Başlığa ne yazayım bilemedim

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
》Geçmişin İzleri《
Selam kızlar...Direkt konuya gireyim. Aracı sayesiyle biriyle görüşmeye çekiniyorum. Daha önce bu tarz bir olay yaşadım. Birbirimizi sadece fotoğrafta görüp 2 ay konuştuğum kişiyle olmamıştı büyük hayal kırıklığı yaşadım. 2 aycık diceksiniz ne hayali diceksiniz biliyorum ama ben olur gözüyle bakıyordum. Kafamda o ihtimaller vardı ama o yok etti bayağı bi inanmıştım. Yani olmazsa da bunun için olmaz ihtimali yok gibiydi. Makyajsız efeksiz her halimi gördüğü halde olmadı dedi. Yani demek ki gerçekle fotoğraf aynı olmuyormuş. O aynıydı ama.. Her neyse şimdi önümüze bakalım ama ben de bi özgüven eksikliği oluşmuş. Bunlar normal biliyorum yani herkes herkesi beğenecek sevecek diye bir şey yok. Ve de beğenmezsem ben de ilerletmek istemem, ilerletmem de çok hak veriyorum. Ama bu yaşadığım olay beni cesaretsiz yapmış .Sizce görüşmelimiyim yoksa risk almayayım mı aynı durumu tekrar yaşarsam benim için kötü mü olur ?

Son düzenleme:
Sorunun beğenmemesiyle alakali oldugunu nereden biliyorsunuz? Soyledi mi begenmedim diye? Belki farkli birşeyden dolayi olmamiştir. 🙄

Yani %100 beğenilmek mi istiyorsunuz herkes tarafından? Kıvanç Tatlıtuğ'u ben yakışıklı bulmuyorum oturup ağlasın mı?

Demek istediğim onu da beğenmeyen insanlar var, sizi de beğenmeyen insanlar olması normal. Bir kesimin bayıldığına diğer dönüp bakmayabilir bile.Bir kişinin sizi beğenmemesi kimsenin beğenmeyeceği anlamına gelmez.

Olmama sebebinin dış görünüş olduğuna siz mi karar verdiniz yoksa o mu söyledi?

Önceki ilişkinizin olumsuz sonuçlanması dış görünüşünüzle alakalı değildir, yüz yüze geldiğinizde enerjiniz tutmamıştır. Bir daha karşınızdaki kişiden tam anlamıyla emin olmadan kendinizi kaptırmayın yoksa hep hayal kırıklığına uğrarsınız

Önceki ilişkinizin olumsuz sonuçlanması dış görünüşünüzle alakalı değildir, yüz yüze geldiğinizde enerjiniz tutmamıştır. Bir daha karşınızdaki kişiden tam anlamıyla emin olmadan kendinizi kaptırmayın yoksa hep hayal kırıklığına uğrarsınız
+1
Birini beğenmesem bile enerjim tutarsa o kisiden hoşlanabilirim. Yani beğenip beğenmemekle dış görünüşle alakası bencede yok

Neler hissettiklerinizi tahmin edebiliyorum. Tekrar ayni filmi izleyip caninizin sikilmasini istemiyorsunuz ama beklentinizi minimum duzeyde tutup deneyin derim.

Begeninin öyle cok kriteri vardır ki. Bir tek görüntü değil. Ses tonu, konuşma, gülüş, bakış, boy, duruş, giyim, tarz, tavır, koku daha bir sürğ sayabilirim. İki boyutlu fotodan ne anlaşılır. Bakarsın kızın yüzü ince vücudu ona kıyasla çok iti ya da yüz toplu vucüt güzel dersin sacı kötüdür. Hepsinin ötesinde cinsel çekim olup olmadığı yaydığı enerji vs var ki bunun için vakit gecirmek önemli. Fotoya bakıp konuştunuz diye evlilik planı da biraz fazla olmuş.
Benim önerim ilk tanışma kesinlikle yüzyüze olmalı. Görücü usülüne karsı değilim ama ilk tanışma yüzyğze olmalı.

Biri sizi beğenmedi diye karamsarlığın lüzumu yok..
Eskiye dönüp yaşarsan ileriye gidemezsin..
Belki ikinci aday da olmayacak ikinci yıkım olmasın bu sana..
Herkesin bur kısmeti vardır hayırlısı olsun inşallah

Kesinlikle enerji meselesi bunlar. Çok yakışıklı yada güzel birini bazen enerjileri iz tutmadığı için beğenemeyebiliriyoruz. Tam terside geçerli. Herkesle bu olacak diyede bir kural yok. Hayatınıza bakın ama görüşmeden kimse ile hayal kurmayın.

Back
X