basligim bile yok

kokos86konya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
48
8
38
Kızlar ya yoruldum ben bu kV ile yaşamaktan Düşünsenize hğer an yanımda sürekli beraberiz artı en büyük problem gorumcem bizimle kalan bi gorumcem var babasının evi elbet kalabilir ama beni evlilikten kocamdan soguttu niyemi gorumcem kıskanç oyleki beni kocamdan kiskaniyo ve eşimde onun yüzünden benden çok onunla ilgileniyo sanki o karisida ben ablasiymisim gibi hissediyorum evliligimim 10.c10.cu yılı ama benim eşimle başbaşa kalıp özel olarak paylasimimiz yok abla hep yanımızda ve ben artık esimden bile soğumaya başladım bilmem anlatabildimmi okuduğunuz için teşekkür ler.

Kızlar ya yoruldum ben bu kV ile yaşamaktan Düşünsenize hğer an yanımda sürekli beraberiz artı en büyük problem gorumcem bizimle kalan bi gorumcem var babasının evi elbet kalabilir ama beni evlilikten kocamdan soguttu niyemi gorumcem kıskanç oyleki beni kocamdan kiskaniyo ve eşimde onun yüzünden benden çok onunla ilgileniyo sanki o karisida ben ablasiymisim gibi hissediyorum evliligimim 10.c10.cu yılı ama benim eşimle başbaşa kalıp özel olarak paylasimimiz yok abla hep yanımızda ve ben artık esimden bile soğumaya başladım bilmem anlatabildimmi okuduğunuz için teşekkür ler.
Ayrı eve çıkmadığın sürece problemin bitmez.

ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok galiba, eşinizle konuştunuz mu başbaşa bile kalamadığınızı

Eşimle konuştum evet hiç ozelimizin olmadığını onada söyledim defalarca kabul ediyo haklısın diyo ama sonuç hep aynı

belli ki kv ve görümce var sadece evde başka erkek yok ve haliyle eşininiz eli kolu bağlı ayrı eve çıkamıyor sanırım doğru anladım. ve 10. yıl olmuş mümkün olsa zaten yıllar önce olurdu.
''belli ki ayrı ev imkansız gibi bişi o halde durumun ve imkanın gereği mutlu olmayı denyeceksin ülkede aileyle beraber yaşayan yüzbinler var. eşinle aran iyi olsun seni ezdirmesin kıskansın sözünün üzerine söz söyletmesin ama orta yolu bularak tabiki. seni sevsin. eşin evde ailesiyle konuşurken tek olmadığını ben ve eşim aynı kişi olarak davranışlar sergilesin.''
bunları sağlarsanız inanıyorum şuan baskın olan sıkıntın en aza inecektir. bence bunlarla ilgilenmelisin yani eşinle ilişkinin kuvvetlendirmelisin. evde ha sen ha eşin olmalı davranışsal ve düşünsel olarak. eğer ayrı ev imkansız ise adamın canını mı alıcaksın dimi..

şimdi anladığım bir ev var babası iki kardeşe vermiş,ve sen eşinden dolayı orada bulunuyorsa,yurkarda arkadaş sizin evniz demişte bence sizin değil.zaten sizde öle iddia etmıyorsunuz,bence ortak eve o şekilde gelin gitmeseydınız ıyı olcaktı,bende görümceyim,böle şeyleri duyunca şok oluyorum,töbe bismillah manyak bu mıllet,eğer bilinöli yapıyorsa emın ol kocasıda ona yapar haa yapsa ne olcak,siz çektiğinizle kalcaksınız,ama sanki ablamda gördümöle kızkançlık ama ağbim asla pas vermez,yıne kocan suçlu tatlım

Canim ben 1 yıllık Evliyken ablasi bo sanıp yanımıza geldi yani evlenirken yoktu abartmiyorum gerçekten hatta ilk zamanlar kardesimi paylasamiyorum bile demişti bana o kadar yani

neden ayrı eve çıkmıyorsunuz?
kv ve görümce ikisi otursunlar
eşinize zor gelmeyecek bir zahmet ayrı eve çıkacak

Ev ev üstüne olmaz. Evleriniz ayrılmadıkça bu sorunlar çözülmez. Eşiniz onlara ayrı bir ev de iralayabilirdi yakınlardan ya da siz kiraya çıkayabilirdiniz. Eşinizin tutumu yanlış. Anlasa da sorununuzu çözüm için kılını kıpırdatmıyor

Ben olsam gündelik ev temizliğine gidip ev kirasını öderim yine de Kayınebeveynler ile yaşamazdım :KK43:

Ben kardeşimin öğrenci evinde 3 gün zor kalıyorum ablası nasıl o kadar zaman rahat rahat evli insanlarla kalıyorsa hayret

ya suanda basımda bır durum var emrıvakı mısafırelr:KK43:((hıcbır mazeretten anlamayarak yaklasık kırk gun boyunca bızde kalacak akraba dıyelım ınsanlar hatır ıcın bısey dıyemıyoruz ama ınanın uykularım kacıyor huzur cok onemlı bır evde sız nasıl dayandınız ben saygı duydum sıze gercekten kırk gun ıcın kafamda hep o gunlerde ne yaparım sorusu zaman azaldıkca gerılıyorum buyuk bırsey basarmıssınız resmen esımle aksam sakın sakın oturmak benım ıcın cok degerlı bu hıc olmamıs mesela yalnızlık bazen ıhtıyac bazen tercıh ama gereklı Allah askına bana sız akıl verın barı ne yaptınız sabır tasımısınız Allah hakkınızda hayırlısını versın ınsallah

Benim yasadiklarimi yasiyorsun su an.. seni cok iyi anliyorum .. benim yuvami dagittilar kv ve kizi .. eski esimde bana yapilanlari gordugu halde ayri eve cikmadi.. bende tekmeyi vurdum.. derhal esinle oturup bu konuyu ciddi ciddi konus yoksa omur billah huzurun olmaz..

X