsın ama kaç kilo gittiğini yazmamışsın :) sonuç ne oldu? isveç macerasıyla ne kadar kilo kaybı oldu?

X